Simona Halep

Simona Halep, apariție spectaculoasă pe instagram: „Bellissima!” Galerie foto

28.02.2019 | 15:50
Simona Halep aparitie spectaculoasa pe instagram Bellissima Galerie foto

Simona Halep se bucură de o pauză binemeritată după turul de forță pe care l-a avut în februarie, începând cu meciurile de Fed Cup și apoi turneele de la Doha și Dubai. Astfel, sportiva română a decis să își acorde un pic de timp pentru sine și și-a făcut o nouă coafură la unul dintre cei mai cunoscuți styliști din țară, Sorin Strătulat. Rezultatul i-a încântat pe fanii româncei.

Simona Halep i-a încântat pe fanii ei pe instagram cu noua coafură

Simona Halep a postat trei poze pe Instagram în care se arată încântată de noua sa coafură. Halep a postat un profil, o poză cu stylistul în care îi mulțumește pentru lucrul bine făcut, dar și o poză la instastory, alături de mai mulți emoji. (VEZI GALERIE FOTO)

După publicarea pozelor, Simona a fost asaltată de fanii români și nu numai, care s-au întrecut în complimente pentru sportiva româncă. „Drăguță”, „Sei Bellissima („ești superbă” în italiană), „Superbă”, „Ce poze frumoase”, sunt printre comentariile pe care le-a primit Halep de la alți utilizatori.

Ce mesaje a primit Simona Halep de la fani pe instagram

Ce program are Simona Halep, după turneele din Orientul Mijlociu

Simona Halep se bucură de o pauză după un program foarte încărcat la începutul acestei luni, în care a jucat la Fed Cup, Doha și Dubai. După acest traseu dificil, Simona Halep a reușit să revină chiar pe locul 2 WTA, grație în special finalei jucate în Qatar. Mai mult, specialiștii susțin că Halep a câștigat enorm de mulți bani doar din garanția de participare la turneele Premier 5 și Premier.

Vacanța Simonei Halep se va sfârși în curând. Pentru sportiva română va urma turneul de la Indian Wells, competiție în care are de apărat punctele obținute pentru semifinala de anul trecut. Halep a fost câștigătoarea turneului de la Indian Wells în 2015, când a învins-o pe Jelena Jankovic, scor 2-6, 7-5, 6-4.

  • 349.873 de dolari sunt banii pe care i-a câștigat Simona Halep în 2019
Tags: