Sporturi

Simona Halep, job infernal la New Heaven: “Îndatoririle liderului mondial”. Video

21.08.2018 | 22:12
Simona Halep job infernal la New Heaven Indatoririle liderului mondial Video

Simona Halep, job infernal la New Heaven. Românca a anunțat luni că nu va participa la turneul WTA Premier din Coneticut, dar asta nu înseamnă că are timp să se odihnească. Liderul mondial vrea să se revanșeze față de organizatorii turneului, care îi oferiseră o invitație, motiv pentru care a acceptat să participe la câteva acțiuni de marketing. Una dintre cele mai iubite jucătoare din WTA, Halep a avut de semnat două cutii de mingi care urmează să fie oferite fanilor.

Andrea Hlavackova, din Cehia, una dintre cele mai bune jucătoare de dublu din lume, actualmente pe locul 6, a postat un videoclip cu Simona Halep. Liderul mondial și-a îndeplinit sarcinile cu mare conștinciozitate, chiar dacă nu a avut mereu zâmbetul pe buze. Hlavackova a și intrat într-un dialog amuzant cu Simona Halep, pe care apoi la postat pe conturile de socializare.

Simona Halep, job infernal la New Heaven
Simona Halep nu uită niciodată să îşi salute numeroşii fani

Simona Halep, job infernal la New Heaven. A semnat două cutii de mingi

“Îndatoririle liderului mondial în zilele libere”, a scris sportiva cehă, alături de un videoclip în care Simona dădea autografe pe mingi de tenis. A continuat apoi, în timp ce românca semna autografe pe fiecare minge. “Simona, aici, nu joacă azi, dar….”. “Continui să exersez”, a venit imediat răspunsul Simonei. “E de neoprit!”, a exclamat Andrea. “E a doua cutie”, a răspuns din nou românca.

Simona Halep a decis să se retragă de la New Heaven, turneu la care inițial își anunțase prezența. Românca a anunțat că are unele dureri la tendonul lui Achile, motiv pentru care riscă să nu fie în cea mai bună formă pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului, cel de la US Open. Problemele vin după două săptămâni foarte aglomerate, cu finale la Montreal şi la Cincinnati.

Simona Halep, sarcină complicată în Coneticut. Urmează un US Open fără presiune

Simona Halep a câştigat un nou titlu la Montreal, după ce a învins-o pe Sloane Stephens, locul 3 mondial. A avut apoi un parcurs lung şi la Cincinnati. A avut chiar minge de meci şi de titlu în finala contra olandezei Kiki Bertens, dar a ratat-o, iar apoi a pierdut setul decisiv. Chiar şi aşa, românca şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul WTA, în faţa Carolinei Wozniacki.

Ajunsă la peste 2000 de puncte avantaj, Simona Halep nu va avea presiune la New York. Indiferent de rezultatele de la US Open, românca va rămâne pe prima poziţie şi pe parcursul lunii septembrie. Nu are puncte de apărat de anul trecut, când a fost eliminată în primul tur de Maria Şarapova, astfel că nu va avea griji că poate fi depăşită. Cea mai mare presiune este pe Sloane Stephens, cea care are 2.000 de puncte de apărat de anul trecut, când s-a impus la Flushing Meadows.

Simona Halep, job infernal la New Heaven. Vine după o confuzie în Ohio. Simona Halep a creat o mare confuzie la conferinţa de presă de după finala de la Cincinnati, când le-a spus jurnaliştilor că porecla ei este “Moni”. Aceştia au înţeles că ar fi “Money” şi au încercat să afle motivul acestei asocieri, altfel inexistente, spre amuzamentul româncei. În cele din urmă aceasta a explicat că “Moni” nu are nici o legătură cu banii, aşa cum ei s-ar fi aşteptat.