ADVERTISEMENT
Sport

Simona Halep, interviu înainte de Wimbledon: “Abia aştept! Privesc fiecare turneu ca pe o oportunitate”

Simona Halep se pregăteşte de turneul de la Wimbledon. Deţinătoarea trofeului abia aşteaptă să joace din nou la All England Club, în ciuda problemelor cu accidentările din ultima vreme.
Autor: Marian Popovici | 22.06.2021 | 16:36
Simona Halep, interviu înainte de Wimbledon:
Simona Halep, interviu înainte de Wimbledon: "Abia aştept! Privesc fiecare turneu ca pe o oportunitate"

Turneul de la Wimbledon se va desfăşura după o pauză de doi ani cauzată de pandemie. Simona Halep va aborda această ediţie din postură de campioană en-titre după finala câştigată în 2019 cu Serena Williams.

ADVERTISEMENT

Românca nu vine în cea mai bună formă la All England Club după ce accidentarea la gambă suferită la WTA Roma a făcut-o să rateze turneul de la Roland Garros, dar şi pe cel pregătitor de la Bad Homburg, de pe iarbă.

Simona Halep, interviu înainte de Wimbledon! Nu vine în cea mai bună formă

Simona Halep a acordat un interviu pentru Eurosport în care a vorbit despre participarea la Wimbledon, spunând că este încântată de faptul că va merge din postură de deţinătoare a trofeului la Londra:

ADVERTISEMENT

“Abia aştept. Sunt foarte încântată că voi merge la Wimbledon în calitate de deţinătoare a trofeului. Am avut această experienţă la Roland Garros, unde am mers cu trofeul, alături de Rafa Nadal.

A fost un moment deosebit şi cred că la Wimbledon va fi diferit din cauza pandemiei. Sunt mai multe restricţii, dar o să fie plăcut să fiu acolo cu trofeul. Nu schimb nimic.”

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO ACORDAT DE HALEP EUROSPORT: 

“Nu îmi plac condiţiile de cantonament, iar restricţiile pentru mine sunt foarte dificile”

Românca a vorbit şi de condiţiile stricte de cantonament în care va trebui să stea pe parcursul turneului spunând că restricţiile o obosesc:

ADVERTISEMENT

“Încerc să privesc fiecare turneu ca pe o nouă oportunitate, pe ceva nou. Bineînţeles că amintirile frumoase rămân, ai mai multă încredere când mergi în acelaşi loc. Dar fiecare meci la acest nivel este foarte greu. 

Nu îmi plac condiţiile de cantonament, iar restricţiile pentru mine sunt foarte dificile. Nu mă plâng, suntem norocoşi să avem aceste turnee, este greu şi pentru organizatori, dar nu îmi place bula. Nu îmi place deloc. 

ADVERTISEMENT

Mă stoarce, mă consumă de energie, parcă mă şi oboseşte şi nu pot să fiu prea lucidă pe teren. Dar, sunt restricţii pe care toate fetele le respectăm şi aşa trebuie să facem în continuare. Nu o să stau să mă plâng prea mult, dar nu îmi place”, a spus Halep.

Simona Halep, evoluţie fabuloasă la Wimbledon 2019! A spulberat-o pe Serena Williams în finală

Simona Halep a reuşit o evoluţie fabuloasă la Wimbledon 2019. Campioana noastră a câştigat turneul după o finală cu Serena Williams, pe care a pulverizat-o cu 6-2, 6-2 după 56 de minute de joc.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO FINALA DE LA WIMBLEDON: 

Anul trecut, turneul de la Wimbledon nu s-a putut desfăşura din cauza pandemiei de coronavirus. Londonezii au avut o asigurare de pandemie şi au încasat un cec uriaş de 141 de milioane de dolari.

  • 2 turnee de Grand Slam a câştigat Simona Halep
  • 29 de ani are Simona Halep

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1