Simona Halep

Simona Halep își deschide o nouă afacere! Investiție de 500.000 de euro

07.11.2020 | 11:57
Simona Halep isi deschide o noua afacere Investitie de 500000 de euro
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep își deschide o nouă afacere și vrea să creeze un vin care să-i poarte numele așa cum au făcut și alte vedete internaționale.

Sportiva noastră nu a mai disputat o partidă de tenis din data de 4 octombrie, atunci când era învinsă la Roland Garros în optimi, de către poloneza Iga Swiatek.

ADVERTISEMENT

La nici o lună după ce a fost eliminată de la French Open de cea care avea să devină campioană, Halep a dezvăluit că  a fost infectată cu noul coronavirus.

Afacere cu vinuri pentru Simona Halep

Simona Halep a obținut peste 35 de milioane de euro din tenis, iar o parte dintre bani i-a investit în afaceri. Românca a deschis un bloc situat în partea de nord a stațiunii Mamaia și a început construirea unuio al doilea imobil. Ea mai deține și două hoteluri, în Brașov și în Poiana Brașov.

ADVERTISEMENT

De această dată, conform ziare.com, campioana de la Wimbledon a cumpărat câteva zeci de hectare de teren în judetul Constanța, unde a plantat viță de vie și vrea să-și deschidă o cramă. Halep a plătit pentru teren aproximativ 500.000 de euro.

Jucătoarea de tenis are de gând să scoată pe piață în câțiva ani un vin, care să fie cunoscut la nivel internațional și care să-i poarte numele. Cum ea este ocupată cu viața sportivă, de noua afacere ar urma să se ocupe doi nepoți ai familiei Halep.

ADVERTISEMENT

La câteva zile după anunțul de infectare, Simona Halep a făcut o postare pe rețelele de socializare prin care a transmis un mesaj liniștitor pentru fanii săi, îngrijorați pentru starea sa de sănătate.

FANATIK a aflat că, înainte de a face public anunțul propriei infectări, Simona Halep a stat izolată și despărțită de iubitul său. Toni Iuruc fusese testat pozitiv în urmă cu patru zile.

ADVERTISEMENT

Deși cei doi s-au separat imediat ce rezultatul testului omului de afaceri a fost aflat,  pentru Simona Halep a fost prea târziu pentru a evita infectarea. Sportiva apucase să intre în contact cu iubitul său înainte de a descoperi că acesta este infectat, iar virusul s-ar fi transmis și la ea.

ADVERTISEMENT
Tags: