Simona Halep

Simona Halep – Katerina Siniakova 6-4, 6-0. Simo joacă perfect şi aduce punctul! România – Cehia 1-1 după prima zi

Simona Halep  Katerina Siniakova 64 60 Simo joaca perfect si aduce punctul Romania  Cehia 11 dupa prima zi
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 17:20 / Simona Halep a câştigat fără emoţii partida contra Katerinei Siniakova, scor 6-4, 6-0, şi scorul este 1-1 după prima zi în România – Cehia. Duminică, primul meci al zilei va fi cel dintre Halep şi Pliskova, iar apoi rămâne de văzut ce vor trimite cei doi antrenori în ultimul joc de simplu. Partida de dublu ar putea decide în cazul în care şi mâine se împart victoriile la simplu. Vezi punct cu punct, toate detaliile partidelor disputate de Simona Halep și Mihaela Buzărnescu în Fed Cup Cehia – România, accesând aplicația de mai jos.


6-0. România face 1-1, prin Simona Halep, la capătul primei zile.

5-0. Break Halep, care poate câştiga setul la zero.

4-0. Simona joacă perfect setul doi.

3-0. Un nou break reuşit de Simona Halep.

2-0. Simona îşi face serviciul.

1-0. Simona Halep face break.


6-4. Set Halep.

5-4. Siniakova rămâne în set.

5-3. Simona pierde game-ul de la 40-0.

5-2. Simona face un nou break, după un game prelungit.

4-2. Halep îşi face serviciul.

3-2. Siniakova, fără emoţii pe propriul serviciu.

3-1. Halep îşi face serviciul.

2-1. Siniakova îşi face serviciul.

2-0. Simona serveşte foarte bine.

1-0. Break rapid reușit de Simona Halep.


Simona Halep – Katerina Siniakova este, cel puțin în teorie, partida cea mai ușor de câștigat de România în duelul contra Cehiei, pentru calificarea în semifinalele FedCup. La fel ca și celelalte meciuri programate în weekend la Ostrava, transmisiunea în direct va fi asigurată de două canale de sport, Digi Sport 1 și Telekom Sport 1. De asemenea, FANATIK.RO este la Ostrava și va oferi informații în format live video.

ADVERTISEMENT

Partida dintre Simona Halep și Katerina Siniakova ar urma să înceapă în jurul orei 15:30. Este al doilea meci al zilei la Ostrava, după cel în care Mihaela Buzărnescu o înfruntă pe cea mai bună jucătoare a adversarelor, Karolina Pliskova. Duminică ar urma să aibă loc alte trei dispute. Karolina Pliskova – Simona Halep și Katerina Siniakova – Mihaela Buzărnescu la simplu, plus Siniakova / Krejcikova – Begu / Niculescu în meciul de dublu.

Simona Halep – Katerina Siniakova Live Stream Online pe Digi Sport și Telekom Sport de la ora 15:30

România a avut ghinion la tragerea la sorți. Cehia este deținătoarea titlului, după o victorie în finala cu SUA de anul trecut, și are nu mai puțin de șase titluri în ultimii opt ani! Absența Petrei Kvitova ar putea să fie o șansă importantă pentru România. Rămâne de văzut nivelul la care va fi înlocuitoarea finalistei de la Australian Open. Katerina Siniakova, locul 44 în proba de simplu, este la egalitate cu Simona Halep în privința meciurilor directe, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Ambele confruntări dintre Simona Halep și Katerina Siniakova au avut loc la Shenzhen, în China. În 2017, jucătoarea din Cehia reușea să se impună, 6-3, 4-6, 7-5, pentru ca un an mai târziu, Simona Halep să își ia revanșa chiar în finala competiției, scor 6-1, 2-6, 6-0. Pentru Siniakova se anunță un weekend plin, în condițiile în care este așteptată să joace două meciuri duminică, primul la simplu, cu Buzărnescu, apoi cel de dublu.

Urmărește Online meciul Simonei Halep din Fed Cup pe FANATIK.RO

Pentru cei care nu vor putea urmări transmisiunea TV a partidei, FANATIK.RO va oferi informaţii în timp real, în format live video. Reporterii FANATIK.RO sunt la Ostrava, de unde vor relata cele mai tari informații. La casele de pariuri, Simona Halep pornește ca mare favorită. Cota pentru o victorie a româncei este 1,30, în vreme ce un eventual succes pentru Siniakova a primit cota 3,50.

ADVERTISEMENT