Simona Halep

Simona Halep, interviu inedit! Ce pasiuni are şi care sunt oraşele preferate. Video

10.01.2021 | 23:21
Simona Halep interviu inedit Ce pasiuni are si care sunt orasele preferate Video
Simona Halep a dezvăluit într-un interviu ce pasiuni are şi care sunt oraşele preferate și a reiterat faptul că modelul său este legendarul fotbalist Gică Hagi. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a dezvăluit într-un interviu ce pasiuni are şi care sunt oraşele preferate și a reiterat faptul că modelul său este legendarul fotbalist Gică Hagi.

Campioana moastră a avut cuvinte de laudă pentru australianul Darren Cahill, despre care a spus că este cel mai bun antrenor din lume.

ADVERTISEMENT

Clasată pe locul 2 WTA, Halep își va începe noul sezon în Australia, ea urmând să participe înainte de primul Grand Slam al anului la un  demonstrativ de zile mari.

Pasiunile vinovate ale Simonei Halep, dezvăluite într-un interviu

”Am pasiunea maşinilor, a ceasurilor şi a tenişilor. Am multe perechi, niciodată nu am stat să număr. Sunt pasiuni de bărbaţi. Nu aş fi în stare să alerg pe tocuri, aşa că nu mă văd jucând tenis aşa. Ciocolata este plăcerea mea vinovată”, a declarat Simona Halep într-un interviu care sunt pasiunile ei.

ADVERTISEMENT

”Am foarte mare grijă de tenul meu, mai ales că e mult praf pe teren. E nevoie de îngrijire foarte bună. Îmi place să merg la salon, să stau câte trei-patru ore. E relaxarea de care am nevoie”, a spus campioana de la Wimbledon pentru Aleph News.

”Nu ştiu dacă aş putea să spun dacă-mi lipseşte ceva din geantă, nu am dat aşa mare importanţă. Telefonul nu-mi lipseşte niciodată, mai ales atunci când sunt plecată. În deplasări este permanent cu mine”, a povestit Halep.

ADVERTISEMENT

Simona Halep vrea să mai joace 3-4 ani

”Am fost anul trecut în Maldive, a fost prima oară în viaţa mea. Parisul este oraşul meu de suflet, îl aleg de fiecare dată dacă sunt întrebată ce aş face timp de trei zile libere. Roma este un alt oraş frumos. Shopping-ul mă relaxează la turnee. Îmi place să mă plimb pe străzi şi să merg la muzee.

Cea mai profundă declaraţie este atunci când un copil vine şi spune că vrea să fie la fel ca tine. Nu am primit cereri în căsătorie. Poate una, dacă îmi aduc bine aminte. Nu am fost o persoană deschisă ca să conversez pe internet. Citesc mesajele celor care îmi scriu. Îmi transmit energie pozitivă şi aşa merg mai departe. Simt că sunt o persoană şi o sportivă iubită”, a continuat ea.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a spus încă o dată că modelul său în viață este fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi: ”Gică Hagi este modelul meu. Este un exemplu demn de urmat pentru oricine. Poate voi face o academie într-o zi, dar nu cred că aş putea să fac ceva la nivelul lui Gică Hagi”.

”Mai amân visul de a deveni mamă. După pandemie am primit energie şi mă văd jucând tenis încă trei, patru ani. Când o s-o închei cu tenisul vreau să devin mamă în adevăratul sens al cuvântului”, a precizat Simona Halep.

ADVERTISEMENT