Simona, jucătoarea lunii ianuarie! A devansat-o pe Wozniacki

simona halep, wta, australian open

Simona Halep a coborât pe locul 2 în clasamentul WTA după ce a pierdut finala de la Australian Open, însă fanii o văd în continuare drept numărul 1.

Site-ul WTA a organizat un sondaj pentru a alege cea mai bună jucătoare a lunii ianuarie. La finalul votului, Simona Halep şi-a luat revanşa în faţa Carolinei Wozniacki după înfrângerea din finala Australian Open.

Românca a obţinut 71% dintre voturi, în timp ce daneza s-a mulţumit doar cu 25%. În clasament, cele două jucătoare de tenis au fost urmate de Angelique Kerber (3%) şi Elina Svitolina (1%).

Simona Halep se recuperează la Constanţa

Simona Halep a oţinut două trofee în luna ianuarie, amândouă la turneul de la Shenzen, unde a triumfat atât la simplu, cât şi la dublu. Tot la începutul anului, românca a fost finalistă la Australian Open.

Jucătoarea care ocupă în prezent locul 2 în ierarhia WTA se va întoarce pe teren pentru meciul România - Canada de la FED Cup. Simona Halep se recuperează la Constanţa după problemele medicale pe care le-a avut după meciul din primul tur de la Australian Open.