Simona Halep

Simona Halep, întâlnire cu Darren Cahill la vestiarele Australian Open! Cum au fost surprinși cei doi. Video

20.01.2019 | 10:35
Simona Halep intalnire cu Darren Cahill la vestiarele Australian Open Cum au fost surprinsi cei doi Video

Simona Halep a avut parte de ajutor în partida cu Venus Williams disputată în turul 3 al competiției de la Melbourne. Deși, oficial, românca nu are antrenor, la Australian Open, aceasta este susținută de fostul tehnician. Halep s-a întâlnit la vestiare cu Darren Cahill acolo unde au discutat despre strategia pe care o vor aborda în continuarea turneului.

Cel puțin, pentru jocul cu fostul lider mondial, totul a ieșit perfect. Halep n-a avut nicio emoție în partida cu Venus. A învins-o în două seturi scurte, 6-2, 6-3, fără să-i ofere prea multe oportunități americancei. Serena Williams este următoarea adversară a româncei. Cele două se vor întâlni în optimile turneului, în ceea ce organizatorii au anunțat deja drept meciul zilei la Australian Open.

Simona Halep, întâlnire cu Darren Cahill la vestiarele Australian Open!

Darren Cahill a precizat la finele anului trecut că renunță la colaborarea cu Simona Halep și va încerca să-și dedice mai mult timp familiei. Băiatul antrenorului se află în ultimul an de liceu și are nevoie de susținerea ambilor părinți. Cât timp este în Australia, Simona Halep este însă ajutată de fostul antrenor. Acesta a mers la vestiare special pentru a sta de vorbă cu liderul mondial. La despărțire, cei doi au bătut palma și și-au zâmbit preț de câteva secunde.

Simona Halep a ajuns în optimile de la Melbourne după ce le-a eliminat pe Kaia Kanepi, în turul 1 al competiției, apoi pe americanca Sofia Kenin. Ambele partide au avut nevoie de set decisiv, dar contra lui Venus Williams, lucrurile au părut mult mai ok. Halep va juca luni dimineață, de la ora 10.00, împotriva fostului lider mondial, Serena Williams. Va fi, de altfel, prima partidă a sesiunii de seară de pe Rod Laver Arena, cel mai important teren de la Australian Open.

  • 18 turnee WTA a câștigat Simona Halep în întreaga carieră