Sport

Simona Halep – Jaqueline Cristian 6-1, 6-1 în sferturi la Transylvania Open. Simona defilează spre semifinale. Video

Simona Halep a învins-o pe Jaqueline Cristian în sferturile de finală ale WTA Cluj, scor 6-1, 6-1.
29.10.2021 | 19:18
Simona Halep  Jaqueline Cristian 61 61 in sferturi la Transylvania Open Simona defileaza spre semifinale Video
ADVERTISEMENT
29-10-2021
15:07

Simona Halep - Jaqueline Cristian 6-1, 6-1

Vezi video cele mai importante faze AICI!

6-1: Victorie lejeră a Simonei Halep, care câștigă într-o oră și nouă minute.

3-1: Halep defilează în setul al doilea și se apropie de calificarea în semifinale.

1-1: Start echilibrat de meci în setul secund.

A început setul al doilea!

6-1: Simona Halep câștigă primul set în doar 33 de minute.

5-1: Simona Halep defilează și se apropie de câștigarea primului set!

3-1: Cristian câștigă primul ei game, după ce și-a făcut serviciul!

3-0: Simona Halep e on-fire! Nu pare să îi dea nicio șansă lui Jaqueline!

2-0: Break Halep! A 18-a jucătoare a lumii începe bine meciul!

1-0: Halep începe bine și își câștigă serviciul!

A început primul set al confruntării dintre Simona Halep și Jaqueline Cristian.

29-10-2021
12:00

Simona Halep a ajuns la sală cu trei ore înaintea meciului

Însoțită de staff-ul ei, Simona Halep a ajuns la sală cu trei ore înaintea începerii partidei cu Jaqueline Cristian, din sferturile de finală ale Transylvania Open, turneu WTA găzduit de Cluj Napoca.

Meciul Simona Halep – Jaqueline Cristian are loc vineri, 29 octombrie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul sferturilor de finală ale turneului de tenis feminin de 250 de puncte de la Cluj-Napoca, Transylvania Open 2021.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Jaqueline Cristian

Confruntarea Simona Halep -Jaqueline Cristian se dispută vineri, 29 octombrie, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca, în sferturile de finală ale Transylvania Open 2021, turneu de tenis feminin dotat cu premii în valoare de 235.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

Din păcate, deși s-au vândut inițial aproape toate biletele, meciul nu va avea parte de freamătul tribunelor, care vor rămâne goale ca urmare a deciziei autorităților centrale ca măsură de stopare a pandemiei de coronavirus.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Jaqueline Cristian

Partida Simona Halep – Jaqueline Cristian se joacă vineri, 29 octombrie, de la ora 18:00, în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis Transylvania Open 2021, organizat la Cluj-Napoca, și este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 2 și Look Plus. O mai puteți viziona și pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

În sală se vor afla doar persoane acceptate cu certificat verde în loja VIP, așa cum este tatăl sportivei britanice Emma Răducanu, Ion Răducanu, staff-urile tehnice ale jucătoarelor și voluntarii care asigură bunul mers al turneului.

Simona Halep vrea titlul la Transylvania Open

Simona Halep nu a câștigat niciun trofeu în 2021 și și-a fixat ca obiectiv câștigarea titlului la Transylvania Open, performanță care ar mai salva întrucâtva acest an în care a fost măcinată de accidentări.

ADVERTISEMENT

Simplu nu este, pentru că dacă va reuși să treacă de Cristian, în semifinale ar urma să joace împotriva învingătoarei din partida Emma Răducanu  – Marta Kostyuk, cu ultima întâlnindu-se recent la Indian Wells și câștigând acel joc.

A mai jucat cu o româncă în turul 1

Simona Halep are în față în sferturi pe cea mai talentată jucătoare româncă din noua generație, Jaqueline Cristian, ajunsă pe locul 105 în lume. Este o sportivă care are potențial foarte bun și care poate progresa mult în următorul an, la cei 23 de ani ai săi.

ADVERTISEMENT

La Transylvania Open, Simona a mai întâlnit o jucătoare din România în turul 1, pe Gabriela Ruse, pe care a depășit-o clar în două seturi, dar în turul 2, în timpul partidei cu rusoaica Varvara Gracheva a avut nevoie de asistență medicală, pentru dureri lombare.

Cote la pariuri pentru jocul Simona Halep – Jaqueline Cristian

Jaqueline Cristian a produs o surpriză serioasă în turul 2, reușind să o elimine cu 2-o pe australianca Ajla Tomljanovic, dar acest lucru nu pare a-i impresiona pe bookmakeri, care o văd pe Halep superfavorită, la o cotă de 1,20. Succesul outsiderei e văzut la cota de 4,60.

Și un singur set luat de Jaqueline ar avea cotă foarte bună – 1,90 și nu ar fi imposibil, mai ales dacă Simona ar mai avea probleme cu zona lombară, care i-ar limita mare parte din mobilitatea de deplasare pe teren.

ADVERTISEMENT