Sporturi

Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-7, 2-6. Vezi rezumat video

19.08.2018 | 23:38
Simona Halep  Kiki Bertens 62 67 26 Vezi rezumat video

Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-7, 2-6. Vezi rezumat video. Simona Halep a pierdut cea de-a treia finală la Cincinnati, după ce a ratat o minge de meci în tiebreak-ul setului secund.

Primul set a fost la discreția Simonei Halep, care a făcut break la chiar primul game disputat. Apoi, lucrurile au venit de la sine, în condițiile în care serviciul a fost o armă neașteptată pe care liderul mondial s-a putut baza.

Ca drept dovadă vine game-ul șase, pe care Simona a reușit să îl câștige la zero. În prima manșă, românca a avut un procentaj incredibil de 92 de procente de prim serviciu pus în teren.

Mai mult, Simona Halep a reușit să găsească mai mereu răspunsuri pe serviciul olanedezei, altfel unul foarte puternic. Astfel, liderul mondial a reușit să își treacă în cont un al doilea break, în game-ul șapte.

Apoi și-a făcut serviciul după ce a și salvat singura minge de break a adversarei în primul set. Și s-a terminat 6-2 pentru româncă.

Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-7, 2-6. Vezi rezumat video. Cel mai spectaculos punct, câștigat de Halep

Setul doi a fost unul mult mai echilibrat, cu un start foarte spectaculos. Bertens a avut trei mingi de 2-0, dar Simona Halep a revenit incredibil și și-a făcut serviciul. Apoi, însă, olandeza a reușit să reia atacurile și s-a desprins la 4-1 în cele din urmă.

Darren Cahill a fost chemat în ajutorul liderului mondial și a reușit să repare problemele cu un discurs foarte inspirat.

A fost 4-4, moment din care s-a mers cu serviciul până la tiebreak, acolo unde am avut parte de foarte mult dramatism. Simona a avut 2-0, apoi s-a văzut condusă 3-5, pentru a reuși o nouă revenire. La 6-5, românca a avut minge de meci, dar Bertens a reușit să o anuleze, apoi a mai câștigat alte două puncte și a reușit să trimită finala în decisiv.

Un decisiv care a început ca un adevărat coșmar pentru Simona Halep. Serviciul a început să funcționeze din ce în ce mai puțin, iar Bertens a început să citească din ce în ce mai ușor serviciul în exterior pe care liderul mondial îl punea atât de bine în primul set. Olandeza s-a distanțat la 4-1.

Simona a câștigat un punct miraculos, cu un tweener, dar game-ul a mers la olandeză. 1-5. Iar finalul setului și al meciului a venit la 2-6.

Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-7, 2-6. Vezi rezumat video. Punctul de meci câștigat de Kiki Bertens

Simona Halep - Kiki Bertens 6-2, 6-7, 2-6. Vezi rezumat video
Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-7, 2-6. Vezi rezumat video. Olandeza a luat titlul la Cincinnati.
Tags: