Sporturi

Simona Halep, izbucnire nervoasă în finalul setului 2 cu Polona Hercog: “Du-te, bă, de aici”

24.03.2019 | 22:55
Simona Halep izbucnire nervoasa in finalul setului 2 cu Polona Hercog Dute ba de aici

Simona Halep a avut o izbucnire nervoasă la finalul setului doi! Simona Halep joacă în aceste momente în turul trei la WTA Miami 2019 contra jucătoarei din Slovenia, Polona Hercog. Constănţeanca în vârstă de 27 de ani a cerut ajutorul medicilor acuzând probleme la genunchiul stâng la competiţia din Florida, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Turneul din Statele Unite ale Americii se desfăşoară în perioada 19-30 martie.

Simona Halep n-a mai rezistat şi a răbufnit la finalul setului doi în meciul cu Hercog

Simona Halep a început mai greu meciul din turul trei, iar adversara ei a profitat de fiecare şansă pe care a avut-o şi s-a impus în prima manşă după exact o oră de joc, scor 7-5. Jucătoarea noastră a cerut intervenţia noului ei antrenor, Daniel Dobre, de două ori în meci şi s-a aflat de mai multe ori în dificultate din cauza jocului agresiv şi foarte creativ arătat de adversara ei.

Totuşi, Simona n-a avut de gând nicio clipă să renunţe şi a reuşit în setul doi să-şi menţină şansele intacte, chiar dacă nici slovena nu a slăbit ritmul partidei. În finalul manşei secunde, Simona a avut o răbufnire nervoasă, fiind vizibil deranjată de cum decurg lucrurile pe teren: “Du-te, bă, de aici”, a strigat jucătoarea noastră, fiind surprinsă de camerele de filmat.

Simona Halep pe terenul de tenis

Daniel Dobre, două intervenţii la Miami în meciul cu Polona Hercog

“Important este să schimbi mişcările, să le duci la bun sfârşit. Pleci înainte să termini, închide un pic jocul. Când îţi dă slice-ul ăla scurt, poţi da contra-slice, termină mişcările, joci foarte ok, sare minea sus, dar tu eşti ok. Când ai avut răbdare, ai dat mingile mai înalte. Ai încredere că joci bine, pe mingile scurte mai dă şi slice. Luptă că joci ok, foarte ok ai fost!”, a spus Daniel Dobre la prima intervenţie de pe teren.

“Mai poţi? Eşti aproape tot timpul. Nu pleca înainte. Joci mingea aia din spate. Dă drumul la braţ cu mult curaj, mai cu efect, mai ales la primele mingi. Ai variat foarte bine, ai dat si din spate şi de aproape. Rămâi acolo că ai jucat bine. Hai luptă-te cu ea că-ţi vin şansele. Come on”, i-a transmis Daniel Dobre elevei sale cu a doua ocazie.

Tags: