Sporturi

Cine transmite la TV meciul Simonei Halep din finala de la WTA Madrid

11.05.2019 | 10:30
Cine transmite la TV meciul Simonei Halep din finala de la WTA Madrid

Meciul Simonei Halep din finala puternicului turneu WTA Mutua Open Madrid cu olandeza Kiki Bertens este transmis în direct şi în exclusivitate pentru România de postul Digi Sport. Transmisia se va efectua pe Digi Sport 1, cu începere de la ora 19:30, motiv pentru care prima repriză a meciului din play-out-ul Ligii Betano Politehnica Iaşi – Dunărea Călăraşi, care începe la ora 18:00, va fi difuzată în direct pe Digi Sport 1, iar a doua parte va putea fi urmărită de la ora 19:00 pe programul Digi Sport 2.

Simona Halep – Kiki Bertens Live Stream Online Digi Sport 1

Confruntarea dintre Simona Halep şi Kiki Bertens se anunţă a fi una foarte disputată şi promite un spectacol deosebit şi o veţi putea viziona pe Digi Sport 1. De asemeni, puteţi intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO. Dacă Simona Halep este considerată drept una dintre cele mai bune jucătoare din lume pe zgură şi despre jucătoarea olandeză se spune că se descurcă excelent pe această suprafaţă. De altminteri şi cifrele vorbesc în acest sens despre excelentele evoluţii ale celor două sportive pe pământul roşu.

Simona Halepa jucat în ultimii patru ani nu mai puţin de opt finale pe zgură, iar Kiki Bertens cu una mai puţin. La Madrid Simona Halep a triumfat de două ori, 2016 şi 2017 şi a pierdut în faţa Mariei Şarapova în 2014. În drumul spre cele două succese din 2016 şi 2017 i s-a aflat în cale, de fiecare dată şi Kiki Bertens, iar victoriile au fost ale constănţencei.

Simona Halep - Kiki Bertens, Pe zgură constănţeanca s-a impus de trei ori
Simona Halep – Kiki Bertens, Pe zgură constănţeanca s-a impus de trei ori

Pe zgură Halep a fost şefa în faţa lui Bertens

Dacă va câştiga acest meci Simona Halep va redeveni lider mondial, în  timp ce dacă succesul îi va aparţine batavei ea va urca până pe locul 4, cel mai bun ocupat în carieră şi de o jucătoare din Olanda în istoria tenisului feminin. Simona a câştigat şi anul trecut meciul pe zgură jucat în compania lui Kiki Bertens, la Roma, dar olandeza s-a impus pe hard, la Cincinnati, după o finală electrizantă, de trei setruri, în care Bertens a revenit fenomenal.

Kiki Bertens a bătut-o pe Halep pe suprafeţe rapide
Kiki Bertens a bătut-o pe Halep pe suprafeţe rapide

Şi scorul general al confruntărilor directe, 3-2 pentru Simona Halep, sugerează ideea de echilibru între cele două sportive. Ambele sunt extrem de optimiste înaintea finalei şi Simona îşi doreşte mult un trofeu până la Roland Garros, după ce a pierdut absolut neaşteptat finala de la Doha în faţa belgiencei Elise Mertens în trei seturi.