Sporturi

Simona Halep – Kiki Bertens, ora 21:00, Live Stream finala de la Cincinnati 2018

19.08.2018 | 19:00
Simona Halep  Kiki Bertens ora 2100 Live Stream finala de la Cincinnati 2018

Simona Halep – Kiki Bertens, finala de la Cincinnati 2018, se vede live stream pe Digi Sport 2. Transmisiunea online va începe la ora 21:00. Liderul mondial a obţinut calificarea în cea de-a treia finală a carierei la turneul din Ohio, categoria Premier 5. Halep a învins-o pe Aryna Sabalenka, scor 6-3, 6-4, şi astfel îşi continuă o serie absolut impresionantă de la revenirea pe hard, cu nouă victorii din tot atâtea meciuri. Românca a obţinut titlul la Montreal în urmă cu o săptămână şi poate triumfa şi la Cincinnati.

Adversara Simonei Halep în finala de la Cincinnati va fi Kiki Bertens, cea care a reuşit să treacă, în mod surprinzător, de Petra Kvitova, scor 3-6, 6-4, 6-2. Ultima dată când românca a înfruntat-o pe Kiki Bertens, la Roma, în mai 2017, s-a impus în minimum de seturi. Este 3-1 la meciuri directe pentru liderul mondial, iar singura victorie obținută de Bertens a fost cu mai bine de șase ani în urmă, în Maroc, la Fes, tot pe zgură. Toate cele patru partide dintre cele două s-au terminat în minimum de seturi.

Simona Halep – Kiki Bertens LIVE VIDEO pe Digi Sport 2

Organizatorii de la Cincinnati au ţinut cont de cererile venite din partea televiziunilor din Europa, astfel că au stabilit ore accesibile pe “Bătrânul Continent” pentru finalele care vor avea loc duminică. Astfel, românii nu vor fi nevoiţi să piardă noaptea pentru a îşi vedea favorita în finala din Ohio. Meciul Simonei Halep va începe de la ora 14:00 pe coasta de Est a SUA, ora 21:00 în România.

Imediat după duelul dintre Simona Halep şi Kiki Bertens, finala WTA de la Cincinnati, se va desfăşura şi ultimul act al tabloului masculin. Va fi o confruntare de cinci stele, un nou duel între Roger Federer şi Novak Djokovic. Cei doi s-au mai întâlnit de trei ori în finala din Ohio, cu elveţianul învingător de fiecare dată. De altfel, Cicinnati este singurul turneu de Masters care lipseşte din palmaresul lui Nole.

Simona Halep – Kiki Bertens LIVE STREAM – finala – Cincinnati 2018

Simona Halep va juca a cincea oară cu Bertens. Simona Halep conduce, cu 3-1, în întâlnirile directe, ultima partidă fiind în 2017, în semifinale la Roma, când românca s-a impus cu 7-5, 6-1. În 2016, în turul al treilea la Wimbledon, tot Halep a câştigat, cu 6-4, 6-3, la fel în 2010, în sferturile de finală ale unui turneu ITF la Torhout (Belgia), scor 7-6 (2), 6-2. Bertes a învins-o pe Halep doar în 2012, pe zgură, în semifinalele turneului de la Fes (Maroc), cu 6-3, 6-4. Olandeza a câştigat turneul atunci.

Kiki Bertens a declarat la conferința de presă premergătoare finalei că nu resimte presiune, comparând acest ultim act cu o petrecere. De cealaltă parte, Simona Halep a recunoscut că este extenuată, dar că va da totul pentru a cuceri trofeul. Cu siguranță, chiar dacă și-a anunțat participarea la New Haven, turneu ce va lua startul săptămâna viitoare, Simona Halep nu este certă pentru participare.

Simona Halep – Kiki Bertens LIVE ONLINE pe Digi Sport 2

Finala dintre Simona Halep şi Kiki Bertens va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 2. Simona Halep, care a ajuns la nouă victorii consecutive pe hard, va juca a şasea finală a sezonului şi a 33-a a carierei. Anul acesta a câştigat titluri la Shenzhen, Roland Garros şi Montreal, fiind învinsă în finalele de la Australian Open şi de la Roma. Indiferent de rezultatul partidei contra olandezei Kiki Bertens, Simona Halep este sigură că va avea un avans de peste 2000 de puncte în ierarhia WTA începând de săptămâna viitoare, ceea ce înseamnă că nu va putea fi depășită nici după US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep – Kiki Bertens – cote și ponturi la pariuri sportive

Halep are șansă de a-și trece în palmares un nou titlu WTA, fiind cotată drept favorită de către bookmakeri. Cei care pariază pe o victorie a sportivei noastre beneficiază de cota 1.37, în timp ce jucătoarea olandeză este creditată cu 3.10. Casele de  pariuri online se așteaptă la un meci încheiat în două seturi, cota pentru un astfel de deznodământ fiind de 1.50. Dacă alegeți să pariați pe un duel cu set decisiv, aveți o cotă mult mai mare, de 2.45