News

VIDEO. Simona Halep, FINALĂ la Roland Garros! La ce ORĂ are loc meciul de azi pentru TROFEU

GAME, SET ŞI FINALĂ, SIMONA HALEEEEEP, 6-4, 3-6, 6-3! Campioana noastră este în a doua finală de Grand Slam din carieră, tot la Roland Garros (2014), unde o va întâlni pe Jelena Ostapenko,...
09.06.2017 | 23:59
VIDEO Simona Halep FINALA la Roland Garros La ce ORA are loc meciul de azi pentru TROFEU

GAME, SET ŞI FINALĂ, SIMONA HALEEEEEP, 6-4, 3-6, 6-3! Campioana noastră este în a doua finală de Grand Slam din carieră, tot la Roland Garros (2014), unde o va întâlni pe Jelena Ostapenko, sâmbătă de la ora 16, ora României.

A fost un set decisiv controlat în totalitate de Simona Halep. Românca este la un singur meci de marele vis, câştigarea unui turneu de Grand Slam. Finala va fi sâmbătă, de la ora 16:00.
c

vvv

x


5-3, BREAK Halep! Simona serveşte pentru finală. O ţară întreagă e cu sufletul la gură

1

4-3, BREAK Pliskova! Cehoaica recuperează break-ul. Păcat de şansele ratate. Setul decisiv se reechilibrează

4-2, GAME Pliskova! Păcat. Simona a ratat o şansă de break, dar rămâne în avantaj. Procentaj foarte bun la primul serviciu pentru Simo în setul 3: 83%

* Fanii de pe Chatrier fac valuri mexicane

efw

efq

4-1, GAME Halep! Simona îşi consolidează break-ul. Nu a fost un game uşor. Campioana noastră a salvat două mingi de break 

3-1, BREAK Halep! Formidabilă reuşită. Lovitura meciului la mingea de break, un passing în cross

rl

2-1, GAME Halep! Simona îşi face serviciul şi se menţine în faţă în setul decisiv

1-1, GAME Pliskova! Karolina scapă din nou de 3 mingi de break şi egalează la 1

1-0, GAME Halep! Începe bine decisivul campioana noastră. În tribune este şi un român care poartă tricoul lui Hagi 

wg

lr

Start în setul decisiv cu Halep la serviciu

SET, 6-3, Karolina Pliskova! Cehoaica trimite meciul în set decisiv. Karolina a rupt echilibrul la 3-2 cu un break. Halep a părut puţin mai pasivă în setul secund, iar Pliskova a ridicat nivelul. 

ef

3-5, GAME Halep! Simona salvează o minge de set şi rămâne în setul secund. E important că a întors game-ul

2-5, GAME Pliskova! Karolina scapă de 3 mingi de break şi îşi consolidează break-ul obţinut anterior. E la un game de decisiv

2-4, BREAK Pliskova! Cehoaica face break-ul, dar pare extenuată. Se apleacă destul de des pe genunchi. Simona scapă trei lovituri afară

111

2-3, GAME Pliskova! Karolina îşi face rapid serviciul! Se merge cap la cap în setul secund

2-2, GAME Halep! Simona egalează în manşa secundă. Până acum, perfect pe propriul serviciu

1-2, GAME Pliskova! Cehoaica îşi face serviciul. Până acum, fără şanse de break în manşa secundă

1-1, GAME Halep! Simona îşi face serviciul. Karolina rămâne o adversară periculoasă. Oricând îşi poate ridica jocul

11

0-1, GAME Pliskova! Karolina îşi face serviciul, dar nu fără emoţii. Cehoaica a servit bine

chat

Start în setul secund. Halep a cerut un plasture de la un medic. A stat 30 de secunde pe bancă şi a revenit pe teren.

llgr

Statistica primului set: 

k

stats

SET 6-4 Simona Halep! Set dominat de româncă. Din fericire pentru noi, Karolina Pliskova nu şi-a reglat bine tirul şi a făcut multe greşeli neforţate. Meritul Simonei e că a scos-o din zona de confort şi a pus-o să lovească din poziţii dificile. La un set de finală! 

