Sporturi

Simona Halep îşi va numi un nou antrenor: “Nu pot să continui singură la acest nivel!”

19.01.2019 | 12:04
Simona Halep isi va numi un nou antrenor Nu pot sa continui singura la acest nivel

Simona Halep a învins-o în două seturi pe Venus Williams, scor 6-2, 6-3, şi s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open. În turul 4, liderul mondial va juca împotriva Serenei Williams, principala favorită la câştigarea turneului, din perspectiva caselor de pariuri. 

Imediat după meciul cu Venus Williams, Simona Halep a recunoscut că are nevoie de un nou antrenor şi a anunţat că îl va numi după Australian Open: “Cu siguranță am nevoie de un antrenor, nu pot să continui singură la acest nivel. O să mă gândesc după acest turneu, deocamdată mă bucur să mă aflu în această situație”, a declarat Halep la finalul meciului.

Simona Halep şi Darren Cahill, la Australian Open
Simona Halep şi Darren Cahill, la Australian Open

Simona Halep îşi va numi un nou antrenor: “O să ţin cont de sfatul lui Darren!”

După despărţirea de Darren Cahill, de la finalul anului trecut, Simona Halep s-a pregătit sub supravegherea lui Florin Segărceanu, cel care este alături de ea la Australian Open. În loja de la Melbourne, alături de Simona Halep este şi unul dintre foştii ei antrenori, Adrian Marcu. Referitor la noul antrenor, Simona Halep a fost foarte secretoasă:

“Este greu pentru mine să schimb persoana cu care muncesc pentru că eu mă ataşez de oamenii din echipa mea. Nu pot schimba totul rapid. De fiecare dată când ai pe cineva în echipă, trebuie să dea 100 la sută. După cum am spus mereu la acest nivel este imposibil fără antrenor. Deci probabil în viitorul apropiat voi avea pe cineva. Dar pentru moment sunt doar eu”, a declarat Simona Halep în urmă cu câteva zile.

Andre Agassi este una dintre variantele de antrenor pentru Simona Halep. Americanul este un bun prieten cu Darren Cahill, însă în acest moment este într-o colaborare cu bulgarul Grigor Dimitrov: “Darren mi-a recomandat un alt antrenor şi o să ţin cont de sfatul lui. Nu pot spune încă cine e pentru că n-am discutat cu el. Suntem prieteni, am stat patru ani împreună, e alături de mine. Contează că e pe aici prin jur, vorbim, mă mai sfătuieşte, dar nu mai e antrenorul meu”, a declarat Simona Halep.