Sport

Simona Halep își schimbă din nou staff-ul tehnic! Motivul pentru care a renunțat la Adrian Marcu. Exclusiv

Simona Halep taie în carne vie după ce s-a oprit în optimi la Australian Open. Jucătoarea a decis să îl dea afară pe Adrian Marcu, însă și Daniel Dobre are postul amenințat.
31.01.2022 | 16:25
Simona Halep isi schimba din nou stafful tehnic Motivul pentru care a renuntat la Adrian Marcu Exclusiv
Simona Halep alături de Daniel Dobre, Adrian Marcu şi Teo Cercel. Sursa. Instagram Simona Halep
ADVERTISEMENT

Simona Halep a început anul 2022 cu un trofeu, reușind să câștige la Melbourne Summer Set, însă la Australian Open s-a oprit în optimile de finală, fiind învinsă de Alize Cornet, scor 4-6, 6-3, 4-6.

Simona Halep își schimbă din nou staff-ul tehnic! Adrian Marcu, dat afară. FANATIK a aflat motivele

Românca a luat o decizie majoră la revenirea în țară. L-a demis pe Adrian Marcu, antrenorul ei, iar din informațiile FANATIK, Daniel Dobre are și el postul amenințat la câteva luni după ce a revenit în staff-ul Simonei.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Simona Halep a luat decizia de a-l demite pe Adrian Marcu din cauza deficienței de comunicare din timpul antrenamentelor şi meciurilor. Astfel, sportiva a luat decizia de a se despărți de Marcu.

Daniel Dobre are postul ameninţat

Din informațiile noastre, Simona Halep este supărată și pe celălalt antrenor din staff, Daniel Dobre. Revenit în staff-ul jucătoarei de tenis în mai 2021, Dobre are și el postul amenințat și ar putea pleca odată cu Marcu.

ADVERTISEMENT

Adrian Marcu a rezistat și mai puțin. El a fost angajat de Simona Halep în luna septembrie a anului trecut, după despărțirea de Darren Cahill, însă după doar cinci luni de colaborare, fostul lider mondial a decis să pună punct.

Simona Halep şi Adrian Marcu au colaborat şi în urmă cu 9 ani

Simona Halep și Adrian Marcu au mai colaborat pentru o perioadă în urmă cu nouă ani, în 2013. A fost anul în care Halep reușea să câștige șase turnee WTA, cele mai multe într-un an calendaristic.

ADVERTISEMENT

Adrian Marcu a absentat în ultimii ani din circuitul WTA. După despărțirea de Simona Halep din anul 2013, tehnicianul a mai colaborat doar cu Andreea Mitu pentru o perioadă. Poate această absență și-a pus amprenta și în ultima colaborare cu Simona.

Daniel Dobre, în anturajul Simonei începând cu 2013

De cealaltă parte, Daniel Dobre a fost în anturajul Simonei Halep începând din 2013. Cei doi au avut o relație apropiată, chiar dacă a fost presărată cu despărțiri și împăcări de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Dobre a fost antrenorul Simonei Halep la Wimbledon în 2019, când românca reușea să câștige turneul. La finalul aceluiași an, cei doi au întrerupt colaborarea, care s-a reluat în mai 2021. Acum, Daniel Dobre are din nou postul amenințat.

Simona, ieşiri nervoase în meciul cu Alize Cornet de la Australian Open: “Hai, Toni, măcar tu. Zi ceva acolo!”

În timpul meciului din optimile de finală de la Australian Open, unul foarte tensionat cu Alize Cornet, Simona Halep a avut câteva ieșiri nervoase, unele la adresa propriului staff, căruia i-a cerut să o încurajeze mai mult.

Nu a scăpat nici soțul, Toni Iuruc: “Hai, Toni, măcar tu. Zi ceva acolo!”, a răbufnit Simona Halep. Românca a pierdut acel meci, la finalul căruia s-a declarat epuizată din punct de vedere fizic.

“Asta mi-a scris şi mi-a şi spus: «Sper să nu vă supăraţi pe mine. Şi dacă voi mai avea nevoie, să fiţi acolo pentru mine». Bineînţeles. Nu ai de ce să spui «nu». Va depinde şi de situaţia mea profesională, familială, dar clar că în momentul acesta, cineva de calibrul Simonei, cineva cu care te-ai înţeles bine, normal că te gândeşti”, Daniel Dobre pentru FANATIK după despărțirea din 2019 de Halep

  • 5 luni de colaborare a avut Simona Halep cu Adrian Marcu
  • 2013 este primul an în care Dobre a colaborat prima dată cu Halep

 

ADVERTISEMENT