Simona Halep este contra lui Ion Ţiriac! Ce mesaj a afişat

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
15/04/2018, 14:58
Simona Halep este contra lui Ion Ţiriac! Ce mesaj a afişat GALERIE FOTO

Simona Halep a fost prezentă la o acţiune la Stejarii Country Club, acolo unde a jucat tenis cu mai mulţi copii. Jucătoarea de pe locul 1 WTA a apărut într-un tricou negru, pe care scria Equality, trimitere la lupta aprigă pe care circuitul WTA o duce pentru a avea premii egale cu ATP. Vezi în galeria foto

În urmă cu doar două săptămâni, Ion Ţiriac, patronul turneului de la Madrid, spunea că el acordă premii egale pentru femei şi bărbaţi în turneul său, chiar dacă acest lucru nu i se pare normal, deoarece bărbaţii aduc 75 de procente din venituri.

De altfel, în trecut, Simona Halep a lăsat de înţeles că nu ar fi deranjată dacă premiile din ATP ar fi mai mari. Între timp, însă, s-a poziţionat împotriva percepţiei lui Ţiriac, intrând în aceasă campanie pentru egalitate, pe care o susţin cam toate jucătoarele de top, în frunte cu Serena Williams.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×