ll

5-4, GAME Pliskova! Karolina îşi face cu greu serviciile, dar rămâne în set. Simona a ratat o minge de set, dar urmează să servească pentru prima manşă

kkk

kb

5-3, GAME Halep! Bun de tot game-ul Simonei. Fără probleme pe propriul serviciu de data asta. La un game de set

gaaaaame

4-3, GAME Pliskova! Încă un game cu emoţii pentru cehoaică. Rezolvă Pliskova cu un backhand ca din tun şi un serviciu foarte bun

233

4-2, GAME Halep! Simona îşi face serviciul şi rămâne în frunte 

1

* În boxa Simonei Halep sunt Darren Cahill, Stere Halep, dar şi Virginia Ruzici

ke

3-2, GAME Pliskova! Îşi face serviciul cu emoţii după ce salvează o minge de break. Deocamdată, Simona este în control

gl

3-1, GAME Halep! Românca îşi consolidează break-ul după ce salvează două mingi de break. Început bun 

kdkdkdkdk

2-1, BREAK Halep! Simona face break-ul, ajutată şi de două duble greşeli ale adversarei

l

1-1, GAME Halep! Simona îşi face serviciul. Început echilibrat de finală 

si

0-1, GAME Pliskova! Cehoaica începe bine meciul. Destul de multe locuri goale în tribune

mecii

START DE MECI cu Pliskova la serviciu 

Românii îi fac deja galerie Simonei Halep. Cele două jucătoare sunt la încălzire 

wr

ew

kk

Simona Halep şi Karolina Pliskova au intrat pe teren. Meciul începe în câteva minute

wpo

Simona HALEP-Karolina PLISKOVA LIVE VIDEO SEMIFINALE Roland Garros 2017. UPDATE: ora 18:10 / Jelena Ostapenko este prima finalistă de la Roland Garros. Letona câştigă semifinala cu Bacsinszky după 3 seturi foarte disputate: 7-6, 3-6,6-3.

În câteva minute începe semifinala dintre Simona Halep şi Karolina Pliskova pe arena Philippe Chatrier. Urmăriţi meciul LIVE VIDEO pe FANATIK.RO


Simona HALEP-Karolina PLISKOVA LIVE VIDEO SEMIFINALE Roland Garros 2017. UPDATE: ora 18:10 / Simona Halep şi Karolina Pliskova joacă după finalul meicului dintre Bacsinszky şi Ostapenko. Cealaltă semifinală a intrat în decisiv.

Simona HALEP-Karolina PLISKOVA LIVE VIDEO SEMIFINALE Roland Garros 2017. UPDATE: ora 14:55 / Cu patru ore îninatea mareului meci din semifinala contra Karolinei Pliskova, FANATIK vă oferă în exclusivitate imagini de ultimul antrenament al Simonei Halep, desfăşurat pe Chatrier .

simona2

simona3

simona4

simona5

simona6

simona7

simona8

simona9

simona10

simona11

simona12

simona13

simona14

simona15

simona16

simona17

simona18

Simona HALEP-Karolina PLISKOVA LIVE VIDEO SEMIFINALE Roland Garros 2017. Soarele a dezmorţit Parisul dis de dimineaţă. E joi, o zi normală pentru francezi, dar una specială pentru români. Pe noi ne-a dezmorţit Simona, ieri, într-un meci pe care nu-l vom uita prea curând. Poate niciodată! Ne resimţim şi la aproape 24 de ore distanţă, dar nu avem timp de lamentări. Şi nici Simona.

Simona HALEP-Karolina PLISKOVA LIVE VIDEO SEMIFINALE Roland Garros 2017. Pentru că astăzi, undeva spre ora 18:00, ora României, Halep joacă un meci şi mai important decât cel de ieri şi mai puţin important decât cel de sâmbătă! Trebuie să credem că aşa va fi. Să fim pozitivi, cum ne-a cerut Simona. Cum ne-a demonstrat Simona că este bine să fim!

Simona HALEP-Karolina PLISKOVA LIVE VIDEO SEMIFINALE Roland Garros 2017. Dacă pe nemţi nu eşti sigur că-i baţi la fotbal doar după fluierul final, indiferent de scor, la fel trebuie să credem şi în Simona. Că nimic nu e pierdut, până nu ajunge la vestiare. Şi, slavă Domnului, ne-a dat Halep atâtea motive ieri, în sfertul cu Svitolina, să o credem pe cuvânt!

Halep-Pliskova, finala din semifinale! Pentru locul 1 WTA

Simona HALEP-Karolina PLISKOVA LIVE VIDEO SEMIFINALE Roland Garros 2017. Astăzi e semifinala de la Roland Garros. Simona joacă împotriva numărului 2 mondial, Karolina Pliskova. Şi pe care o poate depăşi dacă o bate. Miza e uriaşă: o finală de Grand Slam. Şi, mai mult decât atât, locul 1 mondial! Cine bate, e lider. Pliskova, sigur; Simona, dacă ia titlul la French Open.

18891874_10156165682061102_8895609226586128795_o

Simona HALEP-Karolina PLISKOVA LIVE VIDEO SEMIFINALE Roland Garros 2017. “Nu prea m-am gândit, sincer, dar mi-au spus câţiva oameni că trebuie să ajung în finală ca să fiu numărul unu. Mi-am zis că nu am cum să ajung până în ultimul act. Acum sunt aproape, dar departe totuşi pentru că joc împotriva cuiva care este una dintre cele mai bune jucătoare pe zgură. Nu e ca şi cum o să obţin calificarea în finală gratis. Şi ea joacă pentru primul loc, aşa că va fi un meci mare. Îmi doresc victoria, nu contează ce aduce ea”, spunea, ieri, Pliskova, după victoria cu favorita gazdelor.

Simona HALEP-Karolina PLISKOVA LIVE VIDEO SEMIFINALE Roland Garros 2017. Presiunea pe Simona? “Nu. Nu mă gândesc la asta. E doar un meci, în care am o şansă a mea. Sper să o încurc. Nu compar meciul de acum nici cu finala din 2014. E diferit, acum sunt altă jucătoare, mai sigură pe mine, mai calmă.” 

Azi, antrenament de o oră înainte de meci!

Simona HALEP-Karolina PLISKOVA LIVE VIDEO SEMIFINALE Roland Garros 2017. Aseară, după victoria cu Svitolina, Simona a luat o decizie surprinzătoare. A decis ca în ziua meciului cu Pliskova să se antreneze o oră, şi nu 30 de minute, aşa cum obişnuiesc jucătorii de tenis să facă în zi de joc.

1416064-roumaine-simona-halep-tcheque-karolina

Simona HALEP-Karolina PLISKOVA LIVE VIDEO SEMIFINALE Roland Garros 2017. “Nu mă întrebaţi despre tactică pentru că, deocamdată, nu ştiu! Nu am jucat niciodată pe zgură contra ei, este o maşină de lovit mingi, loveşte năprasnic, trebuie să fiu şi eu puternică. Trebuie să schimb ceva. Voi vedea ce”, spunea Simona, la conferinţa de după meci. Probabil acesta este unul din motivele pentru care Darren Cahill a decis, împreună cu Simona, ca sportiva noastră să se antreneze pentru 60 de minute, cu 4 ore înainte de meciul cu Pliskova.

Simona HALEP-Karolina PLISKOVA LIVE VIDEO SEMIFINALE Roland Garros 2017. Astfel, după amiază, în jurul orei 15, ora României, Simona se va pregăti, pentru o oră, pe unul din terenurile de la Roland Garros. Pentru un nou motiv de lacrimi de bucurie.

Simona HALEP-Karolina PLISKOVA LIVE VIDEO SEMIFINALE Roland Garros 2017. Pentru noi toţi, pentru stafful şi familia Simonei. Aşa cum s-a întâmplat ieri, când Teo Cercel, omul pe care şi dacă-l loveşti, nu reuşeşti să-i provoci vreo grimasă, a cedat în faţa emoţiilor, la finalul meciului cu Svitolina!

FANATIK.RO vă va ţine la curent, pe parcusul întregii zile, cu informaţii calde şi imagini de la Roland Garros. Suntem cu Simona până la capăt! HAIDE!