Simona Halep

Simona Halep l-a lăsat mască pe Mats Wilander: ”A fost prea puternică”

14.02.2021 | 13:28
Simona Halep la lasat masca pe Mats Wilander A fost prea puternica
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep l-a lăsat mască pe legendarul Mats Wilander în meciul cu Iga Swiatek prin faptul că nu a mai scăzut deloc ritmul de când a început setul doi.

Halep a ajuns în sferturi după ce a trecut de Iga Swiatek, scor 3-6, 6-1, 6-4, luându-și astfel revanșa după înfrângerea de anul trecut de la Roland Garros.

ADVERTISEMENT

Campiona noastră are o misiune foarte dificilă în faza următoare unde o va întâlni pe Serena Williams, cea care a trecut în optimi de Aryna Sabalenka, scor 6-4, 2-6, 6-4.

Cu ce l-a uimit Simona Halep pe Mats Wilander

La scurt timp după ce Simona Halap s-a impus în fața polonezei Iga Swiatek, fostul mare tenismen Mats Wilander a făcut o analiză a întâlnirii la Eurosport și a lăudat-o pe româncă pentru forța arătată pe teren.

ADVERTISEMENT

”Am simțit că Simona poate schimba ritmul și jocul și poate întoarce partida. Halep a fost puțin pasivă în debutul setului, dar mi-a plăcut mult că nu s-a panicat. A știut ce are de făcut, a știut că scorul nu arată întotdeauna ceea ce se întâmplă”, a declarat Wilander.

”E important că a reușit să fie în meci și în setul 3. E greu că după 6-1 să fii la fel de concentrată. Simona a reușit să uite totul și să joace ca și cum era 0-0. Mă așteptam ca Swiatek să revină în decisiv, dar Halep a fost prea puternică”, a mai spus suedezul.

ADVERTISEMENT

Imediat după victoria cu Iga Swiatek, care a însemnat succesul cu numărul 100 pentru ea în turneele de Grand Slam, Halep a dezvăluit că se simte puțin obosită și a anunțat că nu va sărbători cu ciocolată această calificare.

Serena Williams a declarat că așteaptă cu încredere revanșa în fața Simonei Halep, după ce românca a învins-o în ultimul meci direct, în finala de la Wimbledon 2009, atunci când a cucerit al doilea și ultimul său titlu de Grand Slam.

ADVERTISEMENT

Deși a avut un start ezitant și a pierdut primul set al întâlnirii cu Iga Swiatek, Simona Halep și-a revenit rapid din startul manșei secunde și nu i-a mai dat nicio șansă polonezei, prestația sa fiind lăudată de presa internațională.

ADVERTISEMENT