Sporturi

Simona Halep, ironizată de Sabalenka după înfrângerea de la Stuttgart: „N-am vrut să stau prea mult pe teren”

24.04.2021 | 22:27
Simona Halep ironizata de Sabalenka dupa infrangerea de la Stuttgart Nam vrut sa stau prea mult pe teren
ADVERTISEMENT

Entuziasmată peste măsură de victoria obținută fără drept de apel în semifinalele turneului WTA de la Stuttgart, scor 6-3, 6-2, în fața Simonei Halep, Aryna Sabalenka nu s-a sfiit să arunce „săgeți” către ocupanta locului 3 mondial.

Nu am dormit suficient azi-noapte, deci nu am vrut să stau prea mult pe teren”, a declarat bielorusa la finalul partidei, adăugând că așteaptă cu nerăbdare actul final, în care o avea ca adversară pe australianca Ashleigh Barty.

ADVERTISEMENT

Revenită după o accidentare la umăr care a ținut-o aproape o lună departe de terenul tenis, Simona se poate consola, însă, cu un cec în valoare de 26.130 de euro şi 185 de puncte WTA.

Sabalenka o ironizează pe Simona Halep după victoria de la Stuttgart

Am jucat foarte bine și am luptat pentru fiecare punct. Nu a fost deloc ușor. Pentru mine a fost un meci foarte bun, nu sunt surprinsă că m-am ridicat la acest nivel, eram pregătită pentru un asemenea meci.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte fericită pentru că am ajuns în a doua finală a carierei. Cred că Barty va fi 100% pregătită mâine, sper să mă ridic și eu la același nivel”, a mai spus Aryna Sabalenka, imediat după meciul câștigat în minimum de seturi în fața Simonei Halep.

Vești bune din Istanbul. Sorana Cîrstea s-a calificat în finala turneului

În schimb, Sorana Cîrstea a învins-o fără drept de apel pe ucraineanca Marta Kostyuk, scor 6-4, 6-4 și continuă cursa pentru titlul de la Istanbul. În ultimul act, românca aflată pe locul 67 WTA o va întâlni pe Elise Mertens, ocupanta poziției cu numărul 17 și principala favorită a competiției.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte fericită, e prima finală din sezon. E pe zgură, la primul meu turneu din sezonul din acest an. Au fost condiții dificile, vânt, ploaie, dar au fost pentru toată lumea.

A fost un meci complicat. Marta a jucat bine, dar sunt mulțumită că voi juca finala de mâine”, a declarat Sorana la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Este prima finală în care se califică în ultimii doi ani, după cea pierdută la Tashkent, în 2019. De altfel, sportiva noastră se poate lăuda cu un singur trofeu la simplu, cucerit în 2008, tot în capitala Uzbekistanului.

ADVERTISEMENT