Sporturi

Simona Halep – Karolina Pliskova 5-7, 1-6. Coșmar în semifinala de la Miami! Ratează locul 1 WTA. Reacțiile americanilor

29.03.2019 | 07:17
Simona Halep  Karolina Pliskova 57 16 Cosmar in semifinala de la Miami Rateaza locul 1 WTA Reactiile americanilor

Simona Halep a avut un meci de coșmar contra Karolinei Pliskova, pierdut în cele din urmă în minimum de seturi, scor 5-7, 1-6. Românca a avut 5-3, dar lucrurile nu au mai mers în favoarea ei din acel moment. Partida a fost întreruptă de două ori din cauza ploii.

Simona Halep a avut și momente bune cu Pliskova. Trei puncte senzaționale

Americanii, uluiți de atitudinea Simonei Halep: “Patetic! Jenant!”

Simona, reacție surpriză! Ce a făcut Halep la intervenția antrenorului!

Ce urmează pentru Simona după eliminarea de la Miami

1-6. Final de meci! Simona cedează pe serviciul Pliskovei.

1-5. Simona își face serviciul la reluarea jocului!

0-5. Pliskova se apropie de calificare, dar partida este din nou înteruptă din cauza ploii.

0-4. Opt game-uri consecutive pierdute de Simona!

0-3. Pliskova își face serviciul. 

0-2. Break Pliskova, partida este întreruptă din nou de ploaie.

0-1. Game Pliskova.


5-7. Pliskova face break și ia primul set.

5-6. Pliskova ajunge la 10 puncte câștigate consecutiv. Daniel Dobre a intrat pentru on-court coaching. Încearcă să o încurajeze pe Simona pentru a salva acest set. Îi cere mai multă energie la serviciu. Simona nu a mai răspuns, doar a dat din cap la spusele antrenorului.

5-5. Pliskova face break la zero!

5-4. Pliskova își face serviciul și rămâne în set.

5-3. Simona își face serviciul.

4-3. Start bun pentru Simona după ploaie. Face break!

Ploaia s-a oprit pentru moment, se pare că jocul va fi reluat în scurt timp.

Meci întrerupt de ploaie! Simona avea 40-15 pe serviciul Karolinei Pliskova.


3-3. Rebreak reușit de Pliskova.

3-2. Break la zero reușit de Halep. 

2-2. Simona salvează două mingi de break.

1-2. Game Pliskova.

1-1. Simona își face serviciul.

0-1. Pliskova își face serviciul în startul partidei.


UPDATE, ora 03:25. Meciul dintre Roger Federer și Kevin Anderson s-a încheiat, iar Simona Halep urmează să intre în scurt timp pe arena principală de la Miami.

UPDATE, ora 23:58. Organizatorii au anunțat ultimele schimbări de program de la WTA Miami. În ciuda ploii care a încurcat calculele organizatorilor, meciul dintre Simona Halep și Karolina Pliskova este programat să înceapă de la ora 03:00, ora României. 

UPDATE, ora 23:00. Este posibil ca ploaia să dea peste cap programul meciurilor. Din cauza vremii, meciul Shapovalov/Tiafoe a fost mutat pe arena Grand Stand.

Simona Halep – Karolina Pliskova Live Stream Online pe Digi Sport

Jocul Simona Halep – Karolina Pliskova se dispută în noaptea de joi, 28 martie spre vineri, 29 martie, de la ora 03:00 și reprezintă cea de-a doua semifinală a turneului de la Miami. Partida va fi televizată în direct și în exclusivitate pentru România pe postul Digi Sport 1. Puteți totodată să intrați pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

Simona Halep o va avea așadar, pentru a zece oară în fața ei, pe jucătoarea din Cehia Karolina Pliskova. Românca este un fel de bestia nera pentru Pliskova, scorul la general fiind de 7-2 în favoarea Simonei. Aceasta s-a impus ultima dată în trei seturi la Ostrava, în partida din sferturile de finală ale Fed Cup Cehia – România. Ultimul succes al Pliskovei a fost unul oarecum neașteptat, pe suprafața de joc favorită a lui Halep, zgura, la Openul de la Madrid, din mai 2018, 2-0 la seturi.

Simona Halep - Karolina Pliskova semifinală la Miami
Simona Halep – Karolina Pliskova semifinală la Miami

Meciurile Simonei Halep de la Miami se văd Live Video pe Fanatik.ro

Karolina Pliskova este cea care a declarat înaintea finalei Roland Garros 2017, pierdută absolut incredibil de Simona Halep în fața letonei Jelena Ostapenko după 1-0 la seturi, 3-0 și 40-0 pe serviciul adversaei în setul secund că își pariază casa și mașina pe succesul româncei. Întrebată apoi de jurnaliștii cehi dacă le-a pariat Pliskova a râs și a spus că nu a apucat să parieze, deci nu a pierdut nimic.

Simona Halep s-a calificat în semifinale, după ce a trecut, pe rând de americanca Taylor Townsend în două seturi, apoi de croata Polona Hercog în trei seturi, de Venus Williams în două și în sferturi de chinezoaica Wang în două, dar ultimul a avut un moment de revenire incredibilă în actul secund, de la 5-1 pentru asiatică Simona impunându-se cu 7-5. Pliskova a început cu un 2-0 cu croata Petra Martic, a urmat un 2-1 de luptă cu Alize Cornet, tot 2-1 cu Iulia Putințeva din Kazahstan și 2-0 în sferturi cu compatrioata Marketa Vondrusova.