Simona Halep, întâlnire cu Hingis la Cluj! Ce le promite fanilor

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
17/04/2018, 14:26
Simona Halep, întâlnire cu Hingis la Cluj! Ce le promite fanilor

Simona Halep va juca la Cluj primele ei meciuri din actualul sezon de zgură şi aşteaptă două victorii în meciurile care se vor disputa în weekend, 21 şi 22 aprilie. La antrenamentul de astăzi, românca a ajuns exact la timp pentru o întâlnire cu Martina Hingis, deţinătoare a trei titluri de Grand Slam la simplu.

Însoţită de Andrei Pavel, Simona Halep a discutat preţ de câteva minute cu Martina Hingis, iar fosta mare jucătoare a încurajat-o pe româncă pentru Roland Garros, turneu pe care este favorită să îl câştige. La final, Simona a avut şi un mesaj pentru fani.

“Sper să fie bună revenirea mea, să-mi câştig meciurile şi să câştigăm partida. E un meci cu emoţii, dar o să fie frumos. Suntem o ţară cu jucătoare foarte puternice, cu echipă foarte bună. Toate jucăm la nivel înalt şi sper să câştigăm partida. Da, putem câştiga, însă nu e uşor şi de fiecare dată spunem că nu se ştie niciodată în tenis, aşa că vom vedea. Dar obiectivul nostru e să mergem spre finală”, a spus Halep.

Simona Halep, aşteptată să joace în primul meci al barajului România – Elveţia

Din echipa de FedCup a României, în afară de Simona Halep, mai fac parte Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu. Sâmbătă se vor juca primele două partide de simplu, iar duminică avem dublul şi celelalte meciuri de simplu.

Ştirea MOMENTULUI

Tragere la sorţi Cupa României. Cu cine joacă FCSB, CFR Cluj şi Dinamo în 16-imi. Tabloul complet

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×