Simona Halep

Simona Halep, încălțăminte personalizată de la sponsorul oficial pentru jocul cu Johanna Konta! Ce scria pe adidașii româncei. Galerie FOTO

07.05.2019 | 15:19
Simona Halep incaltaminte personalizata de la sponsorul oficial pentru jocul cu Johanna Konta Ce scria pe adidasii romancei Galerie FOTO

Simona Halep a avut încălțăminte personalizată de la sponsorul oficial pentru jocul cu Johanna Konta! A treia sportivă a lumii în circuitul WTA a impresionat încă de la plecarea la Madrid. Românca a mers în aeroport cu o pereche de adidași din ultima colecție a celor de la Gucci. Toată lumea i-a admirat atunci stilul, însă Halep a continuat să surprindă.

Simona Halep, încălțăminte personalizată de la sponsorul oficial pentru jocul cu Johanna Konta!

Pentru turul 2 al competiției din capitala Spaniei, Simona Halep a primit de la sponsor o pereche de adidași cu numele ei. Interesant este că în locul literei „O” de la „Simo”, firma care se ocupă de echipamentul româncei a optat pentru o inimoară. Adidașii, un model alb cu negru au fost remarcați și de suporterii care au venit la meci să o vadă live pe Halep.

Simona Halep nu a avut emoții cu Johanna Konta. A învins-o pe britanică în două seturi și a ajuns în optimile turneului organizat de omul de afaceri Ion Țiriac. Pentru această performanță, românca va încasa nu mai puțin de 80.620 de euro şi 95 de puncte în clasamentul WTA.  Dacă intră în faza sferturilor primește un cec de 130 de mii de euro, în timp ce în ultimele două runde, semifinală sau finală, premiile cresc până la peste un milion de euro dacă se impune în ultimul act.

Simona Halep, încălțăminte personalizată de la sponsorul principal pentru jocul cu Johanna Konta! Adidași Simona
Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Madrid. Sursă foto – Hepta

Halep, reacție clară după victoria lui Konta

„A fost un meci dificil, deoarece ea are multă încredere. În setul secund am găsit rimul potrivit și am știut cum să o joc. Sunt mulțumită cu jocul pe care l-am făcut astăzi. Mă simt mult mai bine după răceală. Nu sunt la sută la sută, dar încerc să fiu liniștită pentru că simt jocul și mă simt bine pe teren.

Nu o cunosc pe Viktoria Kuzmova, nu am jucat împotrva ei. O să urmăresc câte ceva din meciurile ei și voi vorbi cu echipa mea cum să joc împotriva ei”, a fost prima reacție a Simonei Halep după ce a reușit să se califice în optimile competiției de la Madrid.

  • 3 este locul pe care îl ocupă Simona Halep în clasamentul WTA