Simona Halep

Cum a apărut Halep la Singapore! Ţinută inedită pentru numărul 1 WTA

Simona Halep, numărul 1 WTA, şi-a făcut apariţia într-o rochie scurtă, negră, la ceremonia de tragere la sorţi de la Singapore, din cadrul WTA Finals (Turneul Campioanelor)....
21.10.2017 | 11:01
Cum a aparut Halep la Singapore Tinuta inedita pentru numarul 1 WTA

Simona Halep, numărul 1 WTA, şi-a făcut apariţia într-o rochie scurtă, negră, la ceremonia de tragere la sorţi de la Singapore, din cadrul WTA Finals (Turneul Campioanelor).

Românca a purtat o rochie semnată de Versace, în valoare de 1.200 de euro, pe care era brodat un mesaj. “EQUALITY” scria pe ţinuta Simonei Halep, care înseamnă egalitate. Mesajul ar putea fi referitor la discuţia privind sumele de bani pe care femeile ce joacă tenis le câştigă, mult mai mici faţă de cei din ATP. Numeroase discuţii au avut loc pe această temă controversată. Pentru evenimentul de la Singapore, acolo unde se desfăşoară ultimul turneu al acestui an pentru Simona Halep, sportiva din Constanţa şi-a schimbat şi look-ul, devenind şi mai bondă decât era, având acum şi mai multe şuviţe. 

Halep s-a inspirat de la o actriţă de la Hollywood, pe numele ei Amanda Seyfried,  care şi-a făcut apariţia la un eveniment din luna mai a acestui an cu o rochie identică, ea militând pentru salarii egale între actorii de sex feminin şi cei de sex masculin.

Simona Halep debutează luni

În urma tragerii la sorţi, numărul 1 WTA  a fost repartizată în grupa roşie, acolo unde va juca alături de Elina Svitolina (numărul 4 WTA), Caroline Wozniacki (numărul 6 WTA) şi Caroline Garcia (numărul 8 WTA). Halep va debuta luni, de la ora 14:30, împotriva franţuzoaicei Garcia. În ultimele meciuri jucate cu cele trei adversare ale sale, Simona Halep a pierdut de fiecare dată! Svitolina a învins-o în Canada, scor 6-1, 6-1, Wozniaki a eliminat-o de la Eastborne, primul turneu pe iarbă al sezonului pentru româncă, în trei seturi, 5-7, 6-4, 6-1.

Ultima care a învins-o pe Halep este chiar adversara sa din primul meci de la Turneul Campioanelor, Caroline Garcia. Cele două s-au întâlnit chiar în ultimul meci jucat de Simona înainte să vină la Singapore, în finala tunreului de la Beijing. A fost, probabil, cea mai dulce înfrângere pentru Simona Halep, care o învinsese în semifinalele turenului pe Jelena Ostapenko şi fusese încununată numărul 1 WTA!