Simona Halep

Simona Halep, încrezătoare înainte de Roland Garros 2019: ”Mă întorc cu visuri și mai mari”. Galerie foto cu echipamentul în care va juca la Paris

20.05.2019 | 19:24
Simona Halep increzatoare inainte de Roland Garros 2019 Ma intorc cu visuri si mai mari Galerie foto cu echipamentul in care va juca la Paris

Jucătoarea de tenis Simona Halep se simte încrezătoare cu o săptămână înainte de începerea turneului Roland Garros 2019. Fostul lider mondial, care a coborât pe poziția a treia a clasamentului WTA după competiția de la Roma care a fost câștigată de cehoiaca Karolina Pliskova, va trebui să-și apere trofeul cucerit anul trecut pe zgura de la French Open, primul al său de Grand Slam.

Simona Halep, încrezătoare înainte de Roland Garros 2019: ”La Paris am învățat că poți să visezi lucruri mărețe”

Considerată una dintre cele mai bune jucătoare ale momentului pe zgură, Simona Halep este încrezătoare că poate face un turneul foarte bun la Roland Garros 2019. ”Anul trecut la Paris am învățat că poți să visezi lucruri mărețe și să-ți transformi visul în realitate. Acum mă întorc cu visuri și mai mari. Urmăriți călătoria mea cât mă pregătesc pentru revenire. Continuă să lupți”, este mesajul postat de româncă pe contul de Instagram în care apare îmbrăcată cu echipamentul în care va evolua la French Open. În galeria foto puteți vedea modele propuse de firma Nike pentru acest turneu.

 

View this post on Instagram

 

Last year in Paris, I learnt you can dream big and make it happen. Now I’m heading back with an even bigger dream. Follow my journey on @nikecourt and the Nike App as I prepare for my return. Continua sa te lupti! #justdoit

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Simona Halep a avut până acum un sezon fluctuant pe zgură. Ea a început cu meciul din semifinalele Fed Cup cu Franța și deși a adus două puncte, România a fost învinsă la Rouen cu scorul de 3-2. Cea mai bună jucătoare a noastră a renunțat imediat să mai joace în turneul de la Stuttgart, apoi a ajuns în finală la Madrid, dar a fost învinsă în turul doi la Roma de Marketa Vondrousova.

Simona Halep alături de Kiki Bertens la festivitatea de premiere după finala pierdută la WTA Madrid 2019
Simona Halep alături de Kiki Bertens la festivitatea de premiere după finala pierdută la WTA Madrid 2019

Simona Halep, prima șansă la pariuri pentru câștigarea Roland Garros

Cu toate acestea, casele de pariuri o consideră principala favorită la victoria finală la Roland Garros, fiind urmată în preferințele bookmakerilor de americanca Serena Williams și de japoneza Naomi Osaka, actualul lider mondial. Și jurnaliștii francezi merg pe mâna Simonei Halep că va reușit să-și apere trofeul câștigat anul trecut. Ei consideră că principalele adversare sunt Petra Kvitova, Naomi Osaka, Angelique Kerber și Serena Williams.

Pentru Simona Halep continuă perioada în care are de apărat foarte multe puncte și din această cauză șansele ca ea să revină pe locul 1 WTA sunt destul de scăzute în acest moment. Prima șansă când ea ar putea spera la acest lucru este la finalul US Open, acolo unde nu are de apărat niciun punct, în timp ce Naomi Osaka este câștigătoarea de anul trecut.