Life

Simona Halep își cumpără stradă în Constanța, înainte de nunta cu Toni Iuruc. Tenismena deține deja 5 imobile în zonă

Simona Halep pare decisă să transforme strada pe care a copilărit într-una în care să îi aparțină, celebra jucătoare de tenis, alături de părinții ei, dar și de viitorul ei soț, Toni Iuruc, cumpărând tot ce se poate, ca proprietăți imobiliare.
14.09.2021 | 15:43
Simona Halep și familia ei au investit milioane în imobiliare. Sursă foto: Fanatik/wtahotties.blogspot.com
ADVERTISEMENT

Simona Halep a devenit unul dintre jucătorii importanți ai pieței imobiliare a Constanței, jucătoarea de tenis care se mărită cu Toni Iuruc, pe 15 septembrie, reușind o performanță de invidiat, pe strada pe care a copilărit.

Simona Halep, imperiu imobiliar pe strada pe care a copilărit

Strada pe care a copilărit jucătoarea fenomen din tenisul mondial, situată la doi pași de Poliția Municipiului Constanța, este, deja, una care se poate lăuda cu proprietăți imobiliare la prețuri inaccesibile pentru muritorii de rând.

ADVERTISEMENT

Nu de altceva, dar, pare-se, Simona Halep, alături de familia ei și de viitorul soț, Toni Iuruc, par să își dorească să cumpere tot ce se poate.  Conform informațiilor noastre, au achiziționate deja 5 imobile și poartă negocieri serioase pentru alte două.

Tenismena deține deja 5 imobile în zonă

Reporterii FANATIK au aflat, în exclusivitate, că totul a început acum câțiva ani, pe când, lângă ”casa bătrânească” a Simonei Halep, ea, alături de părinți, au mai achiziționat niște imobile și terenul aferent, acolo ridicându-se, deja, un adevărat palat.

ADVERTISEMENT

Doar că, pare-se, nevoia de liniște și de intimitate a Simonei Halep a făcut ca, puțin mai târziu, jucătoarea de tenis să ia o decizie interesantă. Să mai cumpere un imobil, un al doilea palat deja, pentru a se asigura că nu va fi deranjată cumva de vreun vecin mai zurbagiu.

Tania Halep, o negociatoare abilă

FANATIK a stat de vorbă cu câțiva dintre vecinii Simonei Halep și, deloc surprinzător, aceștia par să fie mai mult decât încântați că sunt vecini cu viitoarea doamnă Halep-Iuruc.

ADVERTISEMENT

Mai exact, ne-au mărturisit aceștia, Simona Halep a reușit să facă, prin achizițiile repetate și ridicarea unor imobile de lux pe strada lor, ca prețul imobilelor să crească exponențial, acum terenul și casele bătrânești fiind evaluate la cel puțin dublul prețului avut cu trei ani în urmă.

E adevărat, zona, una situată în cartierul Tomis II din Constanța, la doi pași de plajă și de faleza de nord, e una liniștită, proximitatea Poliției Constanța făcând ca, seara, de exemplu, să nu vezi personaje dubioase pe străzi.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, FANATIK a aflat că și acum, înainte de  nuntă, cei din familia Simonei Halep par dispuși să mai cumpere imobile pe strada cu pricina – una lungă de peste un kilometru, întreruptă de câteva intersecții- în ciuda faptului că, deja, sunt discuții avansate pentru alte două imobile.

Iar dacă toată lumea s-ar aștepta ca Stere Halep sau Toni Iuruc să fie cei care fac diligențele pentru a pune mâna pe proprietățile de pe strada cu pricina, se pare că cea care ”aruncă” o vorbă-două prin preajmă este chiar mama jucătoarei de tenis, Tania Halep, care, cu zâmbetul ei inconfundabil, are grijă să afle vecinii ei de o viață că este dispusă să plătească bani buni pentru o căsuță și terenul aferent.

Simona Halep și Toni Iuruc, afaceri imobiliare de succes

Dacă Simona Halep a clădit deja un adevărat imperiu imobiliar, investițiile în hoteluri, vile și alte imobile fiind cunoscute, iar sumele învârtite în domeniu sunt de ordinul milioanelor, nici Toni Iuruc nu se poate plânge că stă rău la acest capitol.

Mai exact, Toni Iuruc, alături de mama sa, are un portofoliu de afaceri imobiliare impresionant, chiar dacă nu se ridică la nivelul viitoarei sale soții.

De altfel, averea lui Toni Iuruc, una cotată la ordinul milioanelor de euro este, cu siguranță, doar o mică parte din ceea ce a câștigat Simona Halep doar din tenis, încasările sportivei fiind, până la această oră, cotate la peste 37 de milioane de euro.

Cu toate acestea, cum cele două ”forțe” ale afacerilor imobiliare vor lucra împreună, în cel mai probabil scenariu, vor deveni unul dintre jucătorii proeminenți de pe piața afacerilor din domeniu din Constanța, cu ramificații ample și în București sau pe Valea Prahovei.

Simona Halep și Toni Iuruc, pregătiri intense de nuntă

Luni seara, după ce străzile Constanței s-au golit de sutele de turiști, iar localnicii intrau în case, pe strada copilăriei Simonei Halep era o agitație ieșită din comun pentru locurile acelea. Una dintre casele familiei Halep, scăldată în lumină, era ”sursa zgomotului”.

Câteva râsete cristaline, discuții animate, purtate pe un ton care indica buna dispoziție a locatarilor, se auzeau în preajma casei Simonei Halep. De altfel, probabil ajunși de curând acasă – mașina lui Toni Iuruc, parcată acolo era încă caldă – cei doi viitori miri se amuzau alături de părinții jucătoarei de tenis.

La un moment dat, în jurul orei 21.15, un bărbat a și coborât la mașină pentru a mai lua ceva din ea, pachetul fiind, probabil, chiar costumul de ginere pe care îl va purta, pe 15 septembrie, Toni Iuruc, intrând imediat înapoi în casă, loc unde era așteptat – poate pentru încă o probă – de Simona Halep. (Vezi și: Exclusiv. Acasă la Stere Halep, cu o zi înainte de nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc: “Am emoții uriașe”)

Când fac nunta Simona Halep și Toni Iuruc

Ziua de miercuri, 15 septembrie 2021, va rămâne, pentru totodeauna, în memoria Simonei Halep, fiind ziua în care, în fața ofițerului de stare civilă, și-a legat destinele de Toni Iuruc.

Cei doi viitori soți s-au cunoscut acum câțiva ani într-un club din București și, pare-se, a fost dragoste la prima vedere. Logodiți acum câteva luni, Simona Halep și Toni Iuruc au decis să facă și cununia civilă anul acesta, petrecerea urmând să aibă loc într-un club de la malul mării, cu câteva sute de invitați din rândul prietenilor apropiați și a rudelor celor doi. Conform informațiilor existente până în prezent, ceremonia religioasă, urmată de o altă petrecere fastuoasă, este programată să aibă loc anul viitor.

ADVERTISEMENT