Halep, după eliminare: "Finală cu Şarapova? Nu vă prea pricepeţi"

Simona Halep a fost eliminată în semifinale la Stuttgart, de Laura Siegemund, cea care astăzi a câştigat turneul. La sosirea în Bucureşti, românca a spus că îşi face mari speranţe pentru următoarele turnee, pe zgură.

"Am luptat până la capăt, dar Siegemund a meritat să câştige, a jucat mai bine. Stau câteva zile acasă, apoi mă duc la Madrid să mă pregătesc de turneu. Simt un progres destul de mare, am incredere pentru Madrid. Cine se aştepta la o finală între mine şi Şarapova, înseamnă că nu se prea pricepe la tenis. Au fost jucătoare foarte bune în acest turneu, o competiţie destul de puternică. A fost cea mai bună săptămână, m-am simţit cel mai bine. Mă duc să joc meciurile mai departe şi o să văd ce va fi. Nu-mi pare rău că n-am luat maşina, am una", a declarat Halep.

Turneul de la Madrid, Premier Mandatory, se desfăşoară în perioada 5-14 mai. Simona Halep are de apărat 1000 de puncte, după ce anul trecut s-a impus.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695