Simona Halep

Simona Halep își invită fanii la o sesiune de antrenamente live: „Sper să vă găsesc acolo!” Video

19.06.2020 | 15:56
Simona Halep isi invita fanii la o sesiune de antrenamente live Sper sa va gasesc acolo Video
ADVERTISEMENT

Simona Halep va ține o sesiune de antrenamente live pe rețelele de socializare, în fața propriilor fani, vineri, 19 iunie, de la ora 16:00 și speră că suporterii vor fi alături de ea.

Simona este urmărită mereu cu ajutorul sitemelor video de Darren Cahill, care se află în Australia în acest moment.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, campioana de la Wimbledon va reveni pe teren la jumătatea lunii septembrie, când începe Turneul de la Madrid, și anume pe 14 septembrie.

Simona Halep și-a invitat fanii la antrenamentele live

Simona Halep și-a invitat fanii la antrenamente live și speră că mulți suporteri i se vor alătura, mai ales că sesiunea va avea loc pe contul său de Twitter și de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Salutare, tuturor! Mulțumită sistemului PlaySight am acum ocazia să vă invit la o sesiune de antrenament transmisă în direct vineri de la ora 16:00, ora României. Sper să vă găsesc acolo!”, a fost mesajul Simonei Halep.

 

Simona Halep își face o cramă la Ovidiu

Între timp, Simona Halep a avut timp în autoizolarea la domiciliu să se gândească la cum să facă afaceri, iar campioana de la Wimbledon va face o cramă la Ovidiu, unde are de gând să-și deschidă și un hotel.

ADVERTISEMENT

„Sunt mândru că cei mai buni sportivi din țara noastră fac investiții la noi în localitate”, a precizat George Scupra, primarul orașului Ovidiu.

Darren Cahill a avut cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep și este bucuros pentru că românii o îndrăgesc atât de mult pe campioana de la Wimbledon: „Dacă ea poate să o facă, atunci putem și noi.

ADVERTISEMENT

Știu că e doar un sport, dar uneori e mai mult de-atât pentru că murim și înviem din cauza rezultatelor din sport. Mă bucură foarte mult că România e atât de mândră de Simona”.

„Când întrebi un român dacă poate face ceva, răspunsul este nu. Reacția naturală este ‘nu, nu putem face asta!’. Australienii sunt exact opusul. Chiar dacă nu putem face ceva, spunem că facem, măcar încercăm.

De aceea avem o conexiune atât de bună, eu și Simona. Prima ei emoție este nu. Aici avem o problemă. Eu sunt exact invers“, a mai spus australianul.

ADVERTISEMENT