Life

Simona Halep încalcă legea pe străzile Bucureștiului! Ce face tenismena la volan

03.08.2020 | 10:19
Simona Halep incalca legea pe strazile Bucurestiului Ce face tenismena la volan
ADVERTISEMENT

Simona Halep a decis să amâne revenirea pe teren de teama coronavirusului și i-a lăsat „cu ochii în soare” pe organizatorii turneului de la Palermo, așa că acum se poate bucura de o vacanță prelungită alături de cei dragi.

Și profită din plin de ea, fără să-i pese că uneori se întâmplă să încalce legea. Da, ați auzit bine. Dacă noul coronavirus îi dă fiori, tenismena nu este la fel de temătoare și când vine vorba despre Codul Rutier.

ADVERTISEMENT

Așa se face că în scurta plimbare făcută în weekend pe străzile Capitalei a „uitat” regulile pe care orice șofer sau șoferiță trebuie să le respecte cu sfințenie. În imaginile publicate de spynews.ro se vede foarte clar cum campiona de la Wimbledon încalcă legea la volanul bolidului său de lux.

Simona Halep nu ține cont de regulile de circulație. Ce a făcut tenismena la volan

Mai concret, fotoreporterii au surprins-o pe sportiva din Constanța în timp ce vorbea la telefon, fără să îi pese că acest gest este strict interzis în trafic și îi poate aduce o amendă usturătoare. Absorbită de discuție, Simona continuă să țină dispozitivul la ureche atât la semafor, cât și în timp ce înaintează pe șosea.

ADVERTISEMENT

Dacă inițial expresia feței trăda o oarecare încruntare, lucrurile au luat o întorsătură fericită câteva minute mai târziu, când nu s-a mai putut abține și a afișat un zâmbet larg, semn că a căzut de acord cu interlocutorul său asupra unor lucruri extrem de importante.

Ar putea rămâne fără turneul preferat. Ion Țiriac a făcut anunțul

După retragerea de la Palermo, Simona Halep pare hotărâtă să se axeze în următoarea perioadă pe turneele de zgură, printre care se numără și preferatul său, cel de la Madrid, patronat chiar de Ion Țiriac. Miliardarul îi dă, însă, o veste proastă, pentru că autoritățile spaniole recomandă ca această competiție să nu se mai dispute.

ADVERTISEMENT

Ne vom conforma la toate regulile care vor fi impuse de autoritățile sanitare și cele locale. Ministerul Sănătății Publice a trimis o notificare către directorul turneului, Feliciano Lopez, pentru a ne sfătui să nu organizăm turneul.

Dată fiind creșterea numărului de infectări în orașul Madrid. Din acest motiv suntem în contact cu ATP și WTA pentru a lua o decizie în cel mai scurt timp posibil.

ADVERTISEMENT

Vom vedea dacă există vreo variantă pentru a organiza această competiție în condiții de deplină siguranță”, se arată în comunicatul transmis de Ion Țiriac. La Madrid, Halep s-a impus de două ori (în 2016 și 2017) și a pierdut alte două finale (în 2014 și 2019). În aceste condiții, nu este exclus ca tenismena să se răzgândească și să participe până la urmă la US Open.

ADVERTISEMENT