Sport

Simona Halep – Jil Teichmann 6-2, 7-5 în optimi de finală la WTA Toronto. Simo s-a calificat în sferturile de finală. Prima reacţie: “Vântul mi-a pus probleme”

Meciul Simona Halep - Jil Teichmann s-a disputat în optimile de finală ale turneului de la Toronto. Românca a obţinut calificarea după o victorie în două seturi, scor 6-2, 7-5.
11.08.2022 | 12:26
Simona Halep  Jil Teichmann 62 75 in optimi de finala la WTA Toronto Simo sa calificat in sferturile de finala Prima reactie Vantul mia pus probleme
Simona Halep - Jil Teichmann Live video ora 20:00 în optimi de finală la WTA Toronto. Atenție la învingătoarea lui Kontaveit!. Foto: National Bank Open 2022 Twitter
ADVERTISEMENT
11-08-2022
18:44

Reacţia Simonei Halep după calificarea în sferturile de finală de la WTA Toronto 2022

“Mă bucur că am avut de partea mea publicul, mi-a dat energie. Le mulţumesc pentru ajutor şi mă bucur că sunt aici.

Vântul mi-a pus probleme azi şi am avut probleme să returnez mingile, dar sunt fericită că am câştigat meciul. O cunosc pe Gauff bine, va fi o provocare următorul meci, mă aştept la o luptă dură”, a spus Simona Halep după calificarea în sferturile de finală de la WTA Toronto 2022.

11-08-2022
18:39

Simona Halep, victorie cu Jil Teichmann, scor 6-2, 7-5

Simona Halep a învins-o pe Jil Teichmann, scor 6-2, 7-5, şi a obţinut calificarea în sferturile de finală, unde o va întâlni pe Cori “Coco” Gauff.

Meciul dintre Simona Halep şi Jil Teichmann a durat o oră şi 31 de minute, după ce setul al doilea s-a prelungit destul de mult. În actul secund, românca a făcut break-ul la 6-5 şi a avut mici emoţii înainte să închidă jocul.

11-08-2022
18:34

Simona Halep - Jil Teichmann 6-2, 6-5

Simona Halep reuşeşte primul break al actului secund şi va servi pentru câştigarea meciului şi calificarea în sferturile de finală de la WTA Torornto. 

Al 11-lea game al meciului a fost extrem de disputat, iar Jil Teichmann a salvat două mingi de break, însă până la urmă a cedat pe propriul serviciu.

11-08-2022
18:20

Simona Halep - Jil Teichmann 6-2, 5-5

Simona Halep a câştigat game-ul al zecelea, când a servit pentru a rămâne în setul al doilea, şi a împins actul secund în prelungiri.

Simona Halep va servi pentru a rămâne în setul al doilea, unul foarte echilibrat, fără vreun break realizat de cele două jucătoare.

11-08-2022
17:39

Simona Halep - Jil Teichmann 6-2, 3-4. A început setul al doilea

După primele şapte game-uri din actul secund, cele două jucătoare au servit perfect şi nu avem niciun break.

Echilibru în startul setului al doilea, după ce Simona Halep a egalat scorul, 2-2, după un game câştigat la zero. Jil Teichmann a răspuns imediat, cu un game adjudecat fără probleme.

Simona Halep şi-a făcut bine serviciul şi a câştigat al doilea game al actului secund, după câteva schimburi prelungite. Jil Teichmann se impune cu propriul serviciu şi conduce în setul al doilea.

A început setul al doilea din meciul Simona Halep – Jil Teichmann. Elveţianca a câştigat primul game al actului secund, după ce a salvat o minge de break.

11-08-2022
17:20

Simona Halep - Jil Teichmann 5-2. Break-uri în primul set.

Cu o serie exclentă, Simona Halep a făcut un nou break şi conduce cu 5-2 în primul set al meciului. Românca va servi pentru câştigarea primului act.

Simona Halep a ratat şansa unui al patrulea game câştigat, iar Jil Teichmann a făcut break-ul. Elveţianca şi-a consolidat imediat break-ul şi a câştigat primul game pe propriul serviciu.

Românca are un start excepţional de partidă şi face al doilea break. De această dată, Jil Teichmann a servit modest şi la un ultimul punct a comis o dublă greşeală.

11-08-2022
17:14

Simona Halep - Jil Teichmann 2-0. Break în primul game

După break-ul realizat în primul game, Simona Halep a câştigat pe propriul serviciu, la zero, fără să-i dea vreo şansă lui Jil Teichmann.

Simona Halep a reuşit break-ul în chiar primul game al meciului, unul destul de disputat. Elveţianca a reuşit să salveze o minge de break, însă la a doua nu a mai avut ce să facă.

11-08-2022
17:08

A început meciul Simona Halep - Jil Teichmann

Acum se joacă meciul dintre Simona Halep şi Jil Teichmann, din optimile de finală de la WTA Toronto 2022. Jucătoarea din Elveţia va servi prima în această partidă.

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE ALE MECIULUI ÎN FORMAT LIVE VIDEO,

11-08-2022
16:57

Meciul începe în curând

Meciul dintre Simona Halep şi Jil Teichmann va începe la ora 20:05, fiind primul de pe terenul Central al complexului unde se dispută partidele de la WTA Toronto 2022.

Dacă va trece de Jil Teichmann, Simona Halep o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Cori Gauff şi Aryna Sabalenka.

Meciul Simona Halep – Jil Teichmann are loc joi, 11 august, cu începere de la ora 20:00 ora României, ora 13:00 a Canadei, în cadrul optimilor de finală ale Mastersului de 1000 de puncte și premii în valoare de 2,5 milioane dolari de la Toronto. Competiția face parte din Openul Canadei, al cărui turneu masculin se desfășoară simultan la Montreal.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Jil Teichmann

Întâlnirea Simona Halep – Jil Teichmann se dispută joi, 11 august, de la ora 20:00, ora României, în optimile de finală ale Mastersului feminin al Canadei, la Toronto. Este primul joc al zilei de pe terenul Central, pentru că la ora Canadei începe la ora 13:00 și va fi urmat de partidele Iga Swiatek – Beatriz Hadad-Maia, Bianca Andreescu – Qinwen Zheng și Belinda Bencic – Garbine Muguruza.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea care va câștiga acest meci va avea parte de un sfert de finală foarte puternic, pentru că adversara va fi învingătoarea din disputa Aryna Sabalenka – Cori Gauff. Dacă Simona Halep a învins-o, conform așteptărilor, pe Shuai Zhang în turul 2, elvețianca Jil Teichmann a furnizat una dintre surprize, reușind tot un succes clar, cu 2-0, în fața locului 2 mondial, estonianca Anett Kontaveit.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Jil Teichmann

Partida Simona Halep – Jil Teichmann se joacă joi, 11 august, de la ora 20:00, deschizând seria confruntărilor din cadrul sferturilor de finală ale turneului WTA de la Toronto, Openul Canadei de 1000 de puncte, pe terenul Central. Jocul va fi transmis în direct și în exclusivitate pe canalul Digi Sport 3, suprapunându-se cu partida din Conference League CFR Cluj – Șahtior Soligorsk, de pe Digi Sport 2.

ADVERTISEMENT

Partida Simonei o mai puteți urmări și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. La Toronto este o zi frumoasă și așa se preconizează că vor fi toate inclusiv duminică, la ora finalei, cu temperatură excelentă pentru tenis, maxim 24 de grade. Singura problemă rămasă pentru sportive este umiditatea ridicată, la ora jocului fiind estimată între 75-80 la sută, ceea ce înseamnă mult.

Simona a avut până acum evoluții solide în primele două meciuri

Simona Halep pare a se simți bine la Toronto, unde nu a mai fost făcută KO ca la Washington de combinația năucitoare dintre temperatura ridicată și umiditatea la fel de mare. Evoluțiile ei din primele două partide au fost în general sigure, cu mici fluctuații în al doilea joc, dar remediate la timp de sportiva constănțeancă.

ADVERTISEMENT

Halep a executat-o fără drept de apel pe croata Donna Vekic în primul meci, pentru ca apoi să mărească distanța la victorii directe la 4-2 în fața chinezoiacei Shuai Zhang într-un meci în care breakurile au fost la ordinea zilei. Acum însă trebuie să fie foarte atentă, pentru că un adversar care a eliminat-o în două seturi pe Anett Kontaveit, locul 2 WTA, e clar că are valoare și poate pune probleme.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Jil Teichmann

Pentru casele de pariuri victoria Simonei Halep pare a fi o simplă formalitate după cotele acordate, dar ar fi o mare eroare să credem că e vorba de un meci ușor. În primul rând că Teichmann a progresat enorm și e acum locul 24 WTA, iar Simona e locul 15 și faptul că poate învinge atât de clar sportive din Top 5 spune multe.

ADVERTISEMENT

Bookmakerii îi dau Simonei o cotă între 1,20 și 1,25, în funcție de agenții, pentru a merge mai departe în sferturi și adversarei ei o cotă stratosferică pentru a mai face o victimă ilustră după Anett Kontaveit: 4,70. Și un set luat de Teichmann valorează enorm, nu mai puțin de 2,45. Cele două sportive nu s-au întâlnit niciodată până acum.

ADVERTISEMENT