Simona Halep l-a convins pe Cahill: “Poate cel mai bun meci al carierei”

CORESPONDENȚĂ DIN PARIS
Gabriel Esanu    Vlad Roşca   
în Tenis
07/06/2018, 19:40
Simona Halep l-a convins pe Cahill: “Poate cel mai bun meci al carierei” GALERIE FOTO CORESPONDENȚĂ DIN PARIS
Simona Halep a făcut un meci perfect în semifinalele Roland Garros, aspect remarcat chiar de Darren Cahill.

Simona Halep l-a convins pe Cahill! Victoria clară obținută cu Muguruza, în semifinalele Roland Garros, a fost una care l-a impresionat inclusiv pe antrenorul româncei. Darren Cahill nu s-a ferit de cuvinte și a catalogat prestația Simonei din partida de joi ca fiind unul dintre cele mai bun meci făcut de eleva sa în toată carieră. O avertizează, însă, că misiunea din semifinale va fi una complicată.

“A jucat foarte bine în ultimii ani aici, este turneul pe care îl iubește cel mai mult. Pe Chatrier se simte ca acasă, iar condițiile de aici i se potrivesc cel mai bine. Este încrezătoare, cred că astăzi a jucat una dintre cele mai bune partide din carieră. Iar dacă va merge cu aceeași abordare și în finală, va fi foarte greu de învins.

Simona Halep o va înfrunta pe Sloane Stephens în finala Roland Garros 2018.

Simona Halep l-a convins pe Cahill! Avertisment de la australian pentru finală

Indiferent pe cine va înfrunta. Astăzi a jucat un pic diferit decât în precedentele partide. A îmbinat foarte bine loviturile de apărare cu acelea de atac. Asta trebuie să facă indiferent pe cine înfruntă. Dacă atacă prea mult este vulnerabilă, dacă joacă prea defensiv se expune la atacuri, deci trebuie să găsească această balanță.

Este dificil să o înfrunți pe Garbine, lovește mingea atât de tare, în adâncime, și nu îți oferă multe oportunități. Dar Simona a mixat foarte bine ritmul de joc. În nici o finală nu este ușor, indiferent de adversar. Sloane Stephens și Madison Keys sunt ambele jucătoare de excepție”, a declarat Darren Cahill.

Simona Halep o va înfrunta pe Sloane Stephens în finala Roland Garros, care va avea loc sâmbătă, de la ora 16:00. Stephens și-a asigurat prezența în ultimul act după ce a trecut de compatrioata sa, Madison Keys, în minimum de seturi, scor 6-4, 6-4. Pentru Simona Halep este a patra finală de Grand Slam a carierei, a treia la Roland Garros. Stephens are un titlu de Grand Slam în carieră, la US Open, obținut în 2017.

Închide ×