Simona Halep

Simona Halep, încrezătoare înainte de Australian Open 2019! ”Acum sunt cu adevărat numărul 1”

Autor: Traian Terzian | 12.01.2019 | 09:47
Simona Halep se simte încrezătoare înainte de începerea Australian Open 2019

Jucătoarea de tenis Simona Halep se simte încrezătoare înainte de începerea Australian Open 2019, competiție unde are de apărat finala jucată anul trecut. Într-o conferință de presă susținută la Melbourne, ea a declarat că în acest moment se simte cu adevărat numărul 1 mondial, deoarece și-a îndeplinit visul de a câștiga un turneul de Grand Slam.

”Este o mare diferenţă faţă de anul trecut, pot spune că am realizat ce mi-am dorit. Am câştigat în sfârşit un Grand Slam. Acum pot spune că sunt cu adevărat numărul 1. Înainte spuneam că fără un Grand Slam nu eşti numărul 1. Sunt fericită, mă bucur de tot. Tot ce am realizat anul trecut m-a făcut să fiu puţin mai relaxată. Doar încerc să-mi îmbunătăţesc jocul şi să văd cât de bună pot fi în viitor”, a spus liderul ierarhie mondiale, conform site-ului WTA.

Simona Halep în timpul unui antrenament înainte de începerea Australian Open 2019
Simona Halep în timpul unui antrenament înainte de începerea Australian Open 2019

Simona Halep, încrezătoare înainte de Australian Open 2019: ”Trebuie să las capul în pământ şi să muncesc”

”Mi-am asumat un risc stând acasă puţin mai mult. M-am odihnit pentru că m-am simţit extenuată după aceste turnee şi anul avut. Mi-a plăcut mult să stau acasă. Acum sunt pregătită pentru noul an, deşi sunt puţin în urmă cu totul, cu pregătire şi meciurile. Dar nu mă plâng. Totul a fost aşa cum mi-am dorit. Acum trebuie să las capul în pământ şi să muncesc”, a afirmat încrezătoare Simona Halep înainte de începerea Australian Open 2019.

Simona Halep va juca în primul tur al turneului de Grand Slam de la Melbourne cu estona Kaia Kanepi. Organizatorii au decis ca întâlnirea să se dispute marți, de la ora 10:00 (ora României). Partida va avea loc pe Margaret Court Arena și va fi prima din sesiunea de seară, după ora Australiei.

Jucătoarea din România nu este văzută cu mari șanse la câștigarea trofeului, după ce a avut parte de o tragere la sorți dificilă. Halep le are pe sfertul său de tablou pe surorile Venus și Serena Williams.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!