Sporturi

Simona Halep, eliminată la Madrid în sferturile de finală! Video

10.05.2018 | 16:17
Simona Halep eliminata la Madrid in sferturile de finala Video

Simona Halep – Karolina Pliskova LIVE STREAM WTA Madrid sferturi de finală. Simona Halep va juca joi pentru calificarea în semifinalele turneului de la Madrid. O va înfrunta pe Karolina Pliskova, una dintre victimele sale favorite din circuitul WTA. Partida este a doua programată pe arena Manolo Santana, nu mai devreme de ora 15:00. Partida premergătoare este Caroline Garcia – Carla Suarez Navarro, care începe la ora 13:00.

Game, set şi meci! Simona Halep este învinsă în sferturile de finală la Madrid şi ratează şansa de a-şi apăra trofeul cucerit aici pentru doi ani la rând! Karolina Pliskova reuşeşte s-o învingă pe sportiva noastră pentru prima dată în circuit, scor 6-4, 6-3. Partida a durat o oră şi 10 minute.

3-5. Pliskova îşi face serviciul pentru încă o dată şi este la un singur game distanţă de semifinale la Madrid.

3-4. Simona îşi face serviciul, Darren Cahill vine din nou pentru a încerca să îi dea sfaturi.

2-4. Pliskova revine de la 0-30 şi îşi face serviciul.

2-3. Halep îşi face serviciul la zero.

1-3. Pliskova îşi face serviciul la zero.

1-2. Pliskova face un nou break.

1-1. Pliskova serveşte foarte bine.

1-0. Simona îşi face serviciul.


4-6. Intervenţia lui Cahill nu a reuşit să readucă ritmul pentru Simona Halep, care pierde primul set.

4-5. Simona Halep îşi face serviciul după ce salvează două mingi de set.

3-5. Game la zero reușit de Pliskova, Simona e în dificultate.

3-4. Pliskova face break și are avantaj pentru prima dată.

3-3. Pliskova își face serviciul fără emoții.

3-2. Halep își face serviciul și revine în avantaj.

2-2. Apar erori ale Simonei, iar Pliskova profită.

2-1. Rebreak reușit de Pliskova.

2-0. Break reușit de Halep.

1-0. Game facil pentru Simona.


UPDATE“Kristyna a avut şanse, asta e bine. Cred că eu sunt mai confortabilă în duelurile cu Halep. În semifinala de la Paris nu am pus multă forţă în lovituri, ci am intrat în schimburile de mingi, cumva similar cu partida de astăzi, dar mai agresiv. Cam aşa aş vrea să joc”, a comentat Karolina Pliskova înainte de duelul cu Simona Halep de la Madrid.


UPDATE / Simona Halep are nevoie de victorie contra Karolinei Pliskova şi în perspectiva luptei din clasamentul Race. Poate fi noul lider şi în WTA Race, peste Caroline Wozniacki, dacă va juca finala la Madrid.

UPDATE / Se știu toate cele 4 sferturi de finală de la Madrid! Iată tabloul complet:

Simona Halep - Karolina Pliskova LIVE STREAM in sterturile de finala de la Madrid Open 2018
Simona Halep – Karolina Pliskova LIVE STREAM in sterturile de finala de la Madrid Open 2018

Simona Halep a ajuns în sferturile de finală la Madrid după ce a trecut tocmai de sora Karolinei, Kristyna Pliskova, scor 6-1, 6-4. Karolina a obținut și ea o victorie impresionantă în optimile de finală. A trecut de Sloane Stephens, campioana de la Miami, scor 6-2, 6-3. De altfel, jucătoarea din Cehia s-a descurcat excelent în startul acestui sezon de zgură, reușind să câștige titlul la Stuttgart.

Simona Halep – Karolina Pliskova LIVE STREAM WTA Madrid sferturi de finală. Românca domină meciurile directe

Contra Simonei Halep, însă, Karolina are foarte multe amintiri neplăcute. A pierdut toate cele șase confruntări disputate până acum în circuitul WTA contra româncei, pe care a bătut-o o singură dată, la FedCup, în 2016. Mai mult, în afara acelei victorii, are un singur set câștigat în fața Simonei. Ultimul joc direct a avut loc la începutul anului, la Australian Open, iar Simona s-a impus fără probleme, scor 6-3, 6-2.

După acel meci, Karolina Pliskova recunoștea că deja s-a format un complex pentru ea în privința partidelor contra Simonei. “Sper să o evit de acum la tragerile la sorți. Să nu mai pic pe aceeași parte de tablou cu ea. Cred că i se potrivește perfect stilul meu de joc și are armele potrivite atunci când ne înfruntăm”, recunoștea, mai în glumă mai în serios, Pliskova.

Simona Halep – Karolina Pliskova LIVE STREAM WTA Madrid sferturi de finală. În cazul în care obține calificarea în semifinale, Simona Halep ar avea un nou meci foarte complicat. Ar urma să joace în penultimul act contra învingătoarei din semifinala în care Petra Kvitova va juca uneia dintre Garbine Muguruza și Daria Kasatkina, care își vor disputa astăzi calificarea în optimile de finală.

Tags: