Simona Halep, alături de tricolori: "Îl cunosc personal pe Contra"

Simona Halep, Olanda, Cosmin Contra, Romania, echipa nationala, Arena Nationala

Simona Halep este pe Arena Naţională, pentru amicalul România - Olanda. Jucătoarea de pe locul 1 WTA face o dezvăluire neaşteptată despre selecţionerul Cosmin Contra.

"Am venit să mă bucur de meci şi sper ca România să câştige. Îl cunosc personal pe Contra, e un antrenor bun şi îi doresc să câştige. L-am văzut pe Contra pe terenul de tenis, dar nu am jucat niciodată împotriva lui", a declarat Simona Halep înainte de a intra pe Arena Naţională.

Simona Halep este la final de vacanţă, iar în următoarele zile va reveni la antrenamente pentru a pregăti viitorul sezon WTA. "A fost frumos în vacanţă, m-am relaxat şi am încercat să îmi încarc bateriile pentru noul an".

Simona Halep, pentru prima dată lider WTA la final de an

Simona Halep a venit pe Arena Naţională însoţită de Bogdan Stelea, fostul portar al Generaţiei de Aur. Între cei doi s-a legat o strânsă relaţie de prietenie. Noul iubit al Simonei, Radu Barbu, nu este prezent la meciul contra Olandei.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Simona Halep a reuşit o performanţă de senzaţie şi, în special datorită punctelor obţinute la Beijing, unde a jucat finala, a reuşit să încheie anul 2017 pe primul loc în ierarhia WTA.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091