Sporturi

Simona Halep îşi dezvăluie secretele înainte de Wuhan. De câte ori se antrenează în fiecare zi

24.09.2018 | 13:40
Simona Halep isi dezvaluie secretele inainte de Wuhan De cate ori se antreneaza in fiecare zi

Simona Halep îşi dezvăluie secretele înainte de Wuhan. Liderul mondial din WTA a vorbit cu presa la turneul organizat în China şi a mărturisit lucruri mai puţin cunoscute despre cum a trăit ea ultimele săptămâni în care nu a evoluat din cauza eliminării timpurii de la US Open 2018 şi a trebuit să se odihnească în vederea sezonului asiatic. Vezi toate detaliile despre meciurile de la WTA Wuhan accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

Simona va evolua la Wuhan pentru prima dată în poziţia de lider mondial şi va avea o misiune foarte dificilă în turul secund, împotriva sloaveci Dominika Cibulkova. În ultima vreme, constănţeanca s-a odihnit, dar a şi muncit pentru a se asigura că va fi la nivel maxim în vederea sezonului asiatic. “După prima săptămână când am pierdut la US Open, am luat o pauză. Apoi, în următoarea, am început munca. Am muncit foarte mult acasă. Am fost motivată. Am fost pregătită să mă forțez pentru a termina anul acesta mai puternică decât anul trecut. Am venit aici cu încredere, pregătită să joc. Deci sper că voi fi ok, şi totul să meargă mai bine”, a spus Simona la conferinţa de presă de la Wuhan.

Simona Halep a vorbit cu presa la Wuhan

Totuşi, chiar dacă şi-a îndeplinit visul de a fi pe primul loc WTA şi de a câştiga un titlu de Grand Slam, românca din fruntea clasamentului mondial spune că şi-a păstrat motivaţia şi simte în continuare setea de rezultate. “Este diferit, anul trecut când am ajuns aici, nu eram numărul 1. Am urmărit acest lucru mult. Da, este diferit, dar motivația este încă acolo. Chiar vreau să termin din nou pe locul 1. Am o şansă, trebuie să profit. Sper să fie mai puțin stresant decât anul trecut, dar ştiți cum e, mereu este greu, deci mă aştept la orice”, a mai spus Simona.

Constănţeanca în vârstă de 26 de ani a afirmat la Wuhan că a evoluat pe toate planurile în ultimul an şi că a muncit de două ori mai mult pentru ca nivelul său de joc să crească progresiv. “Anul acesta am făcut de toate, nu numai serviciu. Deci am lucrat la toate capitolele. M-am antrenat de 2 ori pe zi, ceea ce nu faceam înainte. Am muncit de asemenea şi la sală foarte mult”, a mai spus liderul mondial din WTA, care are la Wuhan în echipă un nou membru în lipsa lui Darren Cahill, care petrece timp cu familia lui în această săptămână.

Tags: