Simona Halep

Simona Halep, Ion Țiriac și Ilie Năstase vor participa la un eveniment sportiv în Cluj. Cei 3 vor să promoveze tenisul

13.10.2019 | 17:05
Simona Halep Ion Tiriac si Ilie Nastase vor participa la un eveniment sportiv in Cluj Cei 3 vor sa promoveze tenisul
ADVERTISEMENT

Simona Halep, Ion Țiriac și Ilie Năstase vor participa la un eveniment de promovare a tenisului din Cluj pe 15 octombrie. Evenimentul va fi organizat de Federația Română de Tenis, în colaborare cu clubul Winners Sports, condus de Patrick Ciorcila, fostul jucător de tenis român. Evenimentul se numește „Întâlnește-ți campionii!” și se adresează copiiilor cu vârste între 3 și 7 ani.

Simona Halep, Ion Țiriac și Ilie Năstase vor promova tenisul la Cluj

Simona Halep împreună cu Ion Țiriac și Ilie Năstase vor merge pe 15 octombrie la Cluj pentru a promova tenisul. Evenimnetul speră să-i determine pe copiii cu vârste între 3 și 7 ani să ducă un stil de viață sănătos și să se apuce de tenis. Copiii vor avea ocazia să cunoască legendele tenisului și să schimbe cu fiecare dintre ei mingi pe terenurile clubului nostru. Ceea ce au realizat până astăzi acești trei sportivi pentru tenisul din România poate fi egalat și continuat de copiii care fac astăzi cunoștință cu performanțele lor”, este mesajul organizatorilor.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc ca un milion de copii să meargă la tenis și să avem cât mai mulți campioni și să venim pe stadion, să-i sărbătorim. Este un vis măreț și acesta, dar sper să se realizeze”, a spus Simona Halep.

Simona Halep. Sursă foto: hepta.ro
Simona Halep. Sursă foto: hepta.ro

Intrarea este liberă

Intrarea este liberă pentru toți copiii, însă este nevoie de o înscriere în prealabil până pe data de 14 octombrie la ora 14:00. Înscrierile se pot face telefonic la numărul 0755.740.407. Copiii o vor putea vedea pe campioana de la Wimbledon, care a ratat participarea la turneul de la Moscova din cauza unei accidentări suferite la Wuhan. Simona Halep s-a calificat pentru a 6-a oară consecutiv la Turneul Campioanelor.

ADVERTISEMENT

„Spatele este mai bine, fac tratament zilnic și parcă este din ce în ce mai bine. Am avut două zile de pauză și astăzi (n.r. sâmbătă) m-am antrenat normal. În opinia mea, pot juca. Dar, niciodată nu știi cu aceste probleme la spate, fiecare turneu începe cu dureri la spate pentru că am această problemă încă din 2008, așa că este normal să fie și perioade mai grele, când durerile nu mă lasă să joc”,  a declarat Simona după turneul de la Beijing.

  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie