Sporturi

Simona Halep îşi trăieşte visul! “Sunt cea mai fericită acum!” Video

Autor: Irina Aldea | 25.04.2018 | 19:36
Simona Halep îşi trăieşte visul!
Simona Halep se declară împlinită! "Visul meu a devenit realitate"

Simona Halep a fost intervievată la Stuttgart şi le-a răspuns celor de la DAZN sincer întrebărilor despre ce simte acum, că este numărul 1 în lume.

“Anul trecut, am întrebat toți jucătorii cine cred că vor termina anul pe primul loc, iar tu ai fost singura care nu s-a ales pe sine”. Aşa a început interviul scurt cu Simona Halep. “Nu mă pot alege pe mine”, a replicat românca din vârful ierarhiei mondiale cu multă modestie, aşa cum ne-a obişnuit. În continuare, Simo a fost întrebată dacă i s-a schimbat în vreun fel viaţa de când a atins cea mai înaltă treaptă în clasamentul WTA. “Nu chiar, dar desigur, a fost un lucru măreț pentru mine să ajung numărul 1 mondial, este minunat că am putut face asta, mă bucur de timpul petrecut aici și sunt cea mai fericită acum pentru că visul mi-a devenit realitate”

Întrebată dacă se concentrează pe turneele de Mare Şlem, Simona a răspuns că fiecare săptămână din calendarul competiţional este importantă. “Fiecare turneu este important, nu am schimbat nimic, dar da, turneele de Mare Șlem sunt importante, sunt noile mele obiective, încerc să dau tot ce am mai bun.”

Simona Halep debutează la Stuttgart cu Rybarikova

Rybarikova, locul 18 în clasamentul WTA, va fi adversara Simonei Halep în optimile de finală ale competiției, la primul meci al româncei pe zgură în 2018 în circuit. Partida dintre Simona Halep şi Magdalena Rybarikova va avea loc miercuri, în jurul orei 21:00, ora României, după meciul dintre Kvitova şi Kerber, pe terenul central din Stuttgart.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!