Fotbal international

VIDEO. Halep-Mladenovic 7-5, 6-7, 6-2. Simona şi-a apărat coroana după un meci fabulos! Urcă 4 locuri în clasamentul WTA

UPDATE, ora 23:07 / "E greu trofeul, dar prea frumos să îl las din mână. Felicitări Kristinei, îi doresc să ajungă în top 10 în acest sezon. Este un loc special pentru mine şi mă simt ca...
Autor: Vlad Roşca | 14.05.2017 | 00:05

UPDATE, ora 23:07 / “E greu trofeul, dar prea frumos să îl las din mână. Felicitări Kristinei, îi doresc să ajungă în top 10 în acest sezon. Este un loc special pentru mine şi mă simt ca acasă aici, la Madrid. Vreau să mulţumesc echipei mele pentru că a fost alături de mine. Şi familiei mele, îi mulţumesc tatălui meu că a venit la meci. Îi mulţumesc lui Ilie Năstase, care m-a susţinut tot meciul şi nu în ultimul rând domnului Ţiriac, a fost mereu alături de mine şi m-a sprijinit la greu”, a declarat Simona Halep la premiere.

UPDATE, ORA 22:50 / Simona Halep şi-a păstrat trofeul la Madrid după o finală fabuloasă contra Kristinei Mladenovic. Românca urcă pe locul 4 în clasamentul WTA şi pe 8 în ierarhia Race to Singapore.

WTA MADRID LIVE VIDEO SURSA 1

WTA MADRID LIVE VIDEO SURSA 2

WTA MADRID LIVE VIDEO SURSA 3

5-2. Simona Halep face din nou break. Va servi pentru titlu!

4-2. Simona Halep îşi face serviciul şi se distanţează din nou.

3-2. Mladenovic face break şi reduce din handicap.

3-1. Simona Halep îşi face din nou serviciul.

2-1. Simona Halep reueşte să facă break.

1-1. Simona Halep îşi face serviciul.

0-1. Simona ratează o minge de break, Mladenovic îşi face serviciul.


6-7. Mladenovic se impune în tiebreak, scor 7-5.

6-6. Avem tiebreak

6-5. Simona Halep se apropie din nou de victorie.

5-5. Mladenovic rămâne în meci.

5-4. Halep continuă să servească foarte bine.

4-4. Egalează Mladenovic.

4-3. Halep îşi face serviciul fără emoţii.

3-3. Mladenovic egalează din nou.

3-2. Halep îşi face serviciul şi revine în avantaj.

2-2. Mladenovic îşi face serviciul şi egalează.

2-1. Mladenovic reuşeşte şi ea să facă break.

2-0. Break reuşit de Simona Halep, al şaselea game consecutiv pentru ea.

1-0. Simona Halep îşi face serviciul în startul setului doi.


7-5. Un nou break reuşit de Simona Halep, care îşi adjudecă primul set după o revenire formidabilă.

6-5. Halep continuă seria excelentă. Îşi face serviciul cu mari emoţii.

5-5. BREAK HALEP! Românca salvează primul set.

4-5. Simona Halep îşi face serviciul şi rămâne în set.

3-5. Mladenovic este cea pe val acum. Îşi face iar serviciul.

3-4. Mladenovic reuşeşte un nou break.

3-3. Kristina Mladenovic îşi face serviciul.

3-2. Simona Halep îşi continuă seria bună. Şi-a făcut serviciul.

2-2. Simona Halep face break şi reuşeşte să egaleze.

1-2. Simona Halep îşi face serviciul fără emoţii.

0-2. Mladenovic îşi face serviciul fără prea mari probleme.

0-1. Mladenovic face break încă din start, după un game prelungit.

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE, ora 13:00 / Finala de la Madrid se joacă azi de la ora 20:00! 

Cele două jucătoare se întâlnesc pentru a 5-a oară în circuitul WTA, Halep câştigând doar o singură partidă împotriva franţuzoaicei. 

hallll

Singura victorie a Simonei a fost în urmă cu 2 ani, la Cincinnati. Totuşi, acesta este primul meci dintre cele două jucătoare ce se dispută pe zgură.

kris

În ultimul meci direct, Mladenovic a învins-o pe Halep la Indian Wells, în acest an:

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE, ora 23:05 / Kristina Mladenovic a învins-o în două seturi pe Svetlana Kuzneţova, scor 6-4, 7-6, şi s-a calificat pentru finala de la Madrid, contra Simonei Halep. Partida se va disputa pe Arena Manolo Santana, nu mai devreme de ora 20:00. Contra franţuzoaicei, Halep a câştigat o singură dată, din patru meciuri directe. Ultima dată s-a jucat la Indian Wells şi a fost o victorie în două seturi, scor 6-3, 6-3, pentru Mladenovic. Halep s-a impus în 2015, la Cincinnati. Va fi prima confruntare pe zgură între cele două.

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE, ora 18:25 / Simona Halep joacă finala la Madrid şi speră să îşi apere titlul cucerit în 2015. Va juca în ultimul act cu învingătoarea din partida Kristina Mladenovici – Svetlana Kuzneţova. Românca a spus că nu are preferinţe din acest punct de vedere: “Mă simt minunat la Madrid. O să fie o finală grea, dar sunt aici ca să dau tot ce e mai bun şi să mă bucur de tenis. Mladenovici sau Kuzneţova? Nu am nicio preferinţă”, a spus Halep.

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. Fantastic! De la 3-0 pentru jucătoarea din Letonia la începutul celui de-al doilea set Simona Halep a venit ca un tăvălug şi a câştigat setul cu 6-3! De o oră şi un sfert a avut nevoie jucătoarea noastră pentru a-şi asigura finala pentru al doilea an consecutiv la Madrid, anul trecut câştigând trofeul. Halep va întâlni în bătălia pentru trofeu pe învingătoarea dintre Kristina Mladenovic (Franţa) şi Svetlana Kuzneţova (Rusia).

Simona Halep va încerca, alături de Irina Begu, să realizeze o performaţă şi mai mare, calificarea inclusiv în finala probei de dublu, în semifinale perechea română urmând a întâlni perechea Babos-Hlavackova.

Deşi Sevastova a dat totul în game-ul în care a servit Simona, Halep este de neoprit şi face al cincilea joc la rând!

După un game foarte disputat, cu Sevastova la serviciu, Halep face al doilea break consecutiv şi după 0-3 preia conducerea cu 4-3!

Halep a reuşit să egaleze situaţia, deşi la 3-2, pe serviciul ei, adversara a avut două mingi de break, la 40-15.

Intervenţia antrenorului australian Darren Cahill la scorul de 0-3 pare a fi fost binevenită pentru Simona, care joacă din nou agresiv şi face break. Sevastova conduce cu 3-2.

În sfârşit, Halep câştigă primul game din al doilea set.

Situaţia se complică, scorul a ajuns la 3-0 pentru Sevastova!

Setul al doilea începe cu Sevastova la serviciu, pe care jucătoarea din Letonia şi-l valorifică. Halep începe prea relaxat acest set şi scorul devine 2-0 pentru Sevastova, care profită de câteva erori ale româncei şi face primul ei break.

Din acest moment, cu toate eforturile jucătoarei din Letonia, pe teren există doar Simona Halep, care face game după game şi câştigă primul set cu 6-2!

Primul break al meciului îl reuşeşte Halep, care preia conducerea cu 3-2.

Simona restabileşte egalitatea. Până acum nici o jucătoare nu a reuşit vreun break.

Halep este condusă cu 2-1 şi va urma la serviciu. A avut o şansă de break, dar a ratat-o.

Simona îşi face şi ea serviciul, dar deja a comis două duble greşeli, destul de alarmant.

A început partida cu letona la serviciu. Scorul întâlnirilor directe este de 3-3. Primul game îl realizează Sevastova.

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE, ora 14:45 / Partida dintre Simona Halep şi Anastasija Sevastova va fi prima care se dispută pe arena “Manolo Santana”, după ce Key Nishikori s-a retras din faţa lui Novak Djokovic, din cauza unei accidentări. La Madrid sunt probleme din cauza condiţiilor meteo, motiv pentru care se va juca, foarte probabil, cu acoperişul tras.

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE, ora 10:35 / Simona Halep are o zi plină, astăzi, la Madrid. De la ora 1:00 va juca împotriva Anastasijei Sevastova, iar după doar câteva zeci de minute de la încheierea semifinalei la simplu este programată şi semifinala de la dublu, în care va juca alături de Irina Begu, împotriva perechii Babos / Hlavackova. 

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE, ora 16:24 / Simona Halep va evolua pentru un loc în finala de la Madrid împotriva sportivei din Letonia, Anastasija Sevastova. Letona a trecut în două seturi de Kiki Bertens, scor 6-3, 6-3. Meciul va avea loc vineri, 12 mai, de la ora 15:00, pe “centralul” Manolo Santana. 

Programul de vineri:

1111

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. Raportul victoriilor în meciurile directe este 3-3, însă Halep s-a impus clar în ultimele două dispute: 6-3, 6-1 la Stuttgart, săptămâna trecută şi 6-0, 6-0 în finala de la WTA Bucureşti Open 2016.

haep krpog


SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE, ora 15:33 / Semifinala turneului de la Madrid dintre Simona Halep şi învingătoarea dintre Kiki Bertens şi Anastasia Sevastova a fost programată vineri, de la ora 15:00 pe Arena Manolo Santana. 


SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE, ora 15:12 / Vezi rezumatul meciului dintre Simona Halep şi Coco Vandeweghe.


SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE, ora 14:18 / Simona Halep va urca din nou pe locul 4 în clasamentul WTA începând de săptămâna viitoare datorită victoriei din sferturi împotriva lui Coco Vandeweghe.

GAME, SET ŞI MECI, 6-1, 6-1, SIMONA HALEP! Campioana noastră a evoluat perfect împotriva lui Coco Vandeweghe. Românca a pus capăt meciului după fix o oră de joc, din care scădem şi cele 5 minute de pauză din cauza ploii. Splendid joc pentru Halep. În semifinale, Halep joacă în semifinale împotriva învingătoarei dintre Bertens şi Sevastova. 

5-1, GAME Halep! Până să fie retractat acoperişul, Simona poate câştiga. E la un game de victorie

Se reia partida după 5 minute

Ploaia întrerupe meciul Simonei Halep la 4-1 şi 30-0 în setul secund. Acoperişul urmează să fie tras, cel mai probabil. 

4-1, GAME Vandeweghe! Coco ia primul game din acest set şi supravieţuieşte în meci. Simona are 2 break-uri în faţă

4-0, Game Halep! Simona reuşeşte al 8-lea game la rând şi se apropie de victorie

3-0, BREAK Halep! Un retur excepţional în lung de linie! Spleindidă evoluţie

2-0, GAME Halep! Simona salvează 2 mingi de break şi pune stăpânire pe setul doi

1-0, BREAK Halep! Continuă seria de game-uri a Simonei. A ajuns la 6 la rând.

Start în setul secund

SET, 6-1 Simona Halep! După doar 24 de minute, campioana noastră tranşează primul set cu 6-1. Joc perfect pentru principala favorită rămasă în competiţie

VEZI VIDEO:

5-1, BREAK Halep! Joc superb pentru Simona! Un passing pe contre-pied la minge de break

4-1, GAME Halep! Românca serveşte foarte bine şi domină jocul în acest moment

3-1, BREAK Halep! Simona o scoate din minţi pe adversară. Coco şi-a rupt racheta de nervi şi este avertizată de arbitru

2-1, GAME Halep! Serviciu solid pentru româncă

1-1, GAME Vandeweghe! Coco serveşte foarte bine şi este agresivă

1-0, GAME Halep! Start foarte bun pentru campioana noastră

START DE MECI CU HALEP LA SERVICIU

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE, ora 13:06 / Simona Halep şi Coc Vandeweghe sunt la încălzire în acest moment. Cerul este înnorat şi s-ar putea să apară şi ploaia la Madrid.

Este primul meci direct între Simona Halep şi Coco Vandeweghe

gkrkg

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE, ora 12:43 / Simona Halep are un culoar foarte bun spre finală. Dacă va trece, campioana noastră va evolua în semifinale cu învingătoarea dintre Sevastova şi Kiki Bertens.


SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE, ora 23:07 / Principala favorită, Angelique Kerber, a părăsit în lacrimi turneul de la Madrid. Aceasta a abandonat după 3-6, 0-5 cu Eugenie Bouchard. Canadianca este pe jumătatea superioară a tabloului, unde se află şi Sorana Cîrstea.

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE, ora 21:07 / Meciul din sferturile de finală de la Madrid între Simona Halep şi Coco Vandeweghe va avea loc joi, de la ora 13:00, pe terenul central Manolo Santana. 

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE, ora 21:07 / Simona Halep a declarat la conferinţa de presă că a fost un meci foarte dificil şi că este foarte mulţumită de faptul că a fost puternică din punct de vedere psihic. 

“Mingea sare puţin mai sus aici şi îmi convine. Mă simt foarte bine la Madrid, foarte încrezătoare. În setul decisiv am fost încrezătoare. Ştiam că îi place Samanthei acest turneu şi mă aşteptam la un meci foarte greu. M-a durut un pic umărul la final, dar am fost puternică şi am rămas pe teren. Şi din punct de vedere fizic m-am simţit bine. A fost un meci de o factură foarte bună. 

Terenul este diferit şi publicul este diferit. M-am adaptat bine din start. Nu a fost o problemă că nu am jucat pe Arena Centrală. Am vrut să domin. Simt că împotriva lui Stosur trebuie să stau mai mult pe linia de serviciu. A trebuit să îmi găsesc un ritm la retur, dar a fost foarte bine că mi-am păstrat serviciul. Am fost puternică din punct de vedere psihic şi asta a fost cheia victoriei”, a spus Simona Halep la conferinţa de presă.

VEZI VIDEO:


SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. Cu victoria împotriva australiencei Samantha Stosur, Simona Halep şi-a consolidat locul 5 şi după această săptămână. Ca să urce pe locul 4 trebuie să ajungă în semifinale la Madrid.


SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. GAME, SET ŞI MECI SIMONA HALEP, 6-4, 4-6, 6-4! Campioana noastră câştigă un meci de mare luptă împotriva Samanthei Stosur. Românca a reuşit o serie extraordinară de 12 puncte la rând în setul decisiv prin care a întors soarta meciului. În sferturile de finală, Simona Halep va juca împotriva americancei Coco Vandeweghe. 

VEZI VIDEO

4-5, GAME Stosur! Samantha rămâne în meci, dar Halep serveşte pentru meci. Pauză de coaching pentru australiancă

3-5, GAME Halep! Simona este la un game de victorie

3-4, GAME Stosur! Australianca rămâne aproape de Simona, dar românca are soarta în propriile mâini!

2-4, GAME Halep! Seria continuă. 12 puncte la rând. de la 1-2 şi 0-30, Halep duce scorul la 4-2 pentru ea

2-3, BREAK Halep! Splendid game. Simona face break alb. A câştigat ultimele 8 puncte la rând

2-2, GAME Halep! Campioana noastră revine de la 0-30 şi face 4 puncte la rând

2-1, GAME Stosur! Românca a pus presiune pe Stosur, dar australianca a rezistat

1-1, GAME Halep! Simona egalează şi este un set decisiv foarte disputat

1-0, GAME Stosur! Samantha începe bine decisivul

Start în setul decisiv

SET, 6-4 Samantha Stosur! Din păcate, Halep a pierdut serviciul într-un moment crucial şi australianca a echilibrat situaţia la seturi

5-4, GAME Stosur! Serviciul australiencei este puternic. Puţine şanse pentru Halep

4-4, GAME Halep! E foarte bine că Simona încheie rapid conturile pe propriul serviciu

4-3, GAME Stosur! Australianca continuă să servească foarte bine!

3-3, GAME Halep! Simona îşi face serviciul rapid. Foarte solid jocul de serviciu

3-2, GAME Stosur! Australianca revine la conducere, game dificil

2-2, GAME Halep! Simona face un game alb şi pune presiune pe adversară

2-1, BREAK Halep! Simona reuşeşte rapid să recupereze game-ul pierdut pe serviciu. Joc solid până acum, dar şi Stosur e o adversară foarte puternică

2-0, BREAK Stosur! Samantha a fost mai agresivă şi a surprins-o în anumite momente pe româncă

1-0, GAME Stosur! Australianca începe bine setul secund

Start în setul secund

SET, 6-4 Halep! Simona închide primul set cu un break reuşit în debutul meciului! Campioana noastră are un joc solid 

4-5, GAME Stosur! Samantha rămâne în set cu un serviciu foarte bun. Serveşte Halep pentru set

3-5, GAME Halep! Foarte bun serviciul româncei. E la un game de primul set

3-4, GAME Stosur! Australianca îşi face serviciul

2-4, GAME Halep! Simona are puţine emoţii, dar le rezolvă cu un serviciu foarte bun

2-3, GAME Stosur! Samantha rămâne aproape de româncă

1-3, GAME Halep! Simona serveşte bine şi face un game alb

1-2, GAME Stosur! Australianca ia primul ei game în meci

0-2, GAME Halep! Simona îşi face serviciul lejer şi începutul este perfect

0-1, BREAK Halep! Simona rupe echilibrul încă din startul meciului

Start de meci cu Sam Stosur la serviciu

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. Simona Halep şi Sam Stosur sunt la încălzire în acest moment 

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE, ora 17:38 / Meciul dintre Simona Halep şi Sam Stosur începe în câteva minute. Coco Vandeweghe a câştigat cu 7-5 în decisiv meciul împotriva sportivei din Spania, Carla Suarez Navarro şi va evolua în sferturi împotriva Simonei Halep sau a Samanthei Stosur. 

VEZI VIDEO:


SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE, ora 17:30 / Partida Simonei Halep va începe în scurt timp, în acest moment Carla Suarez Navarro având 5-4 în setul decisiv

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE, ora 16:50 / Meciul dintre Coco Vandeweghe şi Carla Suarez Navarro a intrat în decisiv după 5-7, 6-4. Partida Simonei Halep cu Sam Stosur începe după acest meci.

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. Ultima dată, Halep şi Stosur au jucat la WTA Miami. Atunci, Simona a pierdut primul set cu 4-6 şi era condusă cu 2-5 în setul secund. Campioana noastră a salvat o minge de meci înainte de a întoarce soarta meciului. Românca a luat setul secund cu 7-5 şi s-a impus în decisiv cu 6-2.


SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE, ora 15:41 / Meciul Simonei Halep împotriva lui Sam Stosur va începe în jurul orei 16:45 după finalul meciului dintre Coco Vandeweghe şi Carla Suarez Navarro. Acum scorul e 4-3 pentru Vandeweghe.

Programul de pe terenul 3:

hhht

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE, ora 11:48 / Simona Halep va evolua în jurul orei 16:45 împotriva lui Sam Stosur. Campioana noastră a vorbit şi despre victoria lui Bouchard în faţa Mariei Şarapova. 

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. Întrebată dacă a felicitat-o pe canadiancă pentru victorie, Halep a spus: “Nu i-am urat succes lui Bouchard, pentru că noi nu vorbim. Nu am nimic de spus despre ea”.

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. Bouchard a spus că multe jucătoare au încurajat-o înaintea duelului cu Şarapova: “Înainte de meci, numeroase jucătoare au venit în vestiar şi mi-au urat baftă, jucătoare cu care nu vorbesc de obicei. Am primit mesaje de la oameni, care m-au încurajat”

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. Pentru Simona Halep, revenirea Şarapovei în circuit nu reprezintă vreo problemă: “Nu mă gândesc foarte mult la revenirea ei. Multe jucătoare sunt dificil de înfruntat la acest nivel. Pentru mine e la fel dacă Maria e aici sau nu e aici. Nu simt o motivaţie mai mare. Nu am întâlnit-o încă, dar e la fel pentru mine“, a precizat Halep.

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE, ora 22:12 / Partida Simona Halep-Samantha Stosur a fost programată pe terenul 3, în jurul orei 16:30. Raonic-Muller vor deschide ziua pe respectiva arenă, de la ora 13:00, iar după 15:00 este programat meciul Vandeweghe-Suarez Navarro.

7-2 victorie pentru Simona Halep în tiebreak şi se califică în optimile de finală la Madrid, după o calificare senzaţională, acolo unde o va înfrunta pe Samantha Stosur.


6-6. Decisivul merge în tiebreak.

5-6. Vinci îşi face serviciul.

5-5. Super revenire a Simonei Halep, care îşi face serviciul.

4-5. Simona Halep face break şi rămâne în meci.

3-5. Simona Halep îşi face serviciul şi are nevoie de break pentru a rămâne în meci.

2-5. Vinci îşi face serviciul, Halep este aproape de eliminare.

2-4. Halep îşi face serviciul şi rămâne în meci.

1-4. Vinci îşi face serviciul.

1-3. Vinci face break şi se distanţează în decisiv.

1-2. Vinci îşi face serviciul.

1-1. Halep îşi face serviciul şi rupe seria italiencei.

0-1. Roberta Vinci îşi face serviciul.


2-6. Vinci continuă seria bună şi îşi adjudecă setul doi.

2-5. Vinci îşi face serviciul şi este aproape să ducă meciul în decisiv.

2-4. Vinci face break şi se desprinde în setul doi.

2-3. Vinci continuă să servească foarte bine în setul doi.

2-2. Halep îşi face şi ea serviciul fără probleme.

1-2. Vinci îşi face serviciul.

1-1. Halep câştigă la zero pe propriul serviciu.

0-1. Vinci îşi face serviciul.


6-3. Simona Halep îşi face serviciul şi ia set.

5-3. Break reuşit de Simona Halep, care va servi pentru set.

4-3. Simona Halep îşi face serviciul fără probleme.

3-3. Halep face rebreak.

2-3. Vinci reuşeşte să facă break.

2-2. Vinci îşi face serviciul la zero.

2-1. Simona Halep mai salvează o minge de break şi trece din nou în avantaj.

1-1. Vinci îşi face şi ea serviciul după un game prelungit.

1-0. Simona salvează o minge de break şi îşi face serviciul.

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE 9 mai ora 16:10 / Ivo Karlovic îl bate pe Agut în setul decisiv, tot în tiebreak. Urmează Halep-Vinci.

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE 9 mai ora 15:00 / Partida dintre Ivo Karlovic şi Bautista Agut intră în setul decisiv, după ce primele două manşe s-au încheiat la tiebreak. Astfel, partida dintre Simona Halep şi Roberta Vinci va începe, cel mai probabil, după ora 16:00.

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE 9 mai ora 13:50 / A început partida dintre Ivo Karlovic şi Bautista Agut, după care este programat jocul Simonei Halep cu Roberta Vinci. Este 5-5 în primul set. 

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE 9 mai ora 00:05 / Simona Halep scapă de Maria Şarapova din cursa pentru titlul de la Madrid. Rusoaica a fost învinsă de Eugenie Bouchard, după un meci epuizant, în trei seturi, scor 5-7, 6-2, 4-6. 

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE 8 mai ora 21:00 / Simona Halep va evolua pentru a 7-a oară împotriva Robertei Vinci, într-un meci din turul 2 la Madrid, ce se va disputa marţi, de la ora 15:00.

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. Scorul întâlnirilor directe este 4-2 pentru româncă, 3 dintre victorii fiind obţinute de Halep chiar pe zgură, din tot atâtea meciuri jucate pe această suprafaţă. Totuşi, ultima partidă directă dintre cele două jucătoare a avut loc în urmă cu 3 ani, în finala de la Bucureşti, adjudecată de Simona în 2 seturi: 6-1, 6-3.

halllllllllllll

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE 8 mai ora 17:00 / S-a anunţat programul de marţi de la Madrid. Simona Halep joacă împotriva Robertei Vinci, pentru un loc în optimile turneului, de la ora 15:00, pe terenul principal Manolo Santana, în al doilea meci al zilei.

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE 8 mai ora 14:26 / Veste excelentă primită de Simona Halep de la Madrid. Karolina Pliskova, favorită numărul doi a turneului, a fost eliminată de Anastasija Sevastova, locul 22 WTA, scor 3-6, 3-6.

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. Karolina Pliskova, ca şi o altă mare pretendentă eliminată deja, Garbine Muguruza, se afla pe jumătatea de tablou pe care e şi Simona Halep, pe care ar fi putut-o înfrunta în semifinale. Sevastova ar putea fi, astfel, adversara Irinei Begu în sferturile de finală şi a Simonei, în semifinale. Practic, românca a devenit acum principala favorită de pe jumătatea aceasta de tablou!

Cum arată jumătatea de tablou a Simonei Halep acum

111111111111111111111111111111111

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE 7 mai ora 14:03 / Simona Halep a elogiat-o pe Roberta Vinci, adversara ei din turul doi de la Madrid: “”O ştiu destul de bună. Are o lovitură de slice bună şi nu este uşor să joci împotriva ei, dar mă voi obişnui în câteva game-uri. Este o adversară bună, o jucătoare puternică, însă am încrederea că pot juca un tenis foarte bun împotriva ei şi că pot câştiga. Mă gândesc doar că trebuie să fiu agresivă, să îmi fac jocul şi să încerc să câştig“, a declarat Halep.

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE 7 mai ora 19:50 / Simona Halep şi-a realizat un selfie la câteva minute după victoria cu Pliskova, chiar la ieşirea de pe terenul Manolo Santana. 

Vezi aici ce au făcut românii duminică la Madrid şi rezultatele complete ale zilei.

C_PSRTFWAAEFtKc

GAME, SET ŞI MECI SIMONA HALEP: 6-1, 6-2! Simona s-a relaxat în ultimul game, reuşind să fructifice abia a 4-a minge de meci, după ce şi Pliskova a avut o şansă de break.Halep şi-a dozat energia în acest joc, ce a reprezentat un bun antrenament cu public pentru meciurile viitoare.

C_PKsQNWAAE4AZ4

Trebuie însă să ţinem cont de faptul că Pliskova a fost o victimă sigură, după ce a ajuns la Madrid abia sâmbătă noapte şi n-a avut timp de acomodare cu suprafaţa de joc de la Caja Magica.

Simona Halep o va întâlni în turul 2 pe finalista de la US Open din urmă cu 2 ani, Roberta Vinci, într-un meci ce se va disputa marţi.

C_PK-RWWsAA_e98

GAME PLISKOVA: 6-1, 5-2! Pliskova reuşeşte abia al treilea game din meci

GAME HALEP: 6-1, 5-1! După doar 45 de minute de joc!

BREAK HALEP: 6-1, 4-1! Simona realizează al patrulea break din meci

GAME HALEP: 6-1, 3-1! Game la 15 şi ne apropiem de o victorie scontată a româncei, care joacă fără cusur!

GAME PLISKOVA: 6-1, 2-1! Pliskova întrerupe seria de 7 gameuri consecutive câştigate de Halep

GAME HALEP: 6-1, 2-0! Un nou game fără istoric, adjudecat fără probleme de Simo

BREAK HALEP: 6-1, 1-0! Simona începe tare şi face break din startul setului 2. C_PNLmPXoAIgbNa

GAME ŞI SET SIMONA HALEP: 6-1! Românca îşi adjudecă primul set al meciului inaugural de la Madrid, după doar 26 de minute. Un set fără istoric, în care Simona a tremurat doar timp de un game, la 3-1, când Pliskova a dus gameul pe serviciul româncei în “prelungiri”. Însă, din fericire, doar atât. 

setttt BREAK HALEP: 5-1! Cehoaica e la pământ şi pierde fără drept de apel un nou game pe propriul serviciu GAME HALEP: 4-1! Campioana noastră îşi adjudecă greu propriul serviciu, Pliskova forţând recuperarea breakului precedent. C_PDmw7XsAAoOCn BREAK HALEP: 3-1! Simona rupe echilibrul şi se desprinde în setul 1

GAME HALEP: 2-1! Românca preia conducerea fără emoţii

GAME PLISKOVA: 1-1

GAME HALEP: 1-0! Simona îşi adjudecă serviciul

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE 7 mai ora 18:00 / Gata, începe meciul Simonei Halep! Goffin s-a calificat în turul 2, 7-6 în setul 2, iar pe Manolo Santana urmează partida româncei contra Kristynei Pliskova!

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017.

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE 7 mai ora 17:10 / Meciul Simonei Halep va începe în jurul orei 18:00. Partida româncei este programată pe terenul central, după jocul din turneul masculin Goffin-Khachanov, care se află în setul 2. Primul set a fost adjudecat de Goffin, cap de serie numărul 9, cu 6-2.

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE 7 mai ora 15:11 / Simona Halep joacă de la ora 18:00 la Madrid. Monica Niculescu evoluează acum contra Carolinei Wozniacki.

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE 7 mai ora 12:11 / Simona Halep a participat la petrecerea dată de organizatori în cinstea jucătorilor care participă la turneul de la Madrid. Campioana noastră a atras toate privirile cu ţinuta ei. “Sunt foarte fericită că m-am întors şi că sunt aici în această seară. E pentru prima dată când vin la petrecerea jucătorilor. Sper să mă distrez”, a spus Simona Halep înainte de startul petrecerii.

VEZI VIDEO:


SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE 6 mai ora 19:30 / Organizatorii au anunţat programul zilei de duminică de la Madrid. În cele din urmă, spaniolii nu au arătat niciun fel de concesie, partida Simonei Halep contra Kristynei Pliskova urmând a se va disputa duminică, pe arena centrală, fiind penultima programată în sesiunea de după amiază. 

Jocul ar urma să înceapă în jurul orei 18:00!

Vezi aici la ce oră vor juca duminică ceilalţi români ce participă la Madrid.

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE 6 mai ora 14:30 / Partida Simonei Halep contra Kristynei Pliskova ar putea fi amânată pentru ziua de luni! Turul 1 de la Madrid a debutat deja, iar Halep şi-a aflat potenţiala adversară din turul 2, Roberta Vinci câştigând sâmbătă partida din turul inaugural – vezi detalii mai jos.

Totuşi, meciul Simonei din turul 1 ar putea avea loc la mai mult de 48 de ore distanţă de cel din aceeaşi rundă al viitoarei adversare, un aspect rar întâlnit în competiţiile WTA, şi asta din cauza Kristynei Pliskova. Cehoaica a jucat sâmbătă la prânz finala de la Praga, pe care a pierdut-o după aproape 2 ore de joc, 6-2, 5-7, 2-6, contra unei jucătoare venită din calificări, Mona Barthel, iar acum sora geamănă a Karolinei Pliskova se va deplasa la Madrid pentru meciul cu Simona Halep, timpul fiind extrem de scurt între cele 2 partide ale Kristynei din competiţii şi ţări diferite.

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. Organizatorii turneului Premier de la Madrid vor anunţa sâmbătă după amiază decizia cu privire la programarea partidei Simonei Halep, dar e posibil ca acest meci să se dispute luni, la ora prânzului, pentru a-i permite Pliskovei să se odihnească după finala de la Praga de sâmbătă! Rămâi pe FANATIK.RO pentru a afla primul când va juca Simona Halep! SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE 6 mai ora 13:00 / Simona Halep şi-a aflat deja posibila adversară din turul 2 de la Madrid! În primul meci al turneului din acest an, Roberta Vinci a învins-o pe Daria Kasatkina cu 6-1, 1-6, 6-1 şi s-a calificat în turul următor, acolo unde va lupta pentru un loc în optimile competiţiei împotriva Simonei Halep, dacă românca o va elimina duminică pe Kristyna Pliskova. SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. Irina Begu va fi singura sportivă din România care va juca sâmbătă la turneul de la Madrid, de la ora 19:00. Simona Halep va juca duminică. Sorana Cârstea însă a aflat că va juca împotriva unei alte jucătoare după ce Agnieskza Radwanska s-a retras din cauza unei accidentări. Vezi cum arată tabloul de la Madrid revizuit aici SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017.  Simona Halep a vorbit despre aspiraţiile sale: ”Prefer să câştig un turneu de Mare Şlem decât să fiu numărul unu”, a declarat Simona Halep la Madrid. ”M-ar încânta să câştig din nou la Madrid, dar ştiu că nu va fi uşor. Aici suntem cele mai bune din lume, fiecare partidă va fi complicată, aşa că mă gândesc doar să trec de primul tur Adevărul e că aici m-am simţit în general. Am jucat foarte bine anii trecuţi, aş spune chiar că aici, la acest turneu, a fost văzut cel mai bun tenis din cariera mea. La Madrid mă simt ca acasă.Prefer să câştig un turneu de Mare Şlem decât să fiu numărul unu. Amândouă lucrurile sunt speciale, foarte mari şi nu ştiu dacă voi putea reuşi asta vreodată, însă muncesc foarte mult ca să fiu de fiecare dată mai aproapeCând am început să joc tenis, visam să ajung profesionistă. Când aveam 14 ani, deja spuneam că vreau să fiu una dintre cele mai bune şi iată-mă aici”, a mai spus românca. SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE, 5 mai, ora 11:50 / S-a efectuat tragerea la sorţi de la Madrid. Româncele nu au avut deloc noroc, urmând a avea adversari puternici încă din primul tur.  Simona Halep o va întâlni pe Kristyna Pliskova, nr 58 WTA, acesta urmând a fi primul meci direct dintre cele două.

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. Cu Şarapova, doar în finală!

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. Campioană en titre la Madrid, Halep are următorul tablou la ediţia din acest an a turneului dotat cu premii de aproape 6 milioane de euro: Turul 1: Kristyna Pliskova Turul 2: Roberta Vinci/Daria Kasatkina Optimi: Samantha Stosur (cap de serie nr 16) Sferturi: Johanna Konta (6)/Caroline Wozniacki (10) Semifinale: Karolina Pliskova (2)/Garbine Muguruza (5) Finala: Angelique Kerber (1)/Dominika Cibulkova (4)/Agnieszka Radwanska (7)/Maria Şarapova   SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. Cu Maşa, revenită după 15 luni de suspendare, Simona Halep poate juca doar în finală, aşa cum a fost la un  pas de a se întâmpla şi la Stuttgart. Posesoarea unui wildcard, Şarapova e pe cealaltă jumătate de tablou, urmând a juca în turul inaugural împotriva compatrioatei Anastasia Pavlyuchenkova şi în turul 2 împotriva câştigătoarei dintre Eugenie Bouchard (cea care a denumit-o pe Maşa “trişoare” după ce rusoaica a fost dovedită a se fi dopat) şi Alize Cornet. Iar în optimi, Şarapova poate da peste principalul cap de serie de la Madrid, Angelique Kerber!

 Programul româncelor din turul 1

Sorana Cârstea-Madison Keys (cap serie nr 9), Monica Niculescu-Caroline Wozniacki (cap serie nr 10), Simona Halep-Kristyna Pliskova, Irina Begu-Elena Vesnina (cap serie nr 12). Ana Bogdan a pierdut în calificari, astfel că pe tabloul principal rămân doar cele 4 românce. tablou222 SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. UPDATE, 5 mai, ora 11:00 / Sorana Cârstea, sfertfinalistă anul trecut la WTA Madrid, a primit un wild card şi va participa direct pe tabloul principal.  Alături de Sorana Cârstea, au mai primit wild card-uri: Maria Şarapova, Francesca Schiavone, Sara Sorribes Tormo şi Lara Arruabarrena. În calificări vom avea o singură reprezentantă, Ana Bogdan. Numărul 111 mondial va evolua împotriva americancei Jennifer Brady. Simona Halep, Irina Begu şi Monica Niculescu sunt pe tabloul principal al competiţiei care va începe luni în capitala Spaniei. SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. Simona se pregăteşte să debuteze la Madrid, acolo unde a cucerit trofeul anul trecut. Până atunci, aceasta se antrenează alături de Darren Cahhil, iar la ultima şedinţă de pregătire aceştia şi-au făcut apariţia purtând tricouri special create de către sponsorul pe viaţă al lui Ilie Năstase. Mesajele au trimitere către fostul tenisman, interzis de la Fed Cup şi Wimbledon din cauza incidentelor de la meciul România cu Marea Britanie. nice SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. Sportiva noastră a lucrat timp de trei săptămâni cu un mental coach. Simona a luat această decizie după ce, în timpul meciului cu Johanna Konta de la Miami, l-a certat pe Darren Cahill, căruia i-a strigat: “Nu mai da din cap când greşesc! Îmi ceri prea mult!”. SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. Simona Halep s-a oprit, în weekendul precedent, în semifinalele turneului de la Stuttgart, primul din sezonul de zgură al circuitului WTA, iar după o foarte scurtă pauză în ţară, campioana noastră a plecat spre Madrid. Simona trebuie să-şi apere titlul cucerit anul trecut şi cele 1.000 de puncte câştigate în 2016 pentru a rămâne în top 5 WTA, de vreme ce românca va coborî pe locul 7 WTA începând de luni, 8 mai. Şi asta pentru că turneul de la Madrid se dispută cu o săptămână mai târziu decât anul trecut.

Halep s-a antrenat marţi pentru prima oară la Madrid

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. Simona a luat deja contact cu suprafaţa de joc de la “Caja Magica”, antrenându-se marţi pentru prima oară pe terenurile de la Madrid, odată cu Maria Şarapova, care a primit un wildcard de la organizatori după cele 15 luni de suspendare.

Turneul Premier al cărui proprietar este Ion Ţiriac este cel mai important eveniment din sezonul feminin de zgură, înainte de Roland Garros, fiind urmat de turneele de la Roma şi Stuttgart. Iar premiile totale sunt pe măsură: 6 milioane de euro!

 Şarapova – wildcard, Begu şi Niculescu – pe tabloul principal

SIMONA HALEP-KRISTINA MLADENOVIC LIVE VIDEO FINALA MADRID 2017. Competiţia de la Madrid se va disputa în perioada 5-14 mai, incluzând calificările, tragerea la sorţi a tabloului principal urmând a avea loc pe 6 mai. Pe lista celor 54 de jucătoare calificate direct pe tabloul principal, alături de Simona Halep se regăsesc Irina Begu şi Monica Niculescu, în timp ce Sorana Cârstea va intra în calificări, în cazul în care nu va primi un wildcard de la organizatori, aşa cum s-a întâmplat deja cu Maria Şarapova. madrid   Anul trecut, Simona Halep a cucerit trofeul după ce a învins-o în finală pe Dominika Cibulkova cu 6-2, 6-4. Turneul de la Madrid va fi transmis în format LIVE VIDEO şi TEXT pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!