Simona Halep

Halep, demonstraţie de forţă în faţa lui Konta. Nu i-a dat nicio şansă!

Simona Halep - Johanna Konta se anunţa o dispută echilibrată, dacă luăm în calcul şi egalitate la meciuri dintre cele două, dar a fost un meci controlat cap-coadă de româncă. Victorie în două seturi indentice: 6-3, 6-3.
23.12.2017 | 07:00
Halep demonstratie de forta in fata lui Konta Nu ia dat nicio sansa

Simona încheie meciul imperial, cu al cincilea break al partidei şi scor identic primului set: 6-3 şi va juca în finală împotriva învingătoarei dintre Karolina Pliskova şi Jelena Ostapenko!

Simona Halep însă merge ceas cu seviciul şi urcă scorul la 5-3. Mai are nevoie de un game pentru o victorie mult mai clară decât se anticipa, ţinând cont de scorul meciurilor directe: 3-3

Konta reuşeşte cu greu să rămână în meci, cu un game muncit pe serviciu: 4-3 Halep!

Simona e mult mai sigură în acest set pe propriul serviciu şi se duce la 4-2.

Primul break al celui de-al doilea set aparţine tot Simonei Halep, care trece la conducere: 3-2!

În al doilea set ambele jucătoare sunt mai atente la serviciu. Este 2-1 pentru Konta. Răspunde Halep cu un serviciu bun: 2-2

Al doilea set începe cu serviciul britanicei. Care câştigă după destule emoţii şi are 1-0. Şi Simona îşi face gameul după mari eforturi.

Simona îşi face serviciul şi închide primul set cu 6-3!

Acest prim set este unul al breakurilor, pentru că Halep îl reuşeşte pe al treilea şi conduce cu 5-3, cu posibilitatea de a închide pe propriul serviciu.

Halep se pune singură în dificultate, cedând următorele două gameuri şi la 4-3 pentru Halep va servi Konta.

Game impecabil pentru Halep pe propriul serviciu, adjudecat la 0. Conduce cu 4-1

Halep reface diferenţa de două gameuri după un alt game maraton, în care Konta a avut de cinci ore minge de game, iar Halep a făcut breakul la a şasea încercare! 

Simona Halep pierde pentru prima dată serviciul în acest meci, după o dublă greşeală la avantaj Konta: 2-1 Halep

După un game foarte lung pe serviciul britanicei Halep reuşeşte breakul.

UPDATE: ora 13:27. A început partida cu serviciul Simonei Halep, care îşi câştigă serviciul, unul foarte agresiv, cu un as la ultima minge. Meciul a început cu o jumătate de oră mai târziu, datorită unei spectaculoase festivităţi de deschidere.


Simona Halep – Johanna Konta LIVE STREAM Thailanda. Simona Halep este pregătită de meciul cu Johanna Ko

nta, de la turneul demonstrativ din Thailanda. Sportiva de 26 de ani a ajuns joi în ţara asiatică şi a avut parte de o primire festivă încă de la aeroport – VEZI DETALII AICI. Meciul cu Johanna Konta se va juca în localitatea Hua Hin. VEZI AICI MECIUL ONLINE.

Simona Halep – Johanna Konta LIVE STREAM Thailanda. Liderul mondial din ierarhia WTA a participat la primele evenimente în Thailanda. Simona Halep a învăţat să gătească în stil thailandez în Hua Hin, la acţiune participând şi adversara de sâmbătă  VEZI DETALII AICI.

Simona Halep – Johanna Konta LIVE STREAM Thailanda. S-au întâlnit de patru ori

Simona Halep – Johanna Konta LIVE STREAM Thailanda. Cele două jucătoare s-au întâlnit de patru ori până în prezent. Simona Halep a obţinut un singur succes, în timp ce adversara ei a are trei victorii consecutive în meciurile directe. Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc la turneul WTA de la Cincinnati, când românca s-a impus, scor 6-4, 7-6(1).

Simona Halep – Johanna Konta LIVE STREAM Thailanda. Simona Halep a declarat că este foarte fericită că a ajuns pentru prima dată în Thailanda. Sunt foarte emoţionată să fiu aici pentru prima oară. Am auzit multe lucruri frumoase despre Thailanda, am câţiva prieteni care au venit deja aici şi au spus că sigur vor reveni. Sunt foarte fericită să fiu aici, sigur voi vizita Hua Hin şi toate locurile frumoase pe care le aveţi aici”, a spus Simona Halep.

Tags: