Stiri sportive

Simona Halep – Kristina Mladenovic 6-3, 6-1. Live Video în semifinale Fed Cup. Meci istoric pentru România. Simona aduce primul punct!

20.04.2019 | 17:04
Simona Halep  Kristina Mladenovic 63 61 Live Video in semifinale Fed Cup Meci istoric pentru Romania Simona aduce primul punct

Simona Halep – Kristina Mladenovic, primul joc al semifinalei FED Cup, Franța – România s-a încheiat cu o victorie clară a Simonei, în fix 100 de minute de joc. România are 1-0 şi face un prim pas spre calificarea în finala competiţiei.

6-1. Game, set şi meci! România are 1-0, punct adus de Simona.

5-1. Simona face break şi va servi pentru a face 1-0 pentru România.

4-1. Halep îşi face serviciul.

3-1. Un nou break reuşit de Halep.

2-1. Halep îşi face serviciul.

1-1. Mladenovic îşi face serviciul.

1-0. Simona îşi face serviciul.

6-3. Break și set Simona Halep!

5-3. Simona își face serviciul.

4-3. Un nou break pentru Simona Halep, după un game foarte lung!

3-3. Rebreak reușit de Mladenovic.

3-2. De această dată, Simona reușește break-ul!

2-2. Simona își face serviciul.

1-2. Simona ratează alte trei mingi de break.

1-1. Simona își face serviciul după un game prelungit.

Simona Halep – Caroline Garcia LIVE STREAM Fed Cup

0-1. Simona a avut 40-0 pe serviciul franțuzoaicei, dar Mladenovic revine.

Live Stream Online pe Digi Sport 1 și Telekom Sport – Simona Halep – Kristina Mladenovic – Semifinale Fed Cup

De altfel, Simona Halep nu s-a ferit deloc de cuvinte și a precizat că în acest sezon are ca obiectiv clar să aducă trofeul FED Cup în România. A doua jucătoare de tenis a lumii a mai spus că pentru ea, un succes în FED Cup ar fi cea mai mare performanță a anului, una cu mult peste rezultatele individuale din turneele la care participă. România ar putea începe în forță semifinala. Kristina Mladenovic este o jucătoare aflată de multă vreme într-o prelungită criză de formă.

Mladenovic încearcă acum din răsputeri să iasă la suprafață alături de antrenorul Sașa Bajin. De remarcat că va fi cea de-a şasea întâlnire directă între Simona Halep şi frantuzoaică. Mladenovic are avantaj până în acest moment. A reușit să se impune de 3 ori în fața româncei, în condițiile în care alte două partide au fost câștigate de sportiva noastră. Prima oară, cele două s-au întâlnit la Paris, în 2014, atunci când jucătoarea din Hexagon s-a impus în două seturi, 7-6, 6-4.

Simona Halep – Kristina Mladenovic Live Stream Online Digi Sport 1 – Semifinale Fed Cup. Halep
Simona Halep, antrenament oficial în Franța

Meciurile din semifinalele Fed Cup sunt Live Video pe FANATIK.RO

Au urmat alte două dispute în 2015, dar și prima victorie pentru Halep. Astfel, la Birmingham, Mladenovic se impunea în 3 seturi grele, scor 2-6, 6-0, 7-6, pentru ca în Statele Unite ale Americii, mai exact la Cincinnati, românca să-și ia în sfârșit revanșa, scor 7-5, 5-7, 6-4. În 2017 s-au întâlnit pentru ultima oară, fiecare reușind să ia câte o victorie. La Indian Wells s-a impus franțuzoaica, scor 6-3, 6-3, în timp ce la Madrid, a câștigat Halep, scor 7-6, 6-7 (5), 6-2.

Anul trecut, Simona Halep și Kristina Mladenovic nu s-au întâlnit niciodată. A fost anul româncei care a reușit să câștige primul trofeu de Grand Slam din carieră și a terminat pe prima poziție în circuitul WTA.

  • 2 este locul pe care îl ocupă Simona Halep în clasamentul WTA