Simona Halep

Simona Halep, încrezătoare înaintea meciului cu Cehia din Fed Cup! ”Acum avem o șansă în plus”

04.02.2019 | 11:26
Simona Halep increzatoare inaintea meciului cu Cehia din Fed Cup Acum avem o sansa in plus

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a declarat încrezătoare înaintea meciului cu Cehia din primul tur al Grupei Mondiale din Fed Cup. Cea mai bună jucătoare a României consideră că România are o șansă mare să se impună în fața deținătoarei trofeului, mai ales că Petra Kvitova nu va evolua pentru cehoaice.

”Cehia este cea mai experimentată echipă, extrem de puternică, s-a impus în ultimele ediţii din Fed Cup. Echipa noastră a fost mereu puternică, dar în 2017 am pierdut şi din cauza experienţei. Putem bate pe oricine, suntem destul de în formă şi vom lupta să câştigăm meciurile. Am încredere că toate vom sta bine. Sper să încheiem socotelile în favoarea noastră. E o șansă în plus pentru noi că nu joacă Petra Kvitova”, a declarat fostul lider WTA pe Aeroportul Henri Coandă la plecarea spre Cehia.

Simona Halep sărbătorește victoria împotriva Petrei Kvitova în meciul de Fed Cup dintre România și Cehia disputat în 2016
Simona Halep sărbătorește victoria împotriva Petrei Kvitova în meciul de Fed Cup dintre România și Cehia disputat în 2016

Simona Halep, încrezătoare înaintea meciului cu Cehia din Fed Cup: ”Toate suntem în formă”

”În ultimii ani suntem 6 în primele 100 și asta înseamnă mult pentru România. Echipa noastră este puternică. Toate suntem în formă. Eu m-am antrenat foarte bine și sunt încrezătoare că pot să fac treabă bună și să-mi câștig meciurile. În Fed Cup e dificil, e diferit și nu știi niciodată ce se va întâmpla. Am încredere că toate vom juca bine”, a mai spus Simona Halep înaintea partidei cu Cehia din Fed Cup.

Echipa de Fed Cup a României este compusă din cinci jucătoare, căpitanul nejucător convocându-le pe Simona Halep, Miahela Buzărnescu, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan și Monica Niculescu. De partea cealaltă, Cehia va fi lipsită de Petra Kvitova, dar o va avea în componență pe Karolina Pliskova.

Înaintea întâlnirii Cehia – România de la Ostrava, care se va desfășura în perioada 9-10 februarie, Simona Halep a dezvăluit că obiectivul său pentru 2019 este câștigarea Fed Cup.