ADVERTISEMENT
Simona Halep

Simona Halep, invitată la un super demonstrativ înainte de Australian Open 2021. Numele uriașe care vor participa

Autor: Traian Terzian | 09.01.2021 | 16:27
Simona Halep, invitată la un super demonstrativ înainte de Australian Open 2021. Numele uriașe care vor participa
Simona Halep a fost invitată la un demonstrativ de zile mari cu zece zile înainte de startul primului turneu de Grand Slam, Australian Open 2021. Sursă foto: Hepta

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost invitată la un demonstrativ de zile mari cu zece zile înainte de startul primului turneu de Grand Slam, Australian Open 2021.

ADVERTISEMENT

Campioana noastră va fi carantinată la Adelaide, localitatea unde va avea loc marele eveniment, însă acest lucru a stârnit un scandal amplu, deoarece se presupune că aici condițiile vor fi mai bune decât la Melbourne, unde vor sta majoritatea sportivilor.

Organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului au anunțat că premiile de la ediția 2021 vor fi în valoare de 80 de milioane de dolari, cu 12% mai mult decât anul trecut.

Demonstrativ de vis înainte de Australian Open 2021 cu Simona Halep și alte nume mari ale tenisului

După ce va efectua cele 14 zile de carantină, Simona Halep va participa la super demonstrativ înainte de Australian Open, alături de Serena Williams, Naomi Osaka, Novak Djokovic, Rafael Nadal și Dominic Thiem și alte două nume care urmează să fie anunțate ulterior.

ADVERTISEMENT

Conform site-ului oficial al Australian Open, evenimentul va avea loc pe 29 ianuarie, la complexul Memorial Drive Tennis Club din Adelaide, iar organizatorii au precizat că turneul va fi împărțit în două sesiuni, însă nu au anunțat și formatul meciurilor.

Inițial, la demonstrativul de la Adelaide au fost invitați jucătorii și jucătoarele de pe primele trei locuri ale clasamentului mondial, dar Serena Williams i-a luat locul lui Ashleigh Barty, după ce a australianca a declinat invitația.

”Să avem jucători de un asemenea calibru în orașul nostru este o veritabilă victorie pentru fanii tenisului din Adelaide, dar și pentru public în general. Prin acest show vom sprijini lupta împotriva Covid-19”, a declarat Steven Marshall, premierul statului Australia de Sud.

ADVERTISEMENT

Ashleigh Barty începe anul 2021 din postură de lider mondial. Australianca vrea să câștige primul ei Grand Slam pe teren propriu, la Melbourne și pentru asta i-a propus Simonei Halep să se antreneze împreună.

Pentru a limita răspândirea Covid-19, organizatorii australieni au decis să le impună jucătorilor care participă la Australian Open 2021 să își aleagă un partener de antrenament pe durata celor două săptămâni de competiție de la Melbourne.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!