Sporturi

Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-7, 2-6. Înfrângere în finala de la Cincinnati. Simona a ratat o minge de titlu!

19.08.2018 | 23:00
Simona Halep  Kiki Bertens 62 67 26 Infrangere in finala de la Cincinnati Simona a ratat o minge de titlu

UPDATE, ora 23:18 / După ce a ratat o minge de meci în setul 2, Simona Halep pierde finala de la Cincinnati în fața olandezei Kiki Bertens. Rămâne fără titlu în Ohio, după a treia înfrângere în ultimul act. La fel s-a întâmplat în 2015 și 2017.


6-2, 6-7, 2-6. Bertens închide meciul.

6-2, 6-7, 2-5. Simona rămâne în meci.

6-2, 6-7, 1-5. Simona câștigă punctul turneului, cu un tweener, dar Bertens ia game-ul.

6-2, 6-7, 1-4. Simona este condusă cu două break-uri în decisiv.

6-2, 6-7. Simona ratează o minge de titlu, apoi Bertens revine și câștigă tiebreak-ul la șase.

6-2, 6-6. Avem tiebreak.

6-2, 5-6. Simona, din nou sub presiune.

6-2, 4-5. Simona ratează o minge de break, obținută după un raliu incredibil.

6-2, 1-4. Bertens își consolidează avantajul.

6-2, 1-3. Bertens face primul break.

6-2, 1-2. Bertens e sub presiune, dar își face serviciul.

6-2, 1-1. Simona revine de la 0-40 și își face din nou serviciul.

6-2. Simona salvează o minge de break și apoi închide primul set.

5-2. Condusă în game, Simona revine și face un nou break.

4-2. Simona servește foarte bine și își face serviciul la zero.

3-1. Simona își face din nou serviciul.

2-1. Bertens își face serviciul.

2-0. Simona revine de la 0-30 și își face serviciul.

1-0. Simona Halep începe meciul cu break.

Simona Halep alege să pornească meciul la primire.

Cele două jucătoare au ieșit la încălzire!

Meciul este gata de start!

UPDATE, ora 20:42. Au mai rămas aproximativ 20 de minute până la startul meciului dintre Simona Halep şi Kiki Bertens din finala turneului de la Cincinnati. Halep conduce cu 3-1 la meciuri directe şi poate face dubla Montreal – Cincinnati. 


În jurul orei 21:00 a României, 14:00 în Ohio, statul în care se dispută turneul, se va da startul partidei dintre Simona Halep și Kiki Bertens, transmisă live de Digi Sport 2. În cazul în care va câştiga finala, liderul mondial ar ajunge la zece partide consecutive câștigate pe hard, după parcursul excelent reușit și la Montreal. Simona Halep ar putea fi prima jucătoare care obţine în acelaşi an titluri şi la Montreal şi la Cincinnati.

Simona Halep – Kiki Bertens Live Video pe Digi Sport 2

Simona Halep – Kiki Bertens, partidă pentru titlul WTA Premier 5 de la Cincinnati 2018, va fi transmisă live de Digi Sport, singura televiziune care are drepturile TV pentru întrecerile organizate de WTA. În jurul orei 21:00, Digi Sport 2 va intra în direct cu încălzirea celor două jucătoare. Meciul va începe aproximativ 10 minute mai târziu. Este prima partidă a zilei pe central, deci doar ploaia ar putea da programul peste cap. FANATIK.RO te va ține la curent cu cele mai importante faze VIDEO din meci, iar dacă vrei să vezi live stream Simona Halep – Arya Sabalenka, o poți face online de pe telefonul sau laptopul tău accesând acest LINK.

Simona Halep - Kiki Bertens ora 21:00 Live Stream finala de la Cincinnati. Pentru al patrulea titlu din 2018
Simona Halep traversează una dintre cele mai bune perioade ale carierei. Avantajul ei va crește la peste 2.000 de puncte față de locul 2.

Live Stream Simona Halep – Kiki Bertens. Un alt mod de a vedea finala Online

În caz că tot nu reușești să vezi live online Simona Halep – Aryna Sabalenka, o altă modalitate de a vedea partida în format Live Stream este pe FANATIK.RO care oferă cele mai importante faze ale partidei prin intermediul clipurilor oferite de WTA. Vor fi imagini inclusiv de la ieşirea jucătoarelor la încălzire, dar şi de la punctele importante realizate atât de Kiki Bertens, dar mai ales de Simona Halep.

Simona Halep – Kiki Bertens, finala Cincinnati . Care este situaţia celor două jucătoare

Condiţia fizică a Simonei Halep va fi din nou pusă serios la încercare. Ultimele două săptămâni pentru ea au fost incredibil de încărcate. Este la al 10-lea joc în această perioadă, timp în care a acuzat şi unele probleme medicale. Pe de altă parte, Halep a pierdut un singur set în turneu, ceea ce înseamnă că a petrecut mai puţin timp pe teren decât adversara ei. Bertens a avut un meci complicat în semifinale, contra Petrei Kvitova, întins pe durata a aproximativ două ore. Săptămâna viitoare, Simona Halep este așteptată la New Heaven. Rămâne de văzut dacă va decide să se retragă din turneu.

Simona Halep – Kiki Bertens, finala WTA Cincinnati – cote și ponturi la pariuri

Casele de pariuri o dau pe Simona Halep ca mare favorită pentru confruntarea cu olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA. Chiar dacă în semifinale a reuşit să treacă de una dintre marile favorite ale întrecerii, Petra Kvitova, Bertens nu a primit prea multe şanse din partea specialiştilor. Bookmakerii au acordat o cotă de 1,37 pentru o victorie a liderului mondial. Un succes în minimum de seturi al Simonei a primit o cotă de 2,02. În schimb, pentru cei care vor decide să meargă pe Sabalenka, se acordă o cotă de de 3,10.