Simona Halep

SIMONA HALEP. Mesajul lui Iohannis: ”Se poate, Simona!”

SIMONA HALEP. Viitorul Preşedinte al României, Klaus Ionahnnis, a răspuns afirmativ la invitaţia Simonei Halep de a fi prezent la meciul cu Spania, din cadrul Fed Cup. ”Pentru că sînteţi un...
20.11.2014 | 18:54
SIMONA HALEP Mesajul lui Iohannis Se poate Simona
ADVERTISEMENT

SIMONA HALEP. Viitorul Preşedinte al României, Klaus Ionahnnis, a răspuns afirmativ la invitaţia Simonei Halep de a fi prezent la meciul cu Spania, din cadrul Fed Cup. ”Pentru că sînteţi un mare fan al sportului pe care îl practic. am onoarea, domnule Preşedinte, să vă întreb dacă puteţi să vă alăturaţi echipei noastre de Fed Cup în luna februarie, la Galaţi, să cîntăm împreună, pe teren, imnul naţional al ţării noastre?”, a sunat întrebarea Simonei Halep. Klaus Iohannis i-a răspuns imediat Simonei pe pagina personală de Facebook. ”Îi mulţumesc domnişoarei Simona Halep pentru încredere şi pentru întrebare. Răspunsul meu este: da, se poate!”

Capture

Preţul biletelor pentru întîlnirea România – Spania din cadrul Fed Cup, care se va desfăşura la patinoarul artificial din Galaţi, în perioada 7-8 februarie, au fost estimate de George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, la suma de 60 de lei pe zi, cum a fost şi la turneul WTA din Bucureşti.

ADVERTISEMENT

 ”Fiind un eveniment de prim rang, probabil că preţul biletelor va fi asemănător cu cel de la turneul WTA de la Bucureşti, adică 60 lei pe zi. Sîmbătă vom avea trei meciuri, iar duminică încă două. Să vezi două meciuri importante, 60 de lei nu este o sumă foarte mare. Încă nu am hotărît exact, vom mai discuta preţurile, dar ca reper, probabil va fi şi un abonament de 100 de lei. La evenimente de acest gen în străinătate se plăteşte foarte mult”, a spus George Cosac, conform agerpres.ro.

Vor fi puse în vînzare aproximativ 4.000 de bilete pentru întîlnirea Fed Cup de la Galaţi. În ceea ce priveşte modalitatea achiziţionării tichetelor, acestea vor fi puse în vînzare şi în mediul online.

ADVERTISEMENT

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: