Simona Halep

Simona Halep, inclusă în topul Forbes al celor mai influenţi tineri sportivi! Ce alte nume mari au fost selecţionate

12.07.2020 | 11:57
Simona Halep inclusa in topul Forbes al celor mai influenti tineri sportivi Ce alte nume mari au fost selectionate
ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost inclusă pe lista Forbes care cuprinde cei mai influenți oameni sub 30 de ani din Europa. Revista din America scrie că Simona este una dintre cele mai cunoscute personalități din tenis și totodată, este interesată de afaceri imobiliare pentru că a investit în hoteluri.

Topul Forbes conține 300 de personalități din 32 de țări. Greta Thunberg tânăra activistă de 17 ani din Suedia face și ea parte din top. Campania sa ecologistă a ajuns în toată lumea.

ADVERTISEMENT

Cea mai tânără persoană din ierarhie este Sky Brown care are doar 11 ani. A luat medalia de bronz la Campionatul Mondial de skateboard în 2019 și a ajuns la 500 de mii de urmăritori pe Instagram.

Simona Halep, în topul Forbes al celor mai influenţi tineri sportivi

Simona Halep a prins topul datorită victoriilor importante obţinute în tenis, printre care se numără trofeele câştigate la Roland Garros (2018) şi la Wimbledon (2019). În plus, românca este cea mai constantă jucătoare din circuit, cu 318 săptămâni consecutive în top 10 WTA.

ADVERTISEMENT

64 la sută dintre cei 300 de tineri sunt fondatori sau cofondatori ai unor campanii, cele mai multe dintre acestea în domeniul tehnologiei.

Cei nominalizați muncesc în medie 9 ore în fiecare zi de luni până duminică. Londra, Paris, Stockholm și Berlin sunt orașele de unde vin cei mai mulți tineri din top. Elon Musk este cel mai dorit mentor pentru laureați.

ADVERTISEMENT

Simona Halep va participa la turneul WTA Palermo

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis la aproape o jumătate de an de la ultimul meci oficial jucat de ea la turneul Winners Cup de la Cluj unde a evoluat într-un meci demonstrativ împreună cu Horia Tecău, Marius Copil și Gabriela Ruse.

Simona va evolua în primul meci oficial după pauza cauzată de pandemia de coronavirus în turneul de la Palermo care se va desfășura între 3 și 9 august. Halep a evoluat ultima dată într-un meci oficial la Dubai pe 22 februarie.

ADVERTISEMENT

”Salut tuturor, sunt foarte fericită să anunț că voi reveni la Palermo după 10 ani. Sper să am o săptămână grozavă acolo. Ne vedem în curând”, a scris Simona Halep.

Cei mai cunoscuți tineri din topul Forbes sunt: Hector Bellerin, Luka Doncic, Simona Halep sau Elina Svitolina.

ADVERTISEMENT