Simona Halep, alături de tricolori: “Îl cunosc personal pe Contra”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
14/11/2017, 21:30
Simona Halep, alături de tricolori: “Îl cunosc personal pe Contra”

“Am venit să mă bucur de meci şi sper ca România să câştige. Îl cunosc personal pe Contra, e un antrenor bun şi îi doresc să câştige. L-am văzut pe Contra pe terenul de tenis, dar nu am jucat niciodată împotriva lui”, a declarat Simona Halep înainte de a intra pe Arena Naţională.

Simona Halep este la final de vacanţă, iar în următoarele zile va reveni la antrenamente pentru a pregăti viitorul sezon WTA. “A fost frumos în vacanţă, m-am relaxat şi am încercat să îmi încarc bateriile pentru noul an”.

Simona Halep, pentru prima dată lider WTA la final de an

Simona Halep a venit pe Arena Naţională însoţită de Bogdan Stelea, fostul portar al Generaţiei de Aur. Între cei doi s-a legat o strânsă relaţie de prietenie. Noul iubit al Simonei, Radu Barbu, nu este prezent la meciul contra Olandei.

Simona Halep a reuşit o performanţă de senzaţie şi, în special datorită punctelor obţinute la Beijing, unde a jucat finala, a reuşit să încheie anul 2017 pe primul loc în ierarhia WTA.

Ştirea MOMENTULUI

Cum s-a bucurat un suporter orb şi surd la golul lui Coutinho. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.