Sporturi

Simona Halep – Irina Begu 6-3, 6-4, în turul 2 la Roland Garros 2020. A opta victorie pentru Simo în meciurile directe şi calificare în turul 3

30.09.2020 | 19:37
Simona Halep - Irina Begu 6-3, 6-4, în turul 2 la Roland Garros 2020. A opta victorie pentru Simo în meciurile directe şi calificare în turul 3
Simona Halep are o serie incredibilă de 15 victorii consecutive. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 19:30 / Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Roland Garros 2020, după ce a învins-o pe Irina Begu, scor 6-3, 6-4. O va înfrunta pe Amanda Anisimova în următoarea partidă, în cursul zilei de vineri.


6-4. Victorie pentru Simona Halep.

5-4. Simona face break.

4-4. Simona îşi face serviciul.

3-4. Irina serveşte din nou foarte bine.

3-3. Simona egalează.

2-3. Game pentru Irina Begu.

2-2. Break şi pentru Irina Begu.

2-1. Simona face din nou break, după un game prelungit

1-1. Simona egalează.

0-1. Begu îşi face serviciul.


6-3. Simona Halep câştigă primul set.

5-3. Break reuşit de Simona Halep.

4-3. Break pentru Begu!

4-2. Game pentru Irina Begu.

4-1. Game pentru Halep.

3-1. Irina îşi face serviciul.

3-0. Simona îşi face serviciul la zero.

2-0. Break reuşit de Simona Halep.

1-0. Start bun pentru Simona la serviciu.


Ambele jucătoare sunt într-o formă bună, cu un plus aici pentru Simona Halep, care a strâns deja 15 victorii consecutive. Ultimul ei eșec a venit în finalul lunii ianuarie, în semifinale la Australian Open, în fața ibericei Garbine Muguruza.

ADVERTISEMENT

Seria de 15 victorii a Simonei Halep conține și un succes la Irina Begu, pe 15 august, la Praga. Simona Halep se impunea în semifinalele acelei competiții, scor 7-6, 6-3.

Simona Halep – Irina Begu live stream turul 2 French Open 2020. Condiții meteo dificile la Paris

Partida Simona Halep – Irina Begu va fi transmisă de Eurosport, televiziunea care deține drepturile TV pentru toate turneele de Grand Slam. Este al treilea meci de pe arena Suzanne Lenglen, după două dispute de pe tabloul masculin. Astfel că este de așteptat ca duelul românesc din turul 2 să nu înceapă mai devreme de ora 17:00 a României. Partida poate fi urmărită aici în format live video, dar și pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Se anunță o nouă zi cu condiții foarte grele la Paris. Vremea este rece, posibil să și plouă ușor. Partida din primul tur a Simonei s-a disputat pe Philippe Chatrier, în condiții indoor. Acum nu va mai avea parte de nicio protecție. Se joacă în condiții outdoor, pe Suzanne Lenglen. Așa cum a jucat Irina Begu, în turul 1, deci ar putea fi mai obișnuită.

O jucătoare cu mai multă forță, Irina Begu ar putea fi avantajată de vremea nefavorabilă. Dar și de mingile Wilson, care sunt mai grele decât cele folosite anul trecut.

Simona Halep, după singurul set câștigat de Begu în confruntările directe: “A fost un cadou de Paște”

“Ştiu cât de greu este să joci împotriva Simonei. Este suprafaţa ei favorită, ea are şi un stil destul de diferit faţă de al meu. Dar vreau să fac un joc bun şi să vedem ce se va întâmpla”, a spus Irina Begu la conferința de presă de după victoria cu Jil Teichmann, la care a participat și FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Provocată de FANATIK.RO, Irina Begu a rememorat și cel mai tensionat moment din istoria celor șapte confruntări precedente. După ce a pierdut un set la Madrid, 0-6, Simona Halep a declarat: “A fost un cadou de Paşte pe care i l-am făcut Irinei”.

“Este un subiect de care aş prefera să nu vorbesc foarte mult. Eu am şi uitat acel episod, suntem prietene în continuare. Cred că a fost o declaraţie spusă la supărare, pe mine una nu m-a afectat. Ne-am maturizat şi noi de atunci, suntem prietene înainte de toate”, a declarat Irina Begu la conferinţa de presă de la Paris.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri