Simona Halep

Şeicii au pus ochii pe Halep! Ce propunere a primit Simona din Dubai

Simona Halep traversează o perioadă excepţională, are 13 victorii şi o singură înfrângere în circuitul WTA în acest an, un titlu la simplu, altul la dublu (ambele la Shenzhen), o finală de Grand Slam, iar azi va disputa partida din sferturile de finală de la Doha. Dar asta nu este tot, o ofertă importantă se apropie de viitorul număr 1 WTA (din 26 februarie).
16.02.2018 | 16:06
Seicii au pus ochii pe Halep Ce propunere a primit Simona din Dubai

Simona Halep luptă cu daneza Caroline Wozniacki pentru fotoliul de lider mondial. Pentru a-şi recupera poziţia, românca are nevoie să avanseze cu un tur în plus faţă de campioana de la Australian Open. Sportiva noastră şi-a început aventura la Doha etalând un joc foarte promiţător; a învins-o în turul secund al turneului pe Ekaterina Makarova, locul 36 WTA, iar mai apoi pe letona Anastasija Sevastova, numărul 15 WTA. 

În continuare, Simona Halep o va întâlni pe Catherine Bellis. Sportiva de 18 ani reprezintă surpriza acestei ediţii de la Doha. Bellis a venit din calificări şi a avut un traseu infernal. În prima rundă a trecut de Daria Kasatkina (7-5, 6-1). În turul secund a eliminat-o pe finalista de la US Open, Madison Keys (2-6, 6-3, 6-0), iar în optimi a trecut de campioana en-titre de la Doha, Karolina Pliskova. Bellis s-a impus cu 7-6, 6-3. Jucătoarea din Statele Unite ale Americii a profitat de numeroasele greşeli comise de Pliskova şi s-a impus într-o oră şi 36 de minute.

Simona Halep, brand ambassador pentru turneul din Dubai?

După turneul organizat la Doha, Simona Halep va face deplasarea la Dubai, acolo unde este aşteptată cu o propunere surpriză. Salah Tahlak, directorul turneului “Dubai Duty Free”, a declarat de curând că dezbate cu ceilalţi organizatori ai turneului propunerea pe care doreşte să i-o adreseze actualului număr doi mondial, aceea de a deveni “brand ambassador” al turneului pe care-l deţine. Simona Halep ar fi cea de-a treia jucătoare care ar promova acest turneu alături de actualul lider mondial, Caroline Wozniacki şi de jucătoarea din China clasată pe locul 34 WTA, Shuai Zhang. 

După excepţionalul parcurs din acest an, Simona Halep ar intra astfel într-un club select dacă propunerea din Dubai se va concretiza. Deşi este actualmente brand ambassador pentru Mercedes-AMG, românca poate reprezenta mai multe firme în acelaşi timp. Constănţeanca a câştigat trofeul pus în joc la Dubai în anul 2015, învingând-o în finală pe cehoaica Karolina Pliskova. Un alt fost lider mondial reprezintă un turneu important din circuitul WTA, este vorba despre Angelique Kerber, care poartă pe al său echipament însemnele turneului organizat la Stuttgart, “Porsche Tennis Grand Prix”.