Simona Halep

Simona Halep, în topul Marca pentru cele mai spectaculoase schimbări fizice de impact din tenis

24.04.2020 | 17:05
Simona Halep in topul Marca pentru cele mai spectaculoase schimbari fizice de impact din tenis
ADVERTISEMENT

Cotidianul spaniol Marca a realizat un interesant top al actualelor sau fostelor vedete din lumea tenisului feminin care au suferit de-a lungul timpului schimbări fizice majore de impact.

Simona Halep inclusă pentru operaţia de micşorare a bustului

Printre cele care sunt incluse în acest top se numără şi Simona Halep. La jucătoarea noastră este amintită acea decizie luată cu ani în urmă de a efectua o operaţie de micşorare a sânilor, aceştia fiind extrem de voluminoşi şi împiedicând-o vizibil să aibă reacţiile cele mai bune pe teren.

ADVERTISEMENT
Simona Halep, în topul Marca pentru cele mai spectaculoase schimbări fizice de impact din tenis. Foto: Marca.es

De fapt, jucătoarea noastră este şi singura din cele aflate în acest top care a fost nevoită să apeleze la o intervenţie chirurgicală pentru a rezolva problema cât mai repede şi mai eficient.

Kaia Kanepi, transformare spectaculoasă

În restul situaţiilor avem de-a face cu actuale sau foste jucătoare care fie că în timpul activităţii sportive desfăşurate aveau un aspect mai rubicond iar acum au căpătat siluete de invidiat, fie inversul situaţiei, au fost slabe şi acum au pus nişte kilograme în plus.

ADVERTISEMENT

Prima de pe listă este jucătoarea din Estonia Kaia Kanepi, cea care are în palmares o performanţă deosebită la US Open, eliminarea chiar în primul tur a Simonei Halep în urmă cu doi ani, deşi nu avea tocmai cea mai sveltă siluetă. Acum Kaia Kanepi este de nerecunoscut, scăpând de surplus şi arătând foarte bine.

Marion Bartoli, de nerecunoscut

Fostul lider mondial Jelena Dokic, cea care nu s-a realizat pe deplin, pe măsura talentului său din cauza gravelor conficte cu tatăl său, era suplă cât timp s-a aflat pe teren. În 2018 avea cu peste 2o de kilograme mai mult, dar în martie 2019 reuşea să revină din nou la imaginea pe care o ştiam din tenis.

ADVERTISEMENT

Franţuzoaica Marion Bartoli, neaşteptata învingătoare la Wimbledon, a avut mereu probleme cu greutatea cât timp a jucat tenis. Nimeni nu ar recunoaşte-o acum, când aproape că este trasă parcă prin inel.

Nici Lindsay Davenport nu mai e plinuţă

Să nu o uităm pe americanca Lindsey Davenport, o jucătoare cu gabarit, dar cu multe rezultate notabile în pofida acestui handicap. Davenport acum e mult schimbată în bine, o mare parte din kilogramele de atunci dispărând.

ADVERTISEMENT

Topul se încheie cu Serena Williams la începuturile carierei, când avea în mod evident cel puţin zece kilograme decât acum. Serena de la 37 ani, care încă se află pe teren, arată ca un munte de om.

ADVERTISEMENT