Simona Halep

Simona Halep, în topul jurnaliștilor americani în 2019. ”Nota 9 după trofeul de la Wimbledon”

25.12.2019 | 21:44
Simona Halep, în topul jurnaliștilor americani în 2019. ”Nota 9 după trofeul de la Wimbledon”
Simona Halep, în topul jurnaliștilor americani în 2019. ”Nota 9 după trofeul de la Wimbledon”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep a încheiat anul 2019 pe locul 4 WTA. A fost un sezon în care cea mai mare jucătoare din istoria tenisului feminin din România și-a trecut în palmares al doilea Grand Slam din carieră, după ce a triumfat pe iarba de la Wimbledon.

Simona Halep, în topul jurnaliștilor americani în 2019. ”Nota 9 după trofeul de la Wimbledon”

Evoluția Simonei Halep pe iarba londoneză a urcat-o pe jucătoarea din Constanța în topul realizat pe jurnaliștii de la Tennis World USA. Aceștia au realizat un clasament al celor mai bune jucătoare din circuitul WTA.

ADVERTISEMENT

Simona Halep se poziționează pe locul secund în acest clasament, cu nota 9. ”Are toate calitățile pentru a deveni o jucătoare record în circuit.

Succesul de la Wimbledon îi permite să adauge o altă piesă fundamentală în cariera sa excepțională de până acum. În rest, a avut un parcurs normal. Mai multe titluri de Grand Slam vor veni cu siguranță în viitor”

ADVERTISEMENT

Wimbledon 2019, al doilea Mare Șlem din cariera Simonei

În acest an, Simona Halep și-a trecut în palmares al doilea titlu de Grand Slam din carieră, cel de la Wimbledon, venit după un succes clar cu Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

Trofeelor de la Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019) li se mai adaugă alte 17 titluri WTA de diferite categorii. De la turnee Premier Mandatory, până la turnee Premier 5, Halep a triumfat la toate nivelurile competiționale.

Bianca Andreescu și Ashleigh Barty, jucătoare de nota 10 în 2019

Mai sus decât Simona Halep în viziunea presei americane sunt doar campioana de la Roland Garros 2019, Ashleigh Barty, și campioana de la US Open 2019, Bianca Andreescu, ambele primind nota 10.

ADVERTISEMENT

La egalitate cu Simona Halep, tot nota 9, o găsim pe Naomi Osaka, jucătoare care, după US Open 2018, s-a impus și la Australian Open 2019.

Australian Open, primul mare obiectiv din 2020 pentru Simona Halep

Cu Darren Cahill revenit alături de ea, Simona Halep va debuta în 2020 la Adelaide, în 11 ianuarie. Adevărata miză a startului de sezon e Australian Open.

Ediția din 2020 a turneului de Mare Șlem din Australia este programată în perioada 20 ianuarie – 2 februarie. Halep a ajuns în optimile de finală ale ediției de anul trecut a Grand Slam-ului din Australia.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri