Cele mai citite

S-a dus şansa la milionul de dolari! Halep şi Begu, out la dublu

Simona Halep şi Irina Begu au fost învinse în proba de dublu, de perechea Melichar / Peschke, scor 3-6, 6-1, 10-3. Româncele spun adio şi la şansa de a lua bonusul de un milion de dolari.
Autori: Gabriel Esanu, Irina Aldea | 08.03.2018 | 23:36

Update, ora 00:16 / În setul doi, Halep şi Begu au jucat fenomenal! S-au impus cu 6-1 şi avem decisiv

Update, ora 23:50 / Halep şi Begu pierd primul set al partidei, scor 3-6.

Update, ora 23:33 / Start slab de meci pentru românce, care sunt conduse cu 4-1 în primul set.

Update, ora 23:05 / S-a terminat partida dintre Jeremy Chardy şi Jullien Beneteau, cu victoria primului. În câteva minute începe partida de dublu Halep / Begu versus Melichar / Peschke.


UPDATE, 8 martie, ora 11:00: Referitor la bonusul de un milion de dolari oferit de organizatori pentru cine reuşeşte să câştige ambele titluri (simplu şi dublu), Simona Halep a mărturisit: ‘Am auzit de acest bonus, dar e greu să mă gândesc la aşa ceva. Ar fi frumos, am merge la cumpărături, eu şi partenera mea.” Halep este principala favorită la simplu, în turneul pe care l-a câştigat în 2015, iar la dublu joacă alături de Irina Begu. Cele două au cucerit un titlu la dublu în acest an la Shenzhen, Simona adjudecându-şi astfel primul trofeu la dublu din carieră în circuitul WTA. VEZI TABLOUL SUS ÎN GALERIA FOTO

Pentru a spori interesul jucătoarelor de top pentru proba de dublu, organizatorii de la Indian Wells acordă un bonus de un milion de euro jucătoarei sau jucătorului care se impune atât în proba de simplu, cât şi în cea de dublu a turneului din California.

Simona Halep, care a reuşit această performanţă la Shenzhen, la începutul anului, când a făcut pereche cu Irina Begu, este una dintre favoritele la bonus din circuitul WTA. Va juca şi la Indian Wells tot alături de Begu, iar în prima rundă le vor înfrunta pe Nicole Melichar, SUA, 24 de ani, locul 34 la dublu, şi pe Kveta Peschke, Cehia, 42 de ani, locul 24 la dublu. Partida este programată în ziua 2, joi spre vineri.

În istoria turneului de la Indian Wells, doar şase jucători au reuşit să se impună în ambele probe: Roscoe Tanner (1978, dublu cu Raymond Moore), Boris Becker (1988, dublu cu Guy Forget), Jim Courier (1991, dublu cu Javier Sanchez), Lindsay Davenport (1997, dublu cu Nataşa Zvereva, şi în 2000, dublu cu o jucătoare de origine română, Corina Morariu), Vera Zvonareva (2009, dublu cu Victoria Azarenka)

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!