Sporturi

Simona Halep, înjurată degeaba în Constanța! Ce îi reproșează localnicii

04.04.2019 | 14:38
Simona Halep, atacată pe internet pentru o investiție imobiliară din centrul Constanței

Simona Halep a fost criticată de internauții din Constanța, după un articol publicat în presa locală și titrat „George şi Costică Halep ridică un ansamblu rezidenţial în centrul Constanţei”. Este vorba despre un PUZ pentru o zonă aflată în centrul istoric al orașului și fac parte dintr-un sit urban care reprezintă o zonă protejată deoarece intră în patrimoniul cultural.

Simona Halep, luată peste picior de constănțeni

În articolul publicat de site-ul replicaonline.ro se prezintă cazul unui proiect imobiliar controversat, în care propritarii sunt Costică și George Halep. Constănțenii nu sunt de acord cu această construcție, întrucât construcția ar urma să depășească reglementările locale, prin care proiectele imobiliare nu ar trebui să depășească patru etaje.

Chiar dacă nu apare numele ei în articol, Simona Halep a fost bălăcărită la secțiunea de comentarii de către cititorii din Constanța. ”În sensurile giratorii când construiți?”, întreabă, ironic, un utilizator. Un alt internaut a scris: ”M-am temut că banii lui Halep vor distruge și mai mult arhitectura Constanței și spațiile verzi. Uite că s-a adeverit! Hai sictir, Halep”, în timp ce un constănțean nu s-a ferit să facă un atac la persoană: „Cipanca năsoasă știe când să piardă la Miami! Doar e locul 2 WTA!”. Sunt însă și oameni care o apără pe Halep: „Nu are legătură cu cei din articol, sunt `n` Halep în oraș.”

Comentariile constănțenilor la adresa Simonei Halep

Simona Halep are mai multe afaceri imobiliare

Contactați de Libertatea, autorii articolului au precizat că nu sunt siguri că cei doi antreprenori din titlu ar fi rude cu Halep. Cu toate acestea, criticile adresate Simonei nu au întârziat să apară. De altfel, Simona Halep a câștigat aproape 29 de milioane de dolari, bani pe care i-a investit în afaceri cu imobiliare. Cea mai mare investiție a campioanei de la Roland Garros este hotelul de la Poiana Brașov.

Tags